La gelatina és un aperitiu deliciós. Els ingredients principals per fer gelatina són l'herba, l'arròs i els pèsols. La gelatina té un sabor refrescant i refrescant. Fem-hi una ullada a continuació. 1. Gelatina de pèsols Zunyi La preparació de la gelea de pèsols és molt especial i la manera de menjar-la també és única. L'elaboració de la gelea de pèsols és complicada, amb molts passos, molt de temps i tècniques molt sofisticades. La seva matèria primera són els pèsols, la quantitat depèn de les necessitats. El procés de producció consisteix a rentar primer els pèsols preparats amb aigua neta per eliminar les impureses, el fang i les escores, i després remullar-los en aigua tèbia durant 24 hores Tot fet d'aquesta manera tindrà mal gust. Després que els pèsols estiguin remullats i inflats, es poden triturar en llet de soja amb un molí de pedra o es pot utilitzar una batedora. Després de filtrar la llet de soja mòlta, es pot posar en un bol gran o un altre recipient net per evitar que caiguin coses insalubres a la llet, cal tapar-la amb una tapa. Generalment, després d'unes 10 hores, si la temperatura es manté a 18 °C, la gelea de pèsols s'assentarà per si sola, de manera que la llet de soja a la conca o recipient formarà una estructura de pols blanca a la part inferior, pols groga al mig i aigua clara a la part superior. A l'hivern, el temps de sedimentació de la pols de soja pot ser més llarg, així que vigileu-lo en tot moment, podeu treure la pols blanca per a un ús posterior, haureu de tenir més cura de no deixar que la llet de soja s'assenti durant molt de temps, en cas contrari, la pols blanca de la part inferior es farà bombolla. Per tant, és molt important dominar el temps de sedimentació i la temperatura de la pols de pèsols. La pols de pèsols precipitat té capes clares Per fer gelea de pèsols, primer heu d'eliminar la capa d'aigua clara de la superfície, utilitzar un recipient net per eliminar la "pols groga" a la capa mitjana i, finalment, treure la "pols blanca" per fer gelatina directament. Quan remeneu la gelea, primer bulliu una proporció d'aigua corresponent en una olla i, a continuació, injecteu lentament la "pols blanca" extreta de l'hidrogen a l'aigua bullint. Al mateix temps, remeneu l'olla amb estelles de bambú o de fusta d'uns 80 cm d'amplada i llargada. No utilitzeu una espàtula metàl·lica per remenar la gelea. Si feu servir una espàtula metàl·lica, l'escorça d'arròs es girarà fàcilment i es barrejarà amb la gelea, afectant el gust de la gelea de pèsols. Quan remeneu la gelea de pèsols, heu de moure's de manera ràpida i uniforme. No heu de deixar que la farina de pèsols formi grumolls a l'olla, sinó afectarà la qualitat de la gelea de pèsols. Després de remenar la gelea de pèsols de manera uniforme, també cal veure si es pot penjar en una "marca", és a dir, utilitzar les estelles de fusta remenant per penjar la gelea de pèsols cuita per veure si es pot penjar a les patates fregides. Si la massa cuita flueix cap avall com un fil, vol dir que és massa fina i no quedarà enganxosa després de refredar-se. La situació ideal és que la polpa cuita es mantingui a les rodanxes i caigui rítmicament a trossos. Aquest és el grau de cocció perfecte. Quan la gelea barrejada es tregui de l'olla, ruixeu una mica d'aigua freda al recipient i, a continuació, aboqueu la gelea al recipient per refredar-la abans de menjar-la. 2. Com fer gelatina de Ningbo Afegiu la quantitat adequada de llavors de ficus pumila i albergínia, poseu-les en una bossa de tela i premeu-les, i l'aigua esprémer es convertirà en gelatina (alguna cosa així). Podeu afegir suc de menta o sucre quan mengeu, depenent de les vostres preferències personals. Com fer gelatina a l'estil cantonés [Ingredients]: 1500 grams d'arròs i 500 grams d'herba gelatinosa La gelea feta amb herba gelatina fresca s'anomena gelea verda, i la gelatina feta amb herba gelatina seca s'anomena gelea negra. 