La gelatina és un aperitiu especial a Shaanxi, té un sabor fresc i refrescant, i té un regust sense fi, sobretot a l'estiu, la gelatina té els beneficis de fer-te sentir saciat, afavorir la digestió i alleujar el restrenyiment. Fem-hi una ullada a continuació. 1. Com fer el condiment de gelatina La preparació del condiment de gelatina requereix pebrots (pebrots marins) i grans de pebre de Sichuan (grans de pebre de Sichuan d'alta qualitat, que tenen un color rosat, una fragància rica de pebre i grans de pebre net). A més, necessiteu anís estrellat, fonoll, vainilla, fulles de llorer, clau, comí i cardamom. El comí es pot afegir segons el gust personal. Per als que els agradi el menjar nutritiu, també podeu afegir rodanxes de ginseng i baies de llop. Aquestes són les espècies seques, la resta són ceba, gingebre, all i pasta de mongetes Pixian. En general, es prepara una olla gran de brou abans de fregir els ingredients bàsics. Pot ser brou de pollastre, brou d'ànec o brou de carn. També podeu posar directament peix fresc a l'olla calenta. Un cop finalitzat el treball de preparació, podeu sofregir el condiment de gelatina. 2. Com fer el condiment de gelatina Pas 1: primer, escalfeu el wok al 30%, aboqueu-hi oli d'amanida, afegiu-hi el xile, el pebre, l'anís estrellat, el fonoll, la vainilla, les fulles de llorer, els claus, el comí, el cardamom, la ceba, el gingebre i l'all. 3. Com fer el condiment de gelatina Pas 2: Aboqueu els ingredients base fregits a l'olla calenta i afegiu-hi el brou, la sal i l'essència de pollastre. Quan la sopa bulli, la rica aroma picant viatjarà a l'estómac amb el vapor calent, temptant la gana glotona que hi ha. Aboqueu el condiment de gelatina preparat a la gelea, afegiu-hi vinagre, i després una mica de sal, salsa de soja i essència de pollastre. Sense pasta d'all? També podeu fer-ne suc d'all. Per descomptat, també estaria bé afegir algunes verdures com l'api i els brots de soja. 4. La gelatina no només pot calmar la set, sinó que també es pot utilitzar com a guarnició La gelatina fresca és famosa a tot el món per les seves belles muntanyes i aigües. És verda com el gel, i l'herba de gelatina és fresca i fragant, es barreja amb suc de gingebre i es menja, és fresca i glaçada, fa que la gent se senti fresca i calent per a l'estiu. La gelea fresca també es pot barrejar amb cacauets fregits, llavors de sèsam, ceba verde picada, salsa de soja, oli de sèsam o fregir amb ceba crua per convertir-se en un plat per a un banquet. |
<<: Recepta i recepta de gelatina de mongetes mungo
>>: La forma més senzilla de fer sopa de gelatina
El lupus eritematós sistèmic és una malaltia rela...
Quin és el lloc web de International Sivananda Yog...
Els ous d'arròs glutinós són una delicadesa q...
Moltes malalties clíniques requereixen cirurgia p...
Hi ha alguns mètodes per tractar algunes malaltie...
El proper dilluns (7 de juliol) és el terme solar...
Durant el període de recuperació, els pacients am...
Com a noies, us sentiu preocupades perquè els vos...
Hi ha moltes raons per a l'adormiment del bra...
L'espondilosi cervical és una malaltia molt p...
La micció i la urgència freqüents són símptomes d...
La base líquida i la pols premsada són molt comun...
El níquel és un element metàl·lic i també un elem...
Els símptomes habituals de l'hormona estimula...
Boker Knives_Què és el lloc web de Boker? Böker és...