La gelatina blanca és un aperitiu del sud, té un gust tendre, suau i refrescant. La gelatina blanca és molt refrescant. Fem-hi una ullada a continuació. 1. Gelatina blanca La gelatina blanca és un aperitiu famós al sud de la Xina. Es fa amb cola de gelea vegetal i altres ingredients. El producte és tendre i suau, refrescant i deliciós, és realment un producte fantàstic per refrescar-se. 2. Ingredients principals Cola de gelatina 3. Mètode 1. Remeneu la gelea i l'aigua freda fins que quedin una pasta. Poseu-ho al foc, escalfeu-lo sense parar de remenar i espereu fins que la barreja de l'olla bulli, després podeu apagar el foc. 2. Aboqueu la mescla escalfada en un recipient i deixeu-la refredar lentament. Quan tot estigui fresc, ho pots capgirar fàcilment. 3. Col·loqueu la gelea refredada sobre una taula de tallar, talleu-la a les mides desitjades i poseu-la en un recipient. 4. Aboqueu-hi aigua amb sucre i gaudiu-ne! 4. Pebrots mixtes matèria primera 50 g de gelea en pols, 1000 ml d'aigua, 1 pebrot verd, vermell i groc, 1 cadascun, 2 cullerades (30 ml) de vinagre envellit, 1 culleradeta (5 ml) de salsa de soja fresca, 1/2 culleradeta (3 g) de sal, 1 culleradeta (15 g) de sucre, 1 ml/1 culleradeta d'oli 1 culleradeta d'oli suc de pebrot adobat, i una mica de llavors de sèsam. pràctica 1) Aboqueu la gelatina en pols en un bol gran, afegiu-hi aigua neta i remeneu-ho fins que quedi transparent sense grumolls i poseu-ho a foc fort remenant amb els escuradents. 2) Aboqueu-lo en un recipient resistent a la calor i deixeu-ho refredar de manera natural abans de donar forma, que triga unes 2 hores. (Feu servir un colador per filtrar quan aboqueu per eliminar l'escuma, de manera que la gelea no tingui bombolles. Si no hi ha colador, podeu utilitzar una tovallola de paper per absorbir l'escuma a la superfície després d'abocar, i l'efecte és el mateix) 3) Aboqueu la gelatina i talleu-les a trossos petits, traieu les tiges i les llavors dels pebrots verds, vermells i grocs, renteu-los i trosseu-los en un bol gran i afegiu-hi el vinagre vell, la sal, el sucre, l'oli de sèsam i el suc de sèsam. |
<<: Com emmagatzemar l'enciam durant molt de temps
>>: El mètode i la recepta de la gelea groga
Hi ha un dolor sord al costat dret de la part inf...
L'excés d'hormones és un fenomen normal d...
La màscara de iogurt casolana per a la bellesa i ...
Per als amics del sud, és important tenir sempre ...
Quin és el lloc web de la Universitat d'Erlang...
Què és el lloc web del Public Service Enterprise G...
Les úlceres varicoses a les extremitats inferiors...
L'espondilosi cervical és una malaltia relati...
White & Case LLP_Què és el lloc web de White &...
L'oli de soja generalment es pot menjar despr...
La ciàtica és una malaltia relativament freqüent....
Què és el lloc web de Clorox? Clorox Company, un p...
A la vida diària, sovint veiem que les ungles gra...
Moltes persones sovint tenen pòlips a la gola pod...
Els esteroides són un medicament injectable que p...