El mètode i la recepta de la gelea blanca

El mètode i la recepta de la gelea blanca

La gelatina blanca és un aperitiu del sud, té un gust tendre, suau i refrescant. La gelatina blanca és molt refrescant. Fem-hi una ullada a continuació.

1. Gelatina blanca

La gelatina blanca és un aperitiu famós al sud de la Xina. Es fa amb cola de gelea vegetal i altres ingredients. El producte és tendre i suau, refrescant i deliciós, és realment un producte fantàstic per refrescar-se.

2. Ingredients principals

Cola de gelatina

3. Mètode

1. Remeneu la gelea i l'aigua freda fins que quedin una pasta. Poseu-ho al foc, escalfeu-lo sense parar de remenar i espereu fins que la barreja de l'olla bulli, després podeu apagar el foc.

2. Aboqueu la mescla escalfada en un recipient i deixeu-la refredar lentament. Quan tot estigui fresc, ho pots capgirar fàcilment.

3. Col·loqueu la gelea refredada sobre una taula de tallar, talleu-la a les mides desitjades i poseu-la en un recipient.

4. Aboqueu-hi aigua amb sucre i gaudiu-ne!

4. Pebrots mixtes

matèria primera

50 g de gelea en pols, 1000 ml d'aigua, 1 pebrot verd, vermell i groc, 1 cadascun, 2 cullerades (30 ml) de vinagre envellit, 1 culleradeta (5 ml) de salsa de soja fresca, 1/2 culleradeta (3 g) de sal, 1 culleradeta (15 g) de sucre, 1 ml/1 culleradeta d'oli 1 culleradeta d'oli suc de pebrot adobat, i una mica de llavors de sèsam.

pràctica

1) Aboqueu la gelatina en pols en un bol gran, afegiu-hi aigua neta i remeneu-ho fins que quedi transparent sense grumolls i poseu-ho a foc fort remenant amb els escuradents.

2) Aboqueu-lo en un recipient resistent a la calor i deixeu-ho refredar de manera natural abans de donar forma, que triga unes 2 hores. (Feu servir un colador per filtrar quan aboqueu per eliminar l'escuma, de manera que la gelea no tingui bombolles. Si no hi ha colador, podeu utilitzar una tovallola de paper per absorbir l'escuma a la superfície després d'abocar, i l'efecte és el mateix)

3) Aboqueu la gelatina i talleu-les a trossos petits, traieu les tiges i les llavors dels pebrots verds, vermells i grocs, renteu-los i trosseu-los en un bol gran i afegiu-hi el vinagre vell, la sal, el sucre, l'oli de sèsam i el suc de sèsam.

<<:  Com emmagatzemar l'enciam durant molt de temps

>>:  El mètode i la recepta de la gelea groga

Recomanar articles

L'aigua mineral embotellada és segura? A què hem de parar atenció?

Avui dia, moltes persones sempre senten que l'...

Què tal el grup XL? Comentaris del grup XL i informació del lloc web

Què és XL Group? XL Group és una companyia multina...

Quines són les causes de l'acne a la barbeta?

Els amics que sovint tenen acne a la barbeta s...

Quins són els símptomes del trastorn obsessiu-compulsiu?

Els símptomes del trastorn obsessiu-compulsiu tam...

Què fer si al matí hi ha una secreció blanca enganxosa als llavis

Si trobeu secreció de moc blanc als llavis quan u...

Què fer si tens el nas vermell i inflat després d'esprémer els punts negres

És bastant comú tenir punts negres al nas. En pri...

Coneixeu els malentesos sobre l'eliminació de les arrugues del coll?

A mesura que envellim, la nostra pell es torna ca...

Quins són els efectes i les funcions de l'alvocat?

L'alvocat és una fruita molt especial, no té ...

L'abscés perianal es repetirà després de la cirurgia?

Encara que l'abscés perianal es pot tractar q...

Quines són les manifestacions externes de les hemorroides i el restrenyiment?

Després de patir hemorroides, a més de provocar f...