Recepta i recepta de gelatina de mar

Recepta i recepta de gelatina de mar

La gelea de mar és un aliment d'especialitat. La matèria primera de la gelea de mar és el faig, s'asseca i es bull durant unes vuit hores, després es filtra, s'asseca i es talla en tires per fer que la gelea de mar tingui un gust més tendre i deliciós. La gelea de mar és un aperitiu deliciós. Quins són els mètodes i les receptes per fer la gelatina de mar? Fem-hi una ullada a continuació.

1. Gelatina de mar

La gelea marina és una de les especialitats tradicionals de Qingdao, Shandong i Dalian, Liaoning, i també és una especialitat local. La matèria primera és una espècie d'herba aquàtica anomenada col de búfal que creix als esculls submarins de Laoshan, després d'assecar-la, es bull en una olla durant 7-8 hores, després es filtra, es refreda i es talla a tires per fer gelatina marina. La gelea de mar mixta és més refrescant i tendra que la gelatina de mongeta mungo que mengen els pequinencs, com l'agar, i és un aperitiu refrescant a Qingdao a l'estiu.

2..Com fer Liangpi

Ingredients: 500 g de gelea marina, 1 cogombre

Condiment: una mica d'all, una mica de coriandre, una mica de sal, una mica de brou de pollastre, una mica de vinagre d'arròs, una mica de sucre, una mica de pasta de sèsam, una mica d'oli de sèsam, una mica d'oli de sèsam

pràctica

1. Rentar el cogombre i tallar-lo a tires fines.

2. Tritureu els alls i talleu el coriandre a trossos.

3. Barregeu la pasta de sèsam amb aigua tèbia en una pasta fina per endavant.

4. Posa tots els ingredients junts.

5. Afegir sal, essència de pollastre, vinagre d'arròs, sucre, pasta de sèsam i oli de sèsam segons el gust personal i barrejar bé.

3. Valor nutricional

1. Hi ha moltes algues que es poden utilitzar per fer gelea de mar. També utilitzo herba de corall.

2. Si utilitzeu algues fresques, podeu rentar-les i cuinar-les directament.

3. En bullir les algues, cal bullir-les a foc fort i després posar-les a foc lent a foc lent per fer-hi gelatina.

4. El condiment per a la gelea de mar depèn de les vostres preferències. Podeu utilitzar l'all, el vinagre, l'oli de xili i els trossos de cogombre, també podeu afegir-hi altres ingredients i pasta de sèsam.

<<:  L'eficàcia i la funció de la gelea blanca

>>:  Recepta i recepta de gelatina de mongetes mungo

Recomanar articles

Símptomes de colangitis aguda

La colecistitis aguda és en realitat una malaltia...

Què causa la deformitat?

En la societat actual, alguns individus deformes ...

Què significa l'antígen de superfície de l'hepatitis B?

El primer que vull deixar clar a tothom és que l&...

Per què és amarga la mel?

Les persones que sovint beuen mel trobaran que, d...

Què tal el grup Prologis? Revisions del grup Prologis i informació del lloc web

Quina és la pàgina web de Prologis Group? Global L...

Com tractar la neuritis perifèrica de la toxina diftèrica?

La toxina de la diftèria és una substància que se...

Els beneficis del bany de peus a base d'herbes xineses

Molts dels nostres amics poden tenir el costum de...

Com distingir entre menta i coriandre

Hi ha certes diferències entre la menta i el juli...

Quins aliments són bons per als vasos sanguinis?

La gent sovint diu que les malalties provenen de ...

Què causa mareig i debilitat a les extremitats?

Sentir-se feble i marejar-se tot el temps és un f...

Quins aliments són millors per a l'asma?

L'asma és una malaltia respiratòria comuna, u...

A què han de prestar atenció els principiants quan aprenen ioga?

El ioga és un esport apte per a persones de totes...

Què causa nàusees i diarrea?

Les nàusees i la diarrea són dos símptomes molt c...