Les cireres tenen un valor nutricional extremadament alt. Poden regular el cos i reomplir el qi. Menjar-ne més pot embellir la pell i millorar el temperament. Els estudis han descobert que els diabètics també poden menjar cireres: cada 100 grams de cireres conté 258 mg de potassi, que no és un nombre petit per als pacients amb malaltia renal. 1. Valor nutricional de les cireres: Les cireres tenen un alt valor medicinal si el cos humà no té els elements anteriors, apareixeran els símptomes corresponents. Per exemple, la deficiència de ferro causarà anèmia, la deficiència de vitamina A provocarà una pell seca i la deficiència de vitamina C provocarà sagnat de les genives. El valor medicinal de les cireres està àmpliament registrat a la medicina tradicional xinesa: "Les cireres són dolces, suaus i astringents, poden regular el mig i reposar el qi, i menjar més pot embellir la pell i millorar el temperament". També té els efectes de "tractar la deficiència del cos humà, reposar l'energia vital i hidratar la pell". Les arrels, les fulles, les branques, els fruits i els nuclis de cirera es poden utilitzar com a medicaments. La fruita és de naturalesa càlida i de gust dolç, i té els efectes de regular la melsa, regular el qi i activar la circulació sanguínia, calmar el fetge i eliminar la calor, la llavor és plana, de sabor amarg i picant, i té l'efecte de netejar l'erupció i desintoxicar les cireres també tenen l'efecte de promoure la regeneració de l'hemoglobina; Per tant, els llibres de medicina tradicional xinesa de totes les dinasties han enumerat les cireres com a medicaments de primer nivell. Hi ha moltes receptes per utilitzar les cireres per tractar malalties: en l'antiguitat, les cireres es posaven en pots, se tancaven per aïllar-les de l'aire, s'enterraven sota terra i es treien al cap d'un any, quan es convertien en suc. Quan el xarampió és freqüent, donar el suc als nens per beure pot prevenir la infecció. S'ha determinat que el contingut de sucre de les cireres és de 9,9 grams per 100 grams i el seu índex glucèmic és de 22. Els principals efectes de les cireres: baixar la pressió arterial, baixar el sucre en la sang i protegir l'estómac i els intestins. Les cireres són riques en antocianines, que poden reduir eficaçment el contingut de sucre en el cos dels pacients diabètics. Aquesta fruita agredolça conté una substància química que augmenta la secreció d'insulina. Aquesta substància química, anomenada antocianina, es troba de manera natural a les cireres i és la que els dóna el seu color vermell brillant. Les antocianes són el mecanisme de coloració d'altres fruites, verdures i flors de color vermell brillant, blau i morat. Menjar fruites que contenen aquesta substància química pot reduir la incidència de malalties del cor. 2. Recerca sobre la prevenció i tractament de la diabetis per cirera: 1. A la Conferència de Biologia Experimental celebrada a San Diego, Canadà, es va afirmar que menjar més cireres acides pot ajudar a prevenir malalties del cor i diabetis. Els experiments amb animals de l'estudi amb ratolins van demostrar que la pols de cirera agra pot reduir la inflamació, el greix corporal, l'augment de pes i reduir els nivells de colesterol en sang dels ratolins. 2. Investigadors de la Universitat de Michigan van extreure recentment antocianines de les cireres i van eliminar les cèl·lules pancreàtiques productores d'insulina dels rosegadors per provar els efectes de les antocianines en aquestes cèl·lules. Després de l'exposició a les antocianines, la producció d'insulina de les cèl·lules va augmentar a la meitat. En un cas, l'exposició a l'antocianina més activa gairebé va duplicar la producció d'insulina. Durant l'estudi, els investigadors del Michigan Heart and Vascular Center van barrejar pols de cirera sencer amb aliments rics en greixos. Durant l'estudi, els investigadors van trobar que els ratolins que consumien una dieta que contenia cirera en pols guanyaven menys pes que els que consumien una dieta sense pols de cirera, tenien una inflamació significativament menor que pot provocar malalties del cor i diabetis i tenien nivells de colesterol més baixos que els ratolins control. Els resultats són prometedors, però calen assajos en animals i humans abans que es puguin recomanar per al tractament de la diabetis. Les antocianines no només es troben en les cireres, sinó també en el raïm vermell, les maduixes, els nabius, les verdures, el vi, la sidra i el te. Però l'efecte d'augment de la insulina més fort prové de les antocianines de les cireres. Cal tenir en compte que els pacients amb nefropatia diabètica no haurien de menjar cireres: les cireres contenen 258 mg de potassi per 100 grams, que no és petit per als pacients amb malaltia renal. Si un pacient amb malaltia renal perd la capacitat de regular l'aigua i els electròlits, el pacient experimentarà oligúria i edema. Quan es produeix l'oligúria, es pot produir retenció de potassi a causa de la reducció de l'excreció de potassi. Si el pacient consumeix massa cireres, desenvoluparà hiperpotasèmia, que fins i tot pot posar en perill la vida en casos greus. Després de llegir la introducció anterior, ara sabeu que els diabètics poden menjar cireres, però heu de parar atenció a la quantitat que mengeu. |
>>: Coneixeu aquestes maneres de menjar terra crua?
Tots sabem que després de tancar la línia òssia, ...
La pitiriasi rosea és freqüent en persones joves ...
Què és eBags? eBags és un famós lloc web nord-amer...
L'anèmia es pot trobar a tot arreu de la vida...
Aquesta temporada de primavera sempre fa que la g...
Què és la Universitat de Binghamton? La Universita...
És normal que aparegui formaldehid en una casa re...
La medicina actual està molt avançada i s'han...
Què és Wowcher? Wowcher és un lloc web amb seu al ...
El mal de cap és un símptoma comú, que provoca gr...
Quan moltes persones es revisen la gola a l'h...
La cirrosi hepàtica pot causar moltes malalties, ...
Què és el lloc web de Monster? Monster Cable Produ...
Els gats són animals de companyia que a molta gen...
L'efecte de la màscara de spa és reconegut pe...