Com fer aigua de condiment per a la gelea

Com fer aigua de condiment per a la gelea

La gelatina és un aperitiu especial a Shaanxi, té un sabor fresc i refrescant, i té un regust sense fi, sobretot a l'estiu, la gelatina té els beneficis de fer-te sentir saciat, afavorir la digestió i alleujar el restrenyiment. Fem-hi una ullada a continuació.

1. Com fer el condiment de gelatina

La preparació del condiment de gelatina requereix pebrots (pebrots marins) i grans de pebre de Sichuan (grans de pebre de Sichuan d'alta qualitat, que tenen un color rosat, una fragància rica de pebre i grans de pebre net). A més, necessiteu anís estrellat, fonoll, vainilla, fulles de llorer, clau, comí i cardamom. El comí es pot afegir segons el gust personal. Per als que els agradi el menjar nutritiu, també podeu afegir rodanxes de ginseng i baies de llop. Aquestes són les espècies seques, la resta són ceba, gingebre, all i pasta de mongetes Pixian.

En general, es prepara una olla gran de brou abans de fregir els ingredients bàsics. Pot ser brou de pollastre, brou d'ànec o brou de carn. També podeu posar directament peix fresc a l'olla calenta. Un cop finalitzat el treball de preparació, podeu sofregir el condiment de gelatina.

2. Com fer el condiment de gelatina

Pas 1: primer, escalfeu el wok al 30%, aboqueu-hi oli d'amanida, afegiu-hi el xile, el pebre, l'anís estrellat, el fonoll, la vainilla, les fulles de llorer, els claus, el comí, el cardamom, la ceba, el gingebre i l'all.

3. Com fer el condiment de gelatina

Pas 2: Aboqueu els ingredients base fregits a l'olla calenta i afegiu-hi el brou, la sal i l'essència de pollastre. Quan la sopa bulli, la rica aroma picant viatjarà a l'estómac amb el vapor calent, temptant la gana glotona que hi ha. Aboqueu el condiment de gelatina preparat a la gelea, afegiu-hi vinagre, i després una mica de sal, salsa de soja i essència de pollastre. Sense pasta d'all? També podeu fer-ne suc d'all. Per descomptat, també estaria bé afegir algunes verdures com l'api i els brots de soja.

4. La gelatina no només pot calmar la set, sinó que també es pot utilitzar com a guarnició

La gelatina fresca és famosa a tot el món per les seves belles muntanyes i aigües. És verda com el gel, i l'herba de gelatina és fresca i fragant, es barreja amb suc de gingebre i es menja, és fresca i glaçada, fa que la gent se senti fresca i calent per a l'estiu. La gelea fresca també es pot barrejar amb cacauets fregits, llavors de sèsam, ceba verde picada, salsa de soja, oli de sèsam o fregir amb ceba crua per convertir-se en un plat per a un banquet.

<<:  Recepta i recepta de gelatina de mongetes mungo

>>:  La forma més senzilla de fer sopa de gelatina

Recomanar articles

Quina és la causa de la proteinúria en el lupus eritematós?

El lupus eritematós sistèmic és una malaltia rela...

Com fer clara d'ou d'arròs glutinós

Els ous d'arròs glutinós són una delicadesa q...

Quins són els perills de l'eliminació del nucli polpós?

Moltes malalties clíniques requereixen cirurgia p...

Què és l'hipercortisolisme? Quin és el millor tractament?

Hi ha alguns mètodes per tractar algunes malaltie...

"Menys calor i més calor, fumant i bullint"

El proper dilluns (7 de juliol) és el terme solar...

Què menjar per obtenir el millor efecte de millora dels pits

Com a noies, us sentiu preocupades perquè els vos...

Què causa entumiment i dolor al braç?

Hi ha moltes raons per a l'adormiment del bra...

Quin coixí he d'utilitzar per dormir amb espondilosi cervical?

L'espondilosi cervical és una malaltia molt p...

És contagiosa la micció freqüent i la urgència?

La micció i la urgència freqüents són símptomes d...

La diferència entre la base líquida i la pols premsada

La base líquida i la pols premsada són molt comun...

El níquel és perjudicial per al cos?

El níquel és un element metàl·lic i també un elem...

Com tractar eficaçment l'hormona estimulant de la tiroide

Els símptomes habituals de l'hormona estimula...