La gelatina groga és un aperitiu tradicional que es pot fer en diversos sabors. És refrescant i refrescant a l'estiu. Quins són els mètodes i les receptes per fer gelatina groga? Fem-hi una ullada a continuació. 1. Gelatina groga La gelatina groga ha de ser un aperitiu tradicional al districte de Rongchang de Chongqing. Només els autèntics es fan amb pèsols produïts a Rongchang. Curiosament, la gelatina groga tallada en tires fines semblants a les patates pot romandre intacta i és suau però no trencada. Té un gust salat, fresc, lleugerament picant i adormidor, amb aromes destacats de gingebre, ceba i all. Té una textura en pols i una fragància fresca de pèsol. Com que no s'afegeix salsa de soja (el vinagre depèn de les preferències personals), la pasta de sal enganxosa feta de sal i pols de mongetes pot enganxar uniformement els diferents condiments a la gelea, fent-la tenir un gust naturalment saborós. 2. Materials Farina de soja, farina de pèsols. 3. Introducció a Yellow Jelly Al sud de la Xina, la gelatina es refereix a una substància feta d'herba gelatinosa i arròs, que es converteix en un sòlid gelatinós verd o negre després de la congelació. La regió del nord-oest es refereix als fideus freds elaborats amb arròs, pèsols o diversos midons de patata, com ara la gelatina de Ronghuang, la gelatina de Sichuan, la gelatina de Qinghai, la gelatina de Shanxi, etc. A més, els fans de la cantant Jane Zhang també l'anomenen liangfen. 4. Producció de gelea groga 1) Prepareu midó de pèsols, que es pot trobar als hipermercats i supermercats. Prepareu una tassa de mesura d'1 1/2 tassa. 2) Aboqueu 1/2 tassa de midó de pèsols en una olla petita i utilitzeu la mateixa tassa de mesura per abocar 6 porcions d'aigua freda a l'olla petita. És a dir, la proporció de midó a aigua és d'1:6. No importa l'eina que feu servir per mesurar. A més, pel que fa a la proporció, a algunes persones els agrada 1:5, i a altres els agrada 1:7. 3) Remeneu el midó i l'aigua freda fins que es converteixin en aigua de midó. Poseu-ho al foc, escalfeu-lo sense parar de remenar, fins que la barreja de l'olla es faci transparent, aleshores ja està llesta, apagueu el foc. Nota: Pel que fa a la remoció, quan l'aigua no estigui calenta al principi, podeu remenar-la lentament. Afegiu també una petita quantitat d'alum. 4) Aboqueu la mescla escalfada en un recipient i deixeu-la refredar lentament. Quan tot estigui fresc, ho pots capgirar fàcilment. Si voleu que es refredi més ràpid, podeu posar-lo a la nevera al mig i treure'l quan es refredi. Tanmateix, si es manté a la nevera durant molt de temps, es tornarà dur i poc saborós. 5) Col·loqueu la gelea refredada sobre una taula de tallar, talleu-la a les mides desitjades i col·loqueu-la en un recipient. 6) Afegiu els vostres condiments preferits: a la gent de Sichuan li agrada el menjar picant, així que afegiu-hi ceba, all, salsa de soja lleugera, oli de sèsam, sal, vinagre i oli de xili. |
<<: El mètode i la recepta de la gelea blanca
>>: Com fer gelatina sofregida
Els problemes de deposicions a llarg termini, el ...
Què és el lloc web de Rado Watch? RADO és una famo...
Què és el lloc web de National Grid of India? Powe...
La cirrosi hepàtica és una malaltia comuna, cròni...
Què és Kontain? Kontain és un lloc web de blocs mu...
Les pròtesis dentals són el mètode més habitual d...
En primer lloc, no hem de pensar que la hipertròf...
Hi ha molts remeis populars per tractar la psoria...
Probablement, la majoria de la gent mai no ha sen...
Quan mengen junts, és inevitable beure una mica d...
La intoxicació alimentària suposa una gran amenaç...
Avui en dia, les condicions de vida de la gent só...
En els darrers anys, amb el deteriorament de l...
Els eosinòfils són un tipus de glòbuls blancs que...
Què és la Universitat de Borgonya? La Universitat ...