El ritme ràpid de la vida moderna i la gran pressió de la vida han causat diversos problemes de salut als treballadors d'oficina. El més comú d'aquests són els problemes d'estómac. Tots sabem que l'estrès pot ser una càrrega per a nosaltres, doncs, com podem regular l'estómac en la nostra dieta diària. Vegem alguns aliments que nodreixen l'estómac?
1. Fes una dieta lleugera Donar a l'estómac i els intestins l'oportunitat de descansar i recuperar-se, i permetre que la funció compensatòria de l'estómac i els intestins repari el dany per si mateix, és un procés necessari, podeu cuinar una mica de farinetes de mel per nodrir-vos, o podeu triar farinetes d'arròs més gruixudes per menjar, el mill és millor, i podeu afegir una mica de lliri, jujube, i la farineta, que ajudarà a regular millor l'estómac i l'intestí; . 2. Evitar certs aliments Assegureu-vos d'evitar el menjar picant i l'alcohol, i tractar de reduir l'estimulació adversa a l'estómac i els intestins. Això també és un mitjà important per regular l'estómac i els intestins. 3. Combina feina i descans La funció gastrointestinal està estretament relacionada amb la combinació de treball i descans, però moltes persones no s'adonen de la seva importància i els estils de vida excessius tenen un gran impacte en la funció gastrointestinal.
Què menjar quan tens mal de panxa Te de crisantem de pera de neu: ajuda a la digestió, alleuja la greix, neteja la calor i humiteja els pulmons Ingredients: 1 pera de neu, 2 raïms de crisantems, 1 cullerada de sucre de roca Preparació: Renteu i peleu la pera (opcional), talleu-la a trossos grans i poseu-la en una olla de sopa d'aigua freda amb crisantems. Afegiu-hi una mica de sucre de roca, deixeu-ho bullir a foc lent durant mitja hora, apagueu el foc i deixeu-ho coure una altra mitja hora. No utilitzeu massa sucre de roca En general, una pera, dos raïms de crisantems, un litre d'aigua i una cullerada de sucre de roca són suficients. El procés d'apagar el foc i seguir cuinant a foc lent consisteix a deixar que la fragància del crisantem es desbordi i es barregi amb el suc de la pera de neu, aconseguint un gust suau. Eficàcia: la carn de la pera de neu és tendra i sucosa, i té els efectes de promoure la salivació i humitejar la sequedat, eliminar la calor i reduir la flegma, combinat amb l'efecte del crisantem per netejar el fetge i millorar la vista, es pot considerar un te natural, no tòxic i bo. Atractylodes macrocephala i Poria cocos te - alleuja el dolor abdominal Aplicable a: persones amb dolor sord i dolor fred a l'abdomen, però no dolor abdominal agut, que sovint es pot alleujar amb una lleugera compressa calenta o massatge. Ingredients: 5 grams cadascun d'Atractylodes macrocephala i Poria cocos, 4 grams de fonoll i 3 grams de gingebre sec. Només cal preparar tots els ingredients junts. Eficàcia: Atractylodes macrocephala harmonitza la melsa i l'estómac i atura la diarrea; el cocos de Poria enforteix la melsa i l'estómac, afavoreix la diuresi i elimina la humitat, escalfa l'estómac i alleuja el gingebre sec; Rameta de canyella i te de peònia: aturar la diarrea Aplicable a: persones que són propenses a la diarrea després de menjar menjar picant i sovint tenen excrements suaus i sense forma. Ingredients: 3 grams de branca de canyella, peònia, gingebre i regalèssia, 1 dàtil vermell sense pinyol. Només cal preparar tots els ingredients junts. Eficàcia: la branca de canyella nodreix el cos i escalfa l'estómac, indueix la sudoració, elimina la calor corporal i inhibeix les úlceres, el gingebre escalfa l'estómac i deixa els vòmits; Te de malta Codonopsis pilosula: estimula la gana Aplicable a: persones amb poca gana, fatiga, mans i peus freds. Ingredients: 5 grams cadascun de Codonopsis pilosula i Astragalus membranaceus, 