Recepta i recepta de gelatina de mar

Recepta i recepta de gelatina de mar

La gelea de mar és un aliment d'especialitat. La matèria primera de la gelea de mar és el faig, s'asseca i es bull durant unes vuit hores, després es filtra, s'asseca i es talla en tires per fer que la gelea de mar tingui un gust més tendre i deliciós. La gelea de mar és un aperitiu deliciós. Quins són els mètodes i les receptes per fer la gelatina de mar? Fem-hi una ullada a continuació.

1. Gelatina de mar

La gelea marina és una de les especialitats tradicionals de Qingdao, Shandong i Dalian, Liaoning, i també és una especialitat local. La matèria primera és una espècie d'herba aquàtica anomenada col de búfal que creix als esculls submarins de Laoshan, després d'assecar-la, es bull en una olla durant 7-8 hores, després es filtra, es refreda i es talla a tires per fer gelatina marina. La gelea de mar mixta és més refrescant i tendra que la gelatina de mongeta mungo que mengen els pequinencs, com l'agar, i és un aperitiu refrescant a Qingdao a l'estiu.

2..Com fer Liangpi

Ingredients: 500 g de gelea marina, 1 cogombre

Condiment: una mica d'all, una mica de coriandre, una mica de sal, una mica de brou de pollastre, una mica de vinagre d'arròs, una mica de sucre, una mica de pasta de sèsam, una mica d'oli de sèsam, una mica d'oli de sèsam

pràctica

1. Rentar el cogombre i tallar-lo a tires fines.

2. Tritureu els alls i talleu el coriandre a trossos.

3. Barregeu la pasta de sèsam amb aigua tèbia en una pasta fina per endavant.

4. Posa tots els ingredients junts.

5. Afegir sal, essència de pollastre, vinagre d'arròs, sucre, pasta de sèsam i oli de sèsam segons el gust personal i barrejar bé.

3. Valor nutricional

1. Hi ha moltes algues que es poden utilitzar per fer gelea de mar. També utilitzo herba de corall.

2. Si utilitzeu algues fresques, podeu rentar-les i cuinar-les directament.

3. En bullir les algues, cal bullir-les a foc fort i després posar-les a foc lent a foc lent per fer-hi gelatina.

4. El condiment per a la gelea de mar depèn de les vostres preferències. Podeu utilitzar l'all, el vinagre, l'oli de xili i els trossos de cogombre, també podeu afegir-hi altres ingredients i pasta de sèsam.

<<:  L'eficàcia i la funció de la gelea blanca

>>:  Recepta i recepta de gelatina de mongetes mungo

Recomanar articles

Què vol dir brh positiu?

Els tipus de sang que coneixem habitualment es di...

Es pot beure licor quan estàs refredat els amants del vi ho han de saber?

Puc beure vi blanc quan tinc un refredat? Aquest ...

Quines són les causes de la infecció pel virus de l'herpes?

La infecció per virus de l'herpes simple és l...

Què tal PepsiCo? Revisions de PepsiCo i informació del lloc web

Què és el lloc web de PepsiCo? PepsiCo, Inc. és l&...

Els adults poden créixer més alts bevent llet?

La llet és una beguda molt antiga i sempre s'...

Com curar ràpidament l'úlcera bucal?

Les úlceres bucals sovint es produeixen a la nost...

Quins són els principals tipus de te que nodreixen l'estómac?

Ara, cada cop més persones s'han adonat de la...

Quines són les maneres de consumir bicarbonat de sodi?

El bicarbonat de sodi és un article de cuina comú...

Es poden beure iogurt i vi negre junts i en què cal parar atenció?

Potser a molts de nosaltres ens agrada beure iogu...