La gelatina blanca és una delicadesa que mengem a la nostra vida diària. No només té un bon gust, sinó que també és nutritiva. És una opció deliciosa per a persones que estan perdent pes i conté fibra dietètica soluble, que redueix l'absorció dels greixos i els efectes cardiovasculars dels aliments. 1. Valor nutricional de la gelea Conté nutrients com hidrats de carboni i proteïnes. Efectes de la gelea: el 80% de la gelatina és aigua, que redueix la ingesta de calories i té els efectes de reomplir aigua i perdre pes, els hidrats de carboni de la gelea contenen una varietat de fibra dietètica soluble, que pot reduir l'absorció de greixos i colesterol dels aliments, pot prevenir i tractar malalties cardiovasculars i cerebrovasculars, i té l'efecte d'alleujar. 2. Com menjar En general, hi ha dues maneres de menjar gelatina: una és menjar-la freda i l'altra és fregir-la. El "Dongjing Menghualu" de Meng Yuanlao a la dinastia Song va declarar que "Xisuo Liangfen" ja havia existit a Bianliang durant la dinastia Song del Nord. Mètode de preparació: Remullar la pols de mongeta i remenar-la en una pasta. Porteu l'aigua a ebullició, afegiu-hi la pasta de mongeta preparada. Blanc, transparent i semblant al cristall. 3. Amanida freda Quan es fa plats freds, la gelea no es talla amb un ganivet, en canvi, s'utilitza una làmina de ferro rodona especial amb forats rodons, com una cullera poc profunda: la pala s'encercla a la gelea i els forats rodons es posen a un bol i es condimenten amb oli de vinagre, aigua de vinagre i sal de vinagre. condiments. 4. Fideus fregits Els fideus fregits són una mica més complicats que els fideus freds Requereix una manualitat. Per fregir els fideus, cal un fogó i una olla. L'estufa que s'utilitza per vendre fideus és molt petita, però és una autèntica estufa de llenya de pagès amb un forn de fang, no utilitza com a combustible només palla de blat, palla de faves, etc. L'olla és una olla de ferro negre de fons pla. El venedor primer talla la gelea en trossos de la mida d'un mahjong, després posa oli, sal, ceba, gingebre i altres ingredients a l'olla i fregeix la gelea a foc lent fins que es torna daurat. ” A més, hi ha una altra manera de menjar gelatina bullida, que es troba habitualment a Sichuan. Després de bullir la gelea, afegiu-hi l'api i les cebes picades i hi aboqueu-hi la salsa fregida. És fragant i picant. A l'hora de cuinar la gelatina, el més important és la salsa. Si la salsa no està ben fregida, la gelatina cuita no tindrà gust. 5. Gelatina de pèsols Zunyi La preparació de la gelea de pèsols és molt especial i la manera de menjar-la també és única. L'elaboració de la gelea de pèsols és complicada, amb molts passos, molt de temps i tècniques molt sofisticades. La seva matèria primera són els pèsols, la quantitat depèn de les necessitats. El procés de producció consisteix a rentar primer els pèsols preparats amb aigua neta per eliminar les impureses, el fang i les escores, i després remullar-los en aigua tèbia durant 24 hores Tot fet d'aquesta manera tindrà mal gust. Després que els pèsols estiguin remullats i inflats, es poden triturar en llet de soja amb un molí de pedra o es pot utilitzar una batedora. Després de filtrar la llet de soja mòlta, es pot posar en un bol gran o un altre recipient net per evitar que caiguin coses insalubres a la llet, cal tapar-la amb una tapa. Generalment, després d'unes 10 hores, si la temperatura es manté a 18 °C, la gelea de pèsols s'assentarà per si sola, de manera que la llet de soja a la conca o recipient formarà una estructura de pols blanca a la part inferior, pols groga al mig i aigua clara a la part superior. A l'hivern, el temps de sedimentació de la pols de soja pot ser més llarg, així que vigileu-lo en tot moment, podeu treure la pols blanca per a un ús posterior, haureu de tenir més cura de no deixar que la llet de soja s'assenti durant molt de temps, en cas contrari, la pols blanca de la part inferior es farà bombolla. Per tant, és molt important dominar el temps de sedimentació i la temperatura de la pols de pèsols. La pols de pèsols precipitat té capes clares Per fer gelea de pèsols, primer heu d'eliminar la capa d'aigua clara de la superfície, utilitzar un recipient net per eliminar la "pols groga" a la capa mitjana i, finalment, treure la "pols blanca" per fer gelatina directament. Quan remeneu la gelea, primer bulliu una proporció d'aigua corresponent en una olla i, a continuació, injecteu lentament la "pols blanca" extreta de l'hidrogen a l'aigua bullint. Al mateix temps, remeneu l'olla amb estelles de bambú o de fusta d'uns 80 cm d'amplada i llargada. No utilitzeu una espàtula metàl·lica per remenar la gelea. Si feu servir una espàtula metàl·lica, l'escorça d'arròs es girarà fàcilment i es barrejarà amb la gelea, afectant el gust de la gelea de pèsols. Quan remeneu la gelea de pèsols, heu de moure's de manera ràpida i uniforme. No heu de deixar que la farina de pèsols formi grumolls a l'olla, sinó afectarà la qualitat de la gelea de pèsols. Després de remenar la gelea de pèsols de manera uniforme, també cal veure si es pot penjar en una "marca", és a dir, utilitzar les estelles de fusta remenant per penjar la gelea de pèsols cuita per veure si es pot penjar a les patates fregides. Si la massa cuita flueix cap avall com un fil, vol dir que és massa fina i no quedarà enganxosa després de refredar-se. La situació ideal és que la polpa cuita es mantingui a les rodanxes i caigui rítmicament a trossos. Aquest és el grau de cocció perfecte. Quan la gelea barrejada es tregui de l'olla, ruixeu una mica d'aigua freda al recipient i, a continuació, aboqueu la gelea al recipient per refredar-la abans de menjar-la. |
<<: Com fer gelatina sofregida
>>: Recepta i recepta de gelatina de mar
A la majoria de la gent li agrada molt menjar sín...
El mal alè és un problema oral que molesta molt a...
Molta gent pensa que el líquid per rentar plats n...
Amb el progrés de la industrialització, les ciuta...
La recepta secreta per curar la miopia Redueix la...
Sovint veiem trames sobre la mort cerebral a la t...
Què és Sogotrade? Sogotrade és una empresa nord-am...
Actualment no hi ha un bon tractament per al mela...
Crec que moltes persones han sentit parlar de la ...
A la vida diària, moltes persones es trobaran amb...
Es pot dir que la mel és un gran producte de bell...
L'extracció de cataractes amb facoemulsificac...
A la vida diària, algunes persones tenen una defi...
Quan una persona té càries a la boca, el dolor és...
La crema depilatòria és el mètode més comú d'...