La gelatina blanca és un aperitiu del sud, té un gust tendre, suau i refrescant. La gelatina blanca és molt refrescant. Fem-hi una ullada a continuació. 1. Gelatina blanca La gelatina blanca és un aperitiu famós al sud de la Xina. Es fa amb cola de gelea vegetal i altres ingredients. El producte és tendre i suau, refrescant i deliciós, és realment un producte fantàstic per refrescar-se. 2. Ingredients principals Cola de gelatina 3. Mètode 1. Remeneu la gelea i l'aigua freda fins que quedin una pasta. Poseu-ho al foc, escalfeu-lo sense parar de remenar i espereu fins que la barreja de l'olla bulli, després podeu apagar el foc. 2. Aboqueu la mescla escalfada en un recipient i deixeu-la refredar lentament. Quan tot estigui fresc, ho pots capgirar fàcilment. 3. Col·loqueu la gelea refredada sobre una taula de tallar, talleu-la a les mides desitjades i poseu-la en un recipient. 4. Aboqueu-hi aigua amb sucre i gaudiu-ne! 4. Pebrots mixtes matèria primera 50 g de gelea en pols, 1000 ml d'aigua, 1 pebrot verd, vermell i groc, 1 cadascun, 2 cullerades (30 ml) de vinagre envellit, 1 culleradeta (5 ml) de salsa de soja fresca, 1/2 culleradeta (3 g) de sal, 1 culleradeta (15 g) de sucre, 1 ml/1 culleradeta d'oli 1 culleradeta d'oli suc de pebrot adobat, i una mica de llavors de sèsam. pràctica 1) Aboqueu la gelatina en pols en un bol gran, afegiu-hi aigua neta i remeneu-ho fins que quedi transparent sense grumolls i poseu-ho a foc fort remenant amb els escuradents. 2) Aboqueu-lo en un recipient resistent a la calor i deixeu-ho refredar de manera natural abans de donar forma, que triga unes 2 hores. (Feu servir un colador per filtrar quan aboqueu per eliminar l'escuma, de manera que la gelea no tingui bombolles. Si no hi ha colador, podeu utilitzar una tovallola de paper per absorbir l'escuma a la superfície després d'abocar, i l'efecte és el mateix) 3) Aboqueu la gelatina i talleu-les a trossos petits, traieu les tiges i les llavors dels pebrots verds, vermells i grocs, renteu-los i trosseu-los en un bol gran i afegiu-hi el vinagre vell, la sal, el sucre, l'oli de sèsam i el suc de sèsam. |
<<: Com emmagatzemar l'enciam durant molt de temps
>>: El mètode i la recepta de la gelea groga
Quan arriba la calor, moltes persones no poden ev...
En circumstàncies normals, el pèl púbic és negre,...
Quin és el lloc web de la Universitat de Ciències ...
El símptoma de l'orina que fa pudor és causat...
Quina és la pàgina web del Lyon Football Club? L...
El líquid corrector s'utilitza per corregir e...
Tothom hauria d'haver sentit parlar de l'...
Molta gent escolta sovint el terme trastorn obses...
Si la part posterior de les sabates es frega els ...
Si ara féssim una petita enquesta per preguntar q...
Què és el transport transoceànic? Transocean (NYSE...
Què és 2 hores de sucre en la sang després de din...
A l'estiu, tothom se sentirà molt atapeït, pe...
Quin és el lloc web de la Universitat Nacional d...
Els treballadors d'oficines moderns estan mol...