【Mètode de processament】 1 Remullar l'arròs durant 4 hores i triturar-lo en pasta d'arròs per a un ús posterior. 2. Primer, remulleu l'herba d'agar-agar en aigua neta Després de rentar-la, poseu-la en una olla i afegiu-hi aigua per coure fins que estigui tova. 3. Quan estigui cuit, deseu el suc a l'olla per al seu ús posterior, i traieu l'herba gelatinosa de l'olla (en treure-la, poseu la substància gelatinosa sobre l'herba al suc de l'olla anterior, i després esbandiu-la per segona vegada) 4. Després de treure l'herba d'agar-agar, deixeu-la refredar, després poseu-la en aigua neta i fregueu-la per fregar-ne l'essència (el suc de l'herba està a l'aigua i la substància gelatinosa de l'herba d'agar-agar és l'essència) i després es pot llençar l'herba d'agar-agar. 5. Barregeu el segon esbandida amb el suc reservat a l'olla anterior i aboqueu-los junts. A continuació, utilitzeu una bossa separadora d'escòries per separar tota l'escòria del suc. Al final, només queda l'escòria a la bossa (l'escòria és inútil i s'ha de llençar a l'olla). 6. Poseu el suc a l'olla i coeu-lo Recordeu-lo de remenar constantment per evitar que s'enganxi al fons. 7. És el moment d'afegir-hi la farina d'arròs glutinós Barrejar-lo amb aigua, no fer-lo enganxós, sinó líquid... Quan el suc de l'olla estigui gairebé cuit, aboqueu-lo a l'olla i remeneu-ho constantment. 8. Si hi ha bombolles grans a la superfície del suc, vol dir que està cuit. 9. Finalment, aboqueu el suc en un recipient i espereu que es refredi i es solidifiqui. Un cop s'hagi refredat completament, es convertirà en un aliment verd fosc clar i elàstic. Segons el gust individual, es pot servir amb mel, sucre o salsa de soja i aigua de chili. És suau i refrescant amb un sabor únic Pot saciar la set o saciar la fam. 3. Com fer el pastís d'herba Chaoshan El pastís d'herba Chaoshan és una gelatina negra i se sol menjar calent. Es recomana afegir sucre moreno, però també s'accepta sucre blanc o mel. 1. Posa 7500 grams d'aigua a l'olla, després posa 500 grams d'herba sencera, 10 grams d'àlcali pur comestible 2. Després de bullir a foc fort, deixeu coure a foc lent fins que el pastís d'herba es converteixi en una pasta. En aquest moment, utilitzeu una cullera per filtrar les branques d'herba de l'olla. 3. Després de filtrar, poseu-lo a l'estufa i bulliu-lo, i després traieu l'escuma flotant i les impureses de la superfície. En aquest moment, utilitzeu pols de neu per fer aigua en pols humida per espessir 4. Després d'espessir, el pastís d'herba de l'olla encara és aquós, però no el podeu tocar en un bol de ceràmica i espereu que la seva temperatura baixi a uns 70 ℃, on es solidificarà de manera natural. |
<<: El mètode i la recepta de la gelea groga
>>: L'eficàcia i la funció de la gelea blanca
Què és Chronoswiss? Chronoswiss és una marca de re...
Les úlceres bucals sovint es produeixen a la nost...
Què és el web del Giro d'Itàlia? El Giro d'...
Els problemes de salut sempre són els més preocup...
Els problemes ocasionals de tos tindran un cert i...
Què és Electrolux? Electrolux és un fabricant d...
Els aliments fotosensibles generalment es referei...
Es pot dir que el recobriment de la llengua negra...
L'assistència sanitària és un tema al qual mo...
L'esclerosi de l'artèria basilar és una m...
Tant les ostres com els musclos crus són aliments...
Les berrugues víriques són una malaltia de la pel...
Quan les dones estan embarassades, no només hauri...
La pancreatitis és una malaltia clínica freqüent ...
La brutícia de les sabates és molt molesta perquè...