La gelea de mar és un aliment d'especialitat. La matèria primera de la gelea de mar és el faig, s'asseca i es bull durant unes vuit hores, després es filtra, s'asseca i es talla en tires per fer que la gelea de mar tingui un gust més tendre i deliciós. La gelea de mar és un aperitiu deliciós. Quins són els mètodes i les receptes per fer la gelatina de mar? Fem-hi una ullada a continuació. 1. Gelatina de mar La gelea marina és una de les especialitats tradicionals de Qingdao, Shandong i Dalian, Liaoning, i també és una especialitat local. La matèria primera és una espècie d'herba aquàtica anomenada col de búfal que creix als esculls submarins de Laoshan, després d'assecar-la, es bull en una olla durant 7-8 hores, després es filtra, es refreda i es talla a tires per fer gelatina marina. La gelea de mar mixta és més refrescant i tendra que la gelatina de mongeta mungo que mengen els pequinencs, com l'agar, i és un aperitiu refrescant a Qingdao a l'estiu. 2..Com fer Liangpi Ingredients: 500 g de gelea marina, 1 cogombre Condiment: una mica d'all, una mica de coriandre, una mica de sal, una mica de brou de pollastre, una mica de vinagre d'arròs, una mica de sucre, una mica de pasta de sèsam, una mica d'oli de sèsam, una mica d'oli de sèsam pràctica 1. Rentar el cogombre i tallar-lo a tires fines. 2. Tritureu els alls i talleu el coriandre a trossos. 3. Barregeu la pasta de sèsam amb aigua tèbia en una pasta fina per endavant. 4. Posa tots els ingredients junts. 5. Afegir sal, essència de pollastre, vinagre d'arròs, sucre, pasta de sèsam i oli de sèsam segons el gust personal i barrejar bé. 3. Valor nutricional 1. Hi ha moltes algues que es poden utilitzar per fer gelea de mar. També utilitzo herba de corall. 2. Si utilitzeu algues fresques, podeu rentar-les i cuinar-les directament. 3. En bullir les algues, cal bullir-les a foc fort i després posar-les a foc lent a foc lent per fer-hi gelatina. 4. El condiment per a la gelea de mar depèn de les vostres preferències. Podeu utilitzar l'all, el vinagre, l'oli de xili i els trossos de cogombre, també podeu afegir-hi altres ingredients i pasta de sèsam. |
<<: L'eficàcia i la funció de la gelea blanca
>>: Recepta i recepta de gelatina de mongetes mungo
Els tipus de sang que coneixem habitualment es di...
Google Ventures_Què és Google Ventures? Google Ven...
Puc beure vi blanc quan tinc un refredat? Aquest ...
Què és Israel Artificial Bank? Bank Hapoalim és el...
La urèmia és un càncer maligne que suposa una gra...
La infecció per virus de l'herpes simple és l...
Gasos, inflor i dolor són les queixes més freqüen...
Què és el lloc web de PepsiCo? PepsiCo, Inc. és l&...
La llet és una beguda molt antiga i sempre s'...
Les úlceres bucals sovint es produeixen a la nost...
Quin és el lloc web de la Universitat de Tecnologi...
Ara, cada cop més persones s'han adonat de la...
El bicarbonat de sodi és un article de cuina comú...
Què és BruceBarnbaum Photography? Bruce Barnbaum é...
Potser a molts de nosaltres ens agrada beure iogu...