En la cognició de tothom, la sal és un condiment indispensable a l'hora de cuinar. Sense sal, el menjar no es pot cuinar deliciosament i el gust no serà deliciós, per tant, la sal és una cosa que no pot prescindir de la cuina. Tot i que la sal pot fer que mengem àpats deliciosos, també és perjudicial per a la nostra salut. A continuació, fem una ullada als efectes nocius de la sal sobre el cos. A més de causar hipertensió arterial fàcilment, els científics també han descobert que les persones amb una ingesta elevada de sal tenen taxes d'ictus i mortalitat més altes que les que tenen una ingesta baixa de sal, i la ingesta de sal és directament proporcional a la pressió arterial. És a dir, com més sal mengis, més alta serà la teva pressió arterial i com menys sal mengis, més baixa serà la teva pressió arterial. Reduir moderadament la ingesta de sal no només pot reduir la pressió arterial, sinó també reduir significativament l'arteriosclerosi. Una dieta alta en sal pot provocar un augment del flux sanguini renal i la taxa de filtració glomerular, augmentar la càrrega dels glomèruls i augmentar la taxa de dany a la funció renal. La ingesta excessiva de sal també pot augmentar la capacitat de resposta dels músculs llisos bronquials, de manera que una dieta alta en sal pot agreujar l'aparició d'asma. Reduir moderadament la ingesta de sal pot millorar els símptomes de l'asma. La sal en la dieta és un factor important per determinar la quantitat de calci excretada Com més gran sigui la ingesta de sal, més gran serà la quantitat de calci excretada a l'orina. Tanmateix, quan la quantitat de calci excretada supera la quantitat absorbida, es perdrà el calci dels ossos, la qual cosa comportarà una disminució de la densitat òssia, fent que es produeixin osteoporosi i fins i tot fractures. Càncer gàstric Una enquesta de la Universitat de Londres va trobar que el 2010, hi havia aproximadament 7.000 pacients amb càncer gàstric al Regne Unit, dels quals aproximadament 1/4 (1.694 pacients) estaven relacionats amb una ingesta excessiva de sal. Menjar massa sal durant molt de temps pot augmentar el risc de càncer d'estómac. L'anterior tracta sobre el dany que la sal provoca al cos. Tot i que la sal és un condiment indispensable, no hem de consumir massa sal, perquè menjar massa sal provocarà el creixement de cèl·lules canceroses, fent que les persones tinguin més probabilitats de patir càncer. Per tant, hem de reduir la nostra ingesta diària de sal i no dependre massa de la sal. |
<<: Puc estar infectat amb la sida si tinc leucèmia?
>>: Quin mal fa el formaldehid al cos?
Què és el lloc web del Museu Guggenheim? La Fundac...
Què és el lloc web de Wesfarmers Group? Wesfarmers...
Alguns dels nostres amics tenen les mans i els pe...
Les malalties de la pell poden causar grans danys...
L'estufa és utilitzada cada dia per cuinar. P...
El restrenyiment és una cosa que preocupa a molte...
Per a les persones que sovint es queden despertes...
El tractament dels pòlips de la vesícula biliar n...
Hi ha tipus de virus de l'herpes simple, tipu...
Avui en dia, la pressió vital de les persones aug...
L'anus és una part molt important del nostre ...
Les plaquetes són una de les cèl·lules importants...
Què és Zannet Bank? Zenith Bank és un banc de Nigè...
Quin és el lloc web de la Universitat d'Albany...
El ritme ràpid de la vida moderna i la gran press...