En la cognició de tothom, la sal és un condiment indispensable a l'hora de cuinar. Sense sal, el menjar no es pot cuinar deliciosament i el gust no serà deliciós, per tant, la sal és una cosa que no pot prescindir de la cuina. Tot i que la sal pot fer que mengem àpats deliciosos, també és perjudicial per a la nostra salut. A continuació, fem una ullada als efectes nocius de la sal sobre el cos. A més de causar hipertensió arterial fàcilment, els científics també han descobert que les persones amb una ingesta elevada de sal tenen taxes d'ictus i mortalitat més altes que les que tenen una ingesta baixa de sal, i la ingesta de sal és directament proporcional a la pressió arterial. És a dir, com més sal mengis, més alta serà la teva pressió arterial i com menys sal mengis, més baixa serà la teva pressió arterial. Reduir moderadament la ingesta de sal no només pot reduir la pressió arterial, sinó també reduir significativament l'arteriosclerosi. Una dieta alta en sal pot provocar un augment del flux sanguini renal i la taxa de filtració glomerular, augmentar la càrrega dels glomèruls i augmentar la taxa de dany a la funció renal. La ingesta excessiva de sal també pot augmentar la capacitat de resposta dels músculs llisos bronquials, de manera que una dieta alta en sal pot agreujar l'aparició d'asma. Reduir moderadament la ingesta de sal pot millorar els símptomes de l'asma. La sal en la dieta és un factor important per determinar la quantitat de calci excretada Com més gran sigui la ingesta de sal, més gran serà la quantitat de calci excretada a l'orina. Tanmateix, quan la quantitat de calci excretada supera la quantitat absorbida, es perdrà el calci dels ossos, la qual cosa comportarà una disminució de la densitat òssia, fent que es produeixin osteoporosi i fins i tot fractures. Càncer gàstric Una enquesta de la Universitat de Londres va trobar que el 2010, hi havia aproximadament 7.000 pacients amb càncer gàstric al Regne Unit, dels quals aproximadament 1/4 (1.694 pacients) estaven relacionats amb una ingesta excessiva de sal. Menjar massa sal durant molt de temps pot augmentar el risc de càncer d'estómac. L'anterior tracta sobre el dany que la sal provoca al cos. Tot i que la sal és un condiment indispensable, no hem de consumir massa sal, perquè menjar massa sal provocarà el creixement de cèl·lules canceroses, fent que les persones tinguin més probabilitats de patir càncer. Per tant, hem de reduir la nostra ingesta diària de sal i no dependre massa de la sal. |
<<: Puc estar infectat amb la sida si tinc leucèmia?
>>: Quin mal fa el formaldehid al cos?
El dolor abdominal inferior és un símptoma comú i...
La cirurgia de doble parpella és un mètode de tra...
Si la humitat a la casa és massa alta, hauríeu de...
L'ozó és una paraula que escoltem sovint. És ...
Els ganglis limfàtics axil·lars inflats poden ser...
Hi ha molts tipus de trastorn obsessiu-compulsiu ...
La roba de seda blanca és molt bonica, neta i bon...
L'examen i el tractament de les malalties pèl...
El sucre moreno de canya de sucre és un tipus de ...
Quina és la web de Petrofa? Petrofac és una conegu...
Què és la revista de gener? January Magazine és un...
Des d'una perspectiva clínica, hi ha moltes c...
En la nostra vida diària, és molt habitual que le...
El cor juga un paper extremadament important en l...
Si un quist del vestíbul es tracta quirúrgicament...