Recepta i recepta de gelatina de mongetes mungo

Recepta i recepta de gelatina de mongetes mungo

La gelatina de mongeta mungo és un aperitiu amb bon color, aroma i gust. Es fa principalment amb salsa de soja, vinagre i mostassa. És una deliciosa delicadesa per refrescar-se a l'estiu i la recepta de gelatina de mongeta mungo? Fem-hi una ullada a continuació.

1. Gelatina de mongetes mungo

La gelea de mongeta mungo és una delícia tradicional amb bon color, aroma i gust. Es menja amb salsa de soja, vinagre i mostassa, és refrescant i suau, i és un aliment d'estiu. Al sud de la Xina, es refereix a una substància feta d'agar herba i arròs, que es converteix en un sòlid gelatinós verd o negre després de la congelació i es pot utilitzar per calmar la set a l'estiu.

2. Mètode 1

Producció de midó

Rentar les mongetes mungos amb aigua neta, posar-les en un pot gran i posar-les en remull durant un dia i una nit perquè absorbeixin prou aigua. Utilitzeu un molinet per triturar les mongetes mungos en remull Afegiu 400 kg d'aigua neta per cada 100 kg de mongetes mungos i tritureu-les en una pasta fina. Aboqueu la llet de soja mòlta en un pot gran, afegiu-hi la polpa clara, barregeu-ho bé i deixeu-ho reposar. El midó s'assenta significativament. Al cap d'unes hores, traieu la capa superior d'aigua clara, traieu la capa de pols mitjana i poseu-la al segon dipòsit, afegiu-hi una purina clara, remeneu bé perquè el midó precipiti. Després de posar-se dempeus i instal·lar-se, aboqueu la capa de pols peluda al tercer dipòsit d'acord amb el mètode anterior, afegiu-hi un purí clar, remeneu-lo i assequiu-lo. Fins que no hi hagi sediments de midó a la farina. Traieu l'aigua clara de la part superior, traieu el midó precipitat i filtreu-lo amb un colador fi o una gasa per eliminar els residus. En filtrar, afegiu aigua neta i polpa clara per esbandir repetidament. A continuació, el filtrat es posa en un cilindre per a la precipitació. Traieu l'aigua clara de la superfície, traieu el midó humit precipitat, poseu-lo en una bossa de tela i escorreu l'aigua, que és la bola de midó de mongeta mungo.

3. Punxons

Agafeu 10 kg de midó de mongeta mungo i tritureu-lo en pols. Sense grumolls ni partícules. A continuació, afegiu 20 kg d'aigua tèbia i remeneu uniformement fins que es torni viscós. Agafeu 45 kg d'aigua bullint i remeneu ràpidament perquè quedi uniformement cuit. Després de cuinar-lo, aboqueu-lo ràpidament en una capsa d'una mida determinada, aplaneu la superfície, com fer el tofu, i deixeu-lo refredar i congeli.

4. Talleu a trossos

Un cop feta la pasta en gelea, gira-la cap per avall sobre un marc de plat net i talla-la a trossos segons les especificacions amb un ganivet per obtenir el producte acabat. També es pot dividir segons les necessitats del consumidor a l'hora de vendre. La coberta de la caixa s'ha de mantenir llisa durant la producció i es pot afegir una mica d'aigua freda a la coberta de la caixa quan la traieu. En general, 5 kg de midó poden produir 10 kg de gelatina. També es pot fer servir per fer fideus i paper d'arròs.

A causa de les propietats naturals del midó de mongeta mung, no cal afegir additius com l'alum i el pigment.

5. Mètode 2

Materials

Ingredient principal: 300 grams de mongetes mungo

1 pebrot vermell

Condiment 1 cullerada de salsa de soja 600 g d'aigua 3 g de gambes seques 1/3 cullerada d'oli de xili 1 culleradeta d'oli de sèsam una mica d'oli vegetal

pràctica

Ingredients per a la gelatina: 300 g de mongetes seques, 600 g d'aigua

Condiment: 3 grams de gambes seques, 1 cullerada de salsa de soja, 1/3 cullerada d'oli de xili, 1 pebrot vermell, 1 culleradeta d'oli de sèsam

1. Remullar les mongetes mung seques en aigua durant 6-10 hores (remull a la nevera a l'estiu)

2. Renteu les mongetes mung remullades amb aigua neta, afegiu-hi 600 grams d'aigua neta i tritureu-les en llet espessa amb un espremedor (o tritureu-les amb un processador d'aliments normal)

3. Raspalleu el recipient de la gelea amb oli vegetal

4. Filtreu la llet de mongeta mung mòlta i deixeu-ho de banda i deixeu-ho coure a foc mitjà-baix, remenant-ho durant la cocció.

5. Remeneu-ho i deixeu-ho coure fins que la llet de mongeta mung es converteixi lentament en una pasta i bulli i bulli a l'olla.

6. Apagueu el foc, aboqueu la pasta de mongetes en un recipient untat amb oli i deixeu-la refredar de manera natural, després poseu-la a la nevera, gira-la cap per avall i treu-la del recipient.[1]

6. Habilitats de cuina

1. És molt senzill fer productes de soja a casa, però el pas de mòlta no pot ser lleuger i la llet de soja espessa és bona per utilitzar-la.

2. Quan coeu la llet de mongeta mung, recordeu de remenar-la constantment, sinó que el fons es farà una pasta, aboqueu-la immediatament en un recipient amb oli i deixeu-la refredar de manera natural i deixeu-la refredar fins que es refredi completament abans de girar-la.

3. La gelatina de mongeta mung feta amb aquesta recepta no és mastegada, però sembla una mica de pudí, i és relativament suau i fina Serà més refrescant si es refreda a fons i després es menja.

<<:  Recepta i recepta de gelatina de mar

>>:  Com fer aigua de condiment per a la gelea

Recomanar articles

La diferència entre gambes i gambes t'ensenya com distingir-les d'un cop d'ull

Sempre veiem diferents tipus de gambes al mercat,...

Què és el pol·len de pi de paret trencada i el pol·len de pi?

La naturalesa màgica abraça totes les coses En aq...

Quina és la causa del petit granet a l'engonal?

El nostre cos és un individu complet i independen...

La queratitis fúngica és contagiosa?

La queratitis fúngica generalment no és contagios...

Què fer si tens caspa de sobte

Hi ha molts factors que causen la caspa Moltes pe...

La llavor de Plantago és un tresor per al tractament de la gota.

La llavor de Plantago té un bon efecte per neteja...

Tractament del mal de queixal causat per la calor

Hi ha moltes raons per al mal de queixal, com ara...

Quins són els beneficis de la prova de respiració abdominal

Hi ha moltes maneres de respirar, com la respirac...

Per què les dones es ruboreixen?

Hi ha moltes raons per les quals les dones s'...

Com menjar mongetes i els seus efectes

Els fesols de ñame són similars al ñame, tenen el...

Per què menjar nou de betel provoca opressió al pit?

L'opressió al pit és un símptoma que pot ser ...

Què passa amb Open Film? Revisió de pel·lícules obertes i informació del lloc web

Què és Open Film? Open Film és un lloc web per com...