4 grams de malta torrada i 0,5 grams de canyella. Només cal preparar tots els ingredients junts. Eficàcia: Codonopsis pilosula nodreix la melsa i l'estómac, reposa la part central i reforça el qi; Aliments que nodreixen l'estómac1. Llet La llet és molt rica en nutrients. Es pot dir que la llet és una beguda perfecta. Les principals funcions de la llet són nodrir els pulmons i l'estómac, produir fluids corporals i humitejar l'intestí gros. Té un bon efecte sobre el dolor d'estómac causat per la deficiència de yin, el restrenyiment per falta de líquid corporal, etc. La investigació mèdica moderna ha trobat que la llet té un efecte terapèutic molt eficaç sobre la malaltia de l'úlcera pèptica, el restrenyiment habitual i altres afeccions. 2. Farinetes Quan es tracta de nodrir l'estómac, les farinetes són sens dubte la millor opció. És molt fàcil de digerir, especialment les farinetes de vuit tresors, que és la més adequada per a les persones que necessiten nodrir l'estómac. Això és perquè Eight Treasure Porridge conté una gran quantitat de cacauets, ametlles, sucre blanc, etc., i les calories també són molt altes. Els cacauets frescos també contenen una gran quantitat de proteïnes, greixos i altres substàncies, que poden protegir eficaçment l'estómac i els intestins. 3. Sopa A més de les farinetes que tenen un bon efecte nutritiu estomacal, hi ha un altre aliment que té el mateix efecte nutritiu estomacal, que és la sopa. Però tingueu en compte que el millor és no utilitzar brou de carn com a sopa perquè també conté una gran quantitat de substàncies àcides, que no són bones per nodrir l'estómac. La millor sopa és la sopa de verdures, com ara espinacs, fideos, sopa d'ou, etc. També hi podeu afegir una mica d'essència de pollastre per condimentar, de manera que l'efecte nutritiu de l'estómac sigui més evident. 4. Aliments bàsics Quan es tracta de què menjar per nodrir l'estómac, hauríeu de menjar més aliments bàsics amb moderació. Entre els aliments bàsics, els fideus són els més nutritius per a l'estómac. L'arròs conté moltes substàncies àcides, de manera que les persones amb mal estómac haurien de menjar menys arròs. Si feu farinetes, afegiu-hi una mica de bicarbonat de sodi, és bo per a l'estómac. Aplicable a: persones amb poca gana, fatiga, mans i peus freds. Ingredients: 5 grams cadascun de Codonopsis pilosula i Astragalus membranaceus, 4 grams de malta torrada i 0,5 grams de canyella. Només cal preparar tots els ingredients junts. Eficàcia: Codonopsis pilosula nodreix la melsa i l'estómac, reposa la part central i reforça el qi; Conclusió: Hem introduït molts mètodes de consum d'aliments que nodreixen l'estómac i els intestins. Per nodrir l'estómac només cal començar amb la seva dieta diària i canviar lleugerament els seus hàbits alimentaris per aconseguir l'efecte de regular l'estómac i els intestins. |
<<: Quins òrgans del cos humà són propensos al càncer?
>>: 10 consells per millorar la qualitat del son 5 aliments per ajudar-vos a dormir bé
Quin és el lloc web del Nuffield College, Universi...
L'ascites és l'ascite causada per la cirr...
Què és Ouhua.net? EuroChina.net és la versió en lí...
A mesura que el desenvolupament de la modernitzac...
Quin és el lloc web de la Universitat de Califòrni...
Prendre pastilles de dieta provoca mal alè. Heu d...
Quin és el lloc web del Kumho Art Museum a Corea? ...
Quin és el lloc web del Laboratori Nacional d'...
La forma de les ungles varia d'una persona a ...
Gua Sha és un mètode de tractament d'ús habit...
Nodrir els ronyons és un tema que ens preocupa a ...
La preocupació més important de cada pacient dent...
Alguns amics senten un so a les orelles quan s...
L'hemorràgia gastrointestinal és una síndrome...
Què és CareerBuilder? CareerBuilder és l'opera...