A la vida, moltes persones no poden distingir entre la farina de tapioca i la farina d'arròs glutinós perquè tenen noms similars, valors comestibles semblants i sovint es poden substituir. De fet, encara hi ha grans diferències entre la farina de tapioca i la d'arròs glutinós. Per exemple, el seu gust és diferent i les seves fonts també són diferents. Així que no confongueu aquests dos ingredients només per la diferència en una paraula. Aquest article introduirà la diferència entre la farina de tapioca i la farina d'arròs glutinós. Farina d'arròs glutinós Remullar l'arròs glutinós durant la nit, triturar-lo amb aigua, posar-lo en una bossa de tela i penjar-lo durant la nit. Quan les gotes d'aigua s'hagin assecat, trencar la massa d'arròs glutinós humida i assecar-la per obtenir la farina d'arròs glutinós acabada. Es pot utilitzar per fer aliments com boles d'arròs glutinós (també conegut com Yuanxiao) i aperitius familiars, i és famós pel seu sabor únic. Principals beneficis L'arròs glutinós és de naturalesa dolça i càlida, i entra als meridians de la melsa, l'estómac i els pulmons. Els aliments de farina d'arròs glutinós tenen els efectes de tonificar el qi mitjà i nodrir l'estómac i aturar la sudoració espontània. l'arròs glutinós té un efecte astringent i té un bon efecte terapèutic sobre la micció freqüent i la suor nocturna. Contraindicacions i efectes secundaris 1. Les persones amb humitat excessiva, calor, flema i foc no l'han de menjar les persones amb febre, tos, flema groga, icterícia i distensió abdominal no l'han de menjar; 2. L'arròs glutinós és enganxós i, si es converteix en pastissos, serà més difícil de digerir, per tant, els nens, la gent gran i les persones amb digestió feble després de la malaltia no haurien de menjar pastissos d'arròs glutinós o no. Farina de tapioca La tapioca és el nom d'un midó extret de l'arrel d'una planta tropical. Quan la farina de tapioca i l'aigua es barregin i es cuin, es tornarà transparent i tindrà una certa textura mastegada. La farina de mandioca en si no té gust i cal afegir-la amb altres condiments abans de consumir-la. També coneguda com maizena tailandesa. Després d'afegir aigua i escalfar-la, es tornarà transparent i tindrà una textura masticable i elàstica. Molts panets i boles de massa als hotels estan fets amb això, i semblen delicats i exquisits. La mandioca és un dels tres tubercles més importants del món i és molt comú a les regions tropicals i subtropicals. Al meu país, la mandioca és el cinquè cultiu més gran després de l'arròs, el moniato, la canya de sucre i el blat de moro. La farina de mandioca és midó extret de les arrels tuberoses de les plantes tropicals. A més, la farina de mandioca també es pot utilitzar per fer alcohol, fructosa, glucosa, maltosa, MSG, cervesa, pa, patates fregides de gambes, galetes, fideus, salses i alguns productes químics. |
<<: Qui no pot menjar farina de mandioca?
>>: Quina diferència hi ha entre la mandioca i el nyam?
Quin és el lloc web de la Universitat d'Estudi...
Molts pacients tenen condicions físiques especial...
Què és WebMD? WebMD és el lloc web de serveis mèdi...
El refredat és un fenomen molt normal. Pot ser ca...
Parlant d'artritis reumatoide, és una malalti...
Parlant d'hepatitis B, en realitat és una mal...
L'aparició de les arrugues és molt sensible p...
A la vida, sovint escoltem que la gent gran té un...
Cotedor Chocolate_Què és el lloc web de Cotedor? C...
Què és el lloc web de la CIA? La Central Intellige...
Què és el lloc web de Daily Voice? The Daily Voice...
Hi ha molts tipus de vaixella a la vida diària, i...
El curetatge també es coneix com a neteja uterina...
El nucli de coixí de llavors d'or del qual pa...
L'apendicitis és una malaltia intestinal freq...