Quin peix és bo per a la salut del cervell?

Quin peix és bo per a la salut del cervell?

El peix és un dels aliments més habituals de la nostra dieta diària Sovint mengem diferents tipus de peix estofat, peix al vapor, etc., cadascun dels quals pot ajudar a complementar una varietat de nutrients. Així, doncs, si només tenim en compte els efectes que milloren el cervell i la intel·ligència, quin tipus de peix té l'efecte més evident? A continuació, permeteu-me resumir la informació rellevant recopilada i explicar-la una per una.

1. Cua de pèl. El contingut de DHA i àcids grassos poliinsaturats EPA és superior al dels peixos d'aigua dolça. A més, la cua de cabell és rica en lecitina, que té la funció de nodrir el cervell. A més, la cua de cabell té un gust deliciós i té pocs ossos petits, cosa que pot reduir el risc que els ossos de peix s'enganxin a la gola. La cua de cabell es fregeix millor i té millor gust si hi ruixes una mica de vi de cuina abans de servir.

2. Salmó. Els àcids grassos ω-3 (DHA i EPA) continguts en el salmó són substàncies essencials per al cervell, la retina i el sistema nerviós, i tenen els efectes de millorar la funció cerebral i prevenir la pèrdua de visió. El DHA és el component principal del cervell, mentre que l'EPA pot millorar la capacitat de regeneració de les cèl·lules humanes, millorar la immunitat i té una forta funció de reparació del miocardi humà. Pot ajudar a reparar la funció cerebral i millorar la memòria.

3. Corbata groga. El croaker groc és ric en nutrients, conté proteïnes, oligoelements i vitamines. Té l'efecte de nodrir els ronyons i enfortir el cervell. És adequat per a persones amb pèrdua de memòria causada per insuficiència renal, per a persones de mitjana edat i edat avançada. Com que el croaker groc és un peix marí, s'ha de mantenir fresc amb gel després de ser capturat, de manera que a l'hora de seleccionar-lo s'ha de veure si els globus oculars del peix estan plens, la còrnia és transparent i clara, les brànquies estan ajustades, les brànquies són de color vermell brillant i el moc és transparent i no fa olor.

Els tres tipus de peixos que s'esmenten a l'article són molt fàcils de comprar, i són aliments saludables amb baix contingut en greixos i colesterol, aptes per a tot tipus de persones, per tant, podeu fer-los i menjar-los amb freqüència en el futur.

<<:  Quin peix és el millor per al cervell?

>>:  Quines són les millors maneres de desintoxicar el teu cos?

Recomanar articles

Puc córrer després de vacunar-me contra la ràbia?

Podeu fer exercici, com ara córrer després de vac...

Quins són els beneficis de l'aigua de coco fresca

Tothom sap que el suc de coco fresc és la millor ...

Com reposar el qi i la sang en perdre pes

Si el Qi i la sang són insuficients, les persones...

Els tomàquets cherry t'ajuden a perdre pes?

Els tomàquets cherry són en realitat tomàquets mé...

Com eliminar els dipòsits de melanina de les cicatrius després de les cremades

Si la pell humana es crema per alta temperatura, ...

Què tal Cameco? Comentaris de l'empresa Cameco i informació del lloc web

Què és Cameco? Cameco Corporation és un dels produ...

Quins canvis físics indiquen bona sort?

1. El meu cabell es va tornar de sobte més fosc i...

Bebè sacsejant el cap mentre dorm

En general, els nadons són molt tranquils quan do...

Quina és la raó de les nàusees d'estómac?

Cadascun de nosaltres experimentarà eructes gàstr...

Per què no pots xiular a la nit?

Xiular és una cosa que a molts nens petits els ag...

Quin medicament pot ajudar amb el restrenyiment?

Moltes persones pateixen de restrenyiment a la no...

Quant dura la vida útil de l'oli d'oliva comestible

L'oli d'oliva s'elabora mitjançant la...

Quins són els beneficis del guisat de pollastre amb arrel d'artemisia

Crec que la majoria de la gent està més preocupad...