Farina de tapioca i farina d'arròs glutinós

Farina de tapioca i farina d'arròs glutinós

A la vida, moltes persones no poden distingir entre la farina de tapioca i la farina d'arròs glutinós perquè tenen noms similars, valors comestibles semblants i sovint es poden substituir. De fet, encara hi ha grans diferències entre la farina de tapioca i la d'arròs glutinós. Per exemple, el seu gust és diferent i les seves fonts també són diferents. Així que no confongueu aquests dos ingredients només per la diferència en una paraula. Aquest article introduirà la diferència entre la farina de tapioca i la farina d'arròs glutinós.

Farina d'arròs glutinós

Remullar l'arròs glutinós durant la nit, triturar-lo amb aigua, posar-lo en una bossa de tela i penjar-lo durant la nit. Quan les gotes d'aigua s'hagin assecat, trencar la massa d'arròs glutinós humida i assecar-la per obtenir la farina d'arròs glutinós acabada. Es pot utilitzar per fer aliments com boles d'arròs glutinós (també conegut com Yuanxiao) i aperitius familiars, i és famós pel seu sabor únic.

Principals beneficis

L'arròs glutinós és de naturalesa dolça i càlida, i entra als meridians de la melsa, l'estómac i els pulmons. Els aliments de farina d'arròs glutinós tenen els efectes de tonificar el qi mitjà i nodrir l'estómac i aturar la sudoració espontània. l'arròs glutinós té un efecte astringent i té un bon efecte terapèutic sobre la micció freqüent i la suor nocturna.

Contraindicacions i efectes secundaris

1. Les persones amb humitat excessiva, calor, flema i foc no l'han de menjar les persones amb febre, tos, flema groga, icterícia i distensió abdominal no l'han de menjar;

2. L'arròs glutinós és enganxós i, si es converteix en pastissos, serà més difícil de digerir, per tant, els nens, la gent gran i les persones amb digestió feble després de la malaltia no haurien de menjar pastissos d'arròs glutinós o no.

Farina de tapioca

La tapioca és el nom d'un midó extret de l'arrel d'una planta tropical. Quan la farina de tapioca i l'aigua es barregin i es cuin, es tornarà transparent i tindrà una certa textura mastegada. La farina de mandioca en si no té gust i cal afegir-la amb altres condiments abans de consumir-la.

També coneguda com maizena tailandesa. Després d'afegir aigua i escalfar-la, es tornarà transparent i tindrà una textura masticable i elàstica. Molts panets i boles de massa als hotels estan fets amb això, i semblen delicats i exquisits.

La mandioca és un dels tres tubercles més importants del món i és molt comú a les regions tropicals i subtropicals. Al meu país, la mandioca és el cinquè cultiu més gran després de l'arròs, el moniato, la canya de sucre i el blat de moro. La farina de mandioca és midó extret de les arrels tuberoses de les plantes tropicals. A més, la farina de mandioca també es pot utilitzar per fer alcohol, fructosa, glucosa, maltosa, MSG, cervesa, pa, patates fregides de gambes, galetes, fideus, salses i alguns productes químics.

<<:  Qui no pot menjar farina de mandioca?

>>:  Quina diferència hi ha entre la mandioca i el nyam?

Recomanar articles

Quins són els mètodes per utilitzar olis essencials d'aromateràpia?

Per als amics que els agrada utilitzar olis essen...

Què he de fer si els atacs d'asma es repeteixen?

L'asma és una bronquitis crònica, que és una ...

Quins són els símptomes de la fibrosi hepàtica?

La fibrosi hepàtica no és fàcil de detectar en le...

Ús correcte de l'humidificador

El clima és relativament sec a l'hivern i a l...

Què passarà si el niu d'ocell fals es mulla amb aigua?

Es pot dir que la qualitat dels nius d'ocells...

Quins són els efectes de l'oli de Litsea cubeba?

Els estudis han demostrat que Litsea cubeba té un...

Què fer si teniu dolor d'hemorroides

El dolor de les hemorroides és un problema del qu...

Aromes i efectes del te cru i del te cuit

Els xinesos tenen l'hàbit de beure te i molta...

Introducció a l'hipotiroïdisme

És possible que sàpigues què és l'hormona tir...

Quina és la causa de l'anèmia hemolítica microangiopàtica?

No importa qui siguis, has de parar atenció a la ...

Quins aliments són adequats per al mal de panxa?

L'estómac és l'òrgan més vulnerable del n...

Què tal la FIVB? Avaluació de la FIVB i informació del lloc web

Què és el lloc web de la FIVB? La Federació Intern...

No us deixeu enganyar pels 6 rumors de protecció solar d'estiu

Portem crema solar cada any, però encara ens bron...