El mètode i la recepta de la gelea blanca

El mètode i la recepta de la gelea blanca

La gelatina blanca és un aperitiu del sud, té un gust tendre, suau i refrescant. La gelatina blanca és molt refrescant. Fem-hi una ullada a continuació.

1. Gelatina blanca

La gelatina blanca és un aperitiu famós al sud de la Xina. Es fa amb cola de gelea vegetal i altres ingredients. El producte és tendre i suau, refrescant i deliciós, és realment un producte fantàstic per refrescar-se.

2. Ingredients principals

Cola de gelatina

3. Mètode

1. Remeneu la gelea i l'aigua freda fins que quedin una pasta. Poseu-ho al foc, escalfeu-lo sense parar de remenar i espereu fins que la barreja de l'olla bulli, després podeu apagar el foc.

2. Aboqueu la mescla escalfada en un recipient i deixeu-la refredar lentament. Quan tot estigui fresc, ho pots capgirar fàcilment.

3. Col·loqueu la gelea refredada sobre una taula de tallar, talleu-la a les mides desitjades i poseu-la en un recipient.

4. Aboqueu-hi aigua amb sucre i gaudiu-ne!

4. Pebrots mixtes

matèria primera

50 g de gelea en pols, 1000 ml d'aigua, 1 pebrot verd, vermell i groc, 1 cadascun, 2 cullerades (30 ml) de vinagre envellit, 1 culleradeta (5 ml) de salsa de soja fresca, 1/2 culleradeta (3 g) de sal, 1 culleradeta (15 g) de sucre, 1 ml/1 culleradeta d'oli 1 culleradeta d'oli suc de pebrot adobat, i una mica de llavors de sèsam.

pràctica

1) Aboqueu la gelatina en pols en un bol gran, afegiu-hi aigua neta i remeneu-ho fins que quedi transparent sense grumolls i poseu-ho a foc fort remenant amb els escuradents.

2) Aboqueu-lo en un recipient resistent a la calor i deixeu-ho refredar de manera natural abans de donar forma, que triga unes 2 hores. (Feu servir un colador per filtrar quan aboqueu per eliminar l'escuma, de manera que la gelea no tingui bombolles. Si no hi ha colador, podeu utilitzar una tovallola de paper per absorbir l'escuma a la superfície després d'abocar, i l'efecte és el mateix)

3) Aboqueu la gelatina i talleu-les a trossos petits, traieu les tiges i les llavors dels pebrots verds, vermells i grocs, renteu-los i trosseu-los en un bol gran i afegiu-hi el vinagre vell, la sal, el sucre, l'oli de sèsam i el suc de sèsam.

<<:  Com emmagatzemar l'enciam durant molt de temps

>>:  El mètode i la recepta de la gelea groga

Recomanar articles

Quins plats hem de menjar sovint a l'estiu per nodrir el nostre estómac?

Quan arriba la calor, moltes persones no poden ev...

Quina és la raó del blanqueig del pèl púbic? Resulta que en són la causa

En circumstàncies normals, el pèl púbic és negre,...

Quina és la raó de l'orina groga i la mala olor?

El símptoma de l'orina que fa pudor és causat...

El líquid corrector és perjudicial per al cos humà?

El líquid corrector s'utilitza per corregir e...

Blanquejament amb oli de coco

Tothom hauria d'haver sentit parlar de l'...

Quins són els símptomes del trastorn obsessiu-compulsiu?

Molta gent escolta sovint el terme trastorn obses...

Què fer si la part posterior de les sabates et frega els peus

Si la part posterior de les sabates es frega els ...

Què fer si no pots dormir per por?

Si ara féssim una petita enquesta per preguntar q...

Quins són els símptomes del sucre en la sang 2 hores després de dinar?

Què és 2 hores de sucre en la sang després de din...

És bo rentar-se els cabells a la nit?

Els treballadors d'oficines moderns estan mol...