La gelea de mar és un aliment d'especialitat. La matèria primera de la gelea de mar és el faig, s'asseca i es bull durant unes vuit hores, després es filtra, s'asseca i es talla en tires per fer que la gelea de mar tingui un gust més tendre i deliciós. La gelea de mar és un aperitiu deliciós. Quins són els mètodes i les receptes per fer la gelatina de mar? Fem-hi una ullada a continuació. 1. Gelatina de mar La gelea marina és una de les especialitats tradicionals de Qingdao, Shandong i Dalian, Liaoning, i també és una especialitat local. La matèria primera és una espècie d'herba aquàtica anomenada col de búfal que creix als esculls submarins de Laoshan, després d'assecar-la, es bull en una olla durant 7-8 hores, després es filtra, es refreda i es talla a tires per fer gelatina marina. La gelea de mar mixta és més refrescant i tendra que la gelatina de mongeta mungo que mengen els pequinencs, com l'agar, i és un aperitiu refrescant a Qingdao a l'estiu. 2..Com fer Liangpi Ingredients: 500 g de gelea marina, 1 cogombre Condiment: una mica d'all, una mica de coriandre, una mica de sal, una mica de brou de pollastre, una mica de vinagre d'arròs, una mica de sucre, una mica de pasta de sèsam, una mica d'oli de sèsam, una mica d'oli de sèsam pràctica 1. Rentar el cogombre i tallar-lo a tires fines. 2. Tritureu els alls i talleu el coriandre a trossos. 3. Barregeu la pasta de sèsam amb aigua tèbia en una pasta fina per endavant. 4. Posa tots els ingredients junts. 5. Afegir sal, essència de pollastre, vinagre d'arròs, sucre, pasta de sèsam i oli de sèsam segons el gust personal i barrejar bé. 3. Valor nutricional 1. Hi ha moltes algues que es poden utilitzar per fer gelea de mar. També utilitzo herba de corall. 2. Si utilitzeu algues fresques, podeu rentar-les i cuinar-les directament. 3. En bullir les algues, cal bullir-les a foc fort i després posar-les a foc lent a foc lent per fer-hi gelatina. 4. El condiment per a la gelea de mar depèn de les vostres preferències. Podeu utilitzar l'all, el vinagre, l'oli de xili i els trossos de cogombre, també podeu afegir-hi altres ingredients i pasta de sèsam. |
<<: L'eficàcia i la funció de la gelea blanca
>>: Recepta i recepta de gelatina de mongetes mungo
Moltes persones grans pateixen l’espondilosi cerv...
Què és Holcim? Holcim AG és un dels fabricants de ...
La majoria de la gent pot pensar que només té uns...
La deficiència pulmonar es divideix en dos tipus:...
Després de patir diabetis, el dany al teu cos tam...
Quedar-se al llit redueix l'oïda i la memòria...
Quan mengen alguns aliments, hi ha algunes opcion...
Actualment, al departament de gastroenterologia d...
Quin és el lloc web de Hormel Foods Company? Horme...
La fístula anal té una alta taxa d'incidència...
És molt feliç tenir dents sanes, però a la nostra...
Els estudis han descobert que si la immunitat del...
La pèrdua de pes és molt important tant per a les...
La perforació del timpà és un tipus de traumatism...
Ara els nostres nivells de vida són cada cop més ...