Els estudis han trobat que molts pacients que pateixen hemiplegia a causa d'un ictus tenen una dieta inadequada Per tant, la millor manera de curar completament aquesta malaltia és canviar la dieta, menjar més verdures i fruites, menjar peix almenys tres vegades per setmana i controlar la ingesta de sal. 1. Menja més verdures i fruites Menja almenys cinc o més tipus d'aliments cada dia, i les pastanagues han de ser un d'ells. Les persones que mengen pastanagues cinc vegades o més a la setmana tenen un 68% menys de risc d'ictus que les que mengen pastanagues un cop al mes o menys. A més, els espinacs també són un aliment molt eficaç per prevenir l'ictus. Els efectes protectors de les pastanagues i els espinacs es deuen al seu alt contingut en betacarotè. Segons la investigació, les persones que prenen 15-20 mg de betacarotè al dia tenen un risc significativament diferent d'ictus que aquells que només prenen 6 mg al dia. La raó per la qual les verdures riques en betacarotè, com les pastanagues, els espinacs i altres verdures, poden prevenir l'ictus és que el carotè pot evitar que el colesterol s'oxidi en formes nocives, que després s'acumulen als vasos sanguinis i provoquen coàguls sanguinis. Més important encara, si hi ha una gran quantitat de betacarotè i vitamina A a la sang, us pot ajudar a evitar la mort per un ictus o reduir el dany nerviós causat per un ictus i accelerar la recuperació del vostre cos! Aquesta és la conclusió a la qual han arribat els investigadors de la Universitat de Brussel·les després de provar la sang de 80 pacients amb ictus en les 24 hores posteriors a l'inici. Això és degut a que quan tens un ictus, és a dir, quan el teu cervell es veu privat d'oxigen, les cèl·lules del teu cervell comencen a funcionar malament i, en els casos més greus, les cèl·lules nervioses del cervell estan danyades. Però si teniu molta vitamina A a la sang, pot prevenir diverses degeneracions cel·lulars quan es produeixi, reduint així el grau de dany cerebral. 2. Menja peix almenys tres cops per setmana Menja peix almenys tres vegades per setmana, especialment peix alt en greixos omega-3. Si la teva sang conté molts àcids grassos omega-3, és menys probable que tinguis un ictus i encara que tinguis un ictus, el dany serà menor. Un estudi holandès recent va trobar que les persones d'entre 60 i 69 anys que menjaven peix almenys una vegada a la setmana tenien la meitat de probabilitats de patir un ictus durant els propers 15 anys que les que no menjaven peix. Una sèrie d'estudis realitzats al Japó també van trobar que els pescadors que menjaven 9 unces de peix al dia tenien un 25-40% menys de probabilitats de morir per un ictus que els agricultors que menjaven només 3 unces de peix al dia. Això es deu al fet que els àcids grassos omega-3 màgics poden regular l'estat de la sang, fent que sigui menys probable que es formi coàguls, evitant així l'obstrucció dels vasos sanguinis del cervell. Si tens prou edat com per preocupar-te pels vasos sanguinis obstruïts, imagineu-vos això: quan preneu oli de peix, es queda dins de les membranes cel·lulars. Aquestes cèl·lules plenes d'oli de peix són més elàstiques i suaus com el líquid. És a dir, les cèl·lules en aquesta forma suau poden passar més fàcilment a través dels vasos sanguinis estrets i lliurar oxigen a les cèl·lules del cervell i del cor. Aquest canvi subtil podria salvar-te la vida, sobretot si els teus vasos sanguinis són vells i estan obstruïts. Per cert, menjar greix animal saturat té l'efecte contrari, fent que les membranes cel·lulars siguin més rígides. Per tant, per prevenir l'ictus i les malalties cardiovasculars, el millor és no menjar aquest tipus de greixos. 3. Controlar la ingesta de sal. Fins i tot si la sal no augmenta la pressió arterial, pot ser perjudicial per al teixit cerebral i provocar mini-ictus. S'han dut a terme experiments amb ratolins, alimentant-los amb dietes altes i baixes en sal. Tots els ratolins que menjaven una dieta alta en sal van morir d'ictus en quinze setmanes, tot i que la seva pressió arterial no va augmentar, mentre que només el 12% dels ratolins que menjaven una dieta baixa en sal van morir d'ictus. Les rates que van morir amb una dieta alta en sal van tenir una sèrie de mini-ictus que finalment van provocar la mort del teixit cerebral i les artèries danyades. |
<<: Hi ha grumolls carnosos sota les aixelles. Què passa?
>>: La intoxicació per sulfat de magnesi té aquests 6 símptomes
En termes generals, la temperatura de l'aigua...
Què és el lloc web del Festival Internacional de C...
Què és Royal Canin Pet Foods? Royal Canin és un co...
Quin és el lloc web de l'ambaixada xinesa a My...
Què és el lloc web de Nagoya Railway? El ferrocarr...
Els ulls són les finestres de l'ànima, i toth...
Hi ha moltes persones que pateixen úlceres gàstri...
Quan la gent corre, es perd una gran quantitat d&...
El cabell és una part que preocupa molt a la gent...
Què és el lloc web d'American Idol? "Amer...
L'hemangioma es refereix principalment al nom...
L'hepatitis A també s'anomena hepatitis A...
Què és KeyEast? KeyEast (키이스트) és una famosa compa...
Les butllofes solen aparèixer a les mans i als pe...
Molts amics treuen la closca de la fruita del mon...