Quin peix és bo per a la salut del cervell?

Quin peix és bo per a la salut del cervell?

El peix és un dels aliments més habituals de la nostra dieta diària Sovint mengem diferents tipus de peix estofat, peix al vapor, etc., cadascun dels quals pot ajudar a complementar una varietat de nutrients. Així, doncs, si només tenim en compte els efectes que milloren el cervell i la intel·ligència, quin tipus de peix té l'efecte més evident? A continuació, permeteu-me resumir la informació rellevant recopilada i explicar-la una per una.

1. Cua de pèl. El contingut de DHA i àcids grassos poliinsaturats EPA és superior al dels peixos d'aigua dolça. A més, la cua de cabell és rica en lecitina, que té la funció de nodrir el cervell. A més, la cua de cabell té un gust deliciós i té pocs ossos petits, cosa que pot reduir el risc que els ossos de peix s'enganxin a la gola. La cua de cabell es fregeix millor i té millor gust si hi ruixes una mica de vi de cuina abans de servir.

2. Salmó. Els àcids grassos ω-3 (DHA i EPA) continguts en el salmó són substàncies essencials per al cervell, la retina i el sistema nerviós, i tenen els efectes de millorar la funció cerebral i prevenir la pèrdua de visió. El DHA és el component principal del cervell, mentre que l'EPA pot millorar la capacitat de regeneració de les cèl·lules humanes, millorar la immunitat i té una forta funció de reparació del miocardi humà. Pot ajudar a reparar la funció cerebral i millorar la memòria.

3. Corbata groga. El croaker groc és ric en nutrients, conté proteïnes, oligoelements i vitamines. Té l'efecte de nodrir els ronyons i enfortir el cervell. És adequat per a persones amb pèrdua de memòria causada per insuficiència renal, per a persones de mitjana edat i edat avançada. Com que el croaker groc és un peix marí, s'ha de mantenir fresc amb gel després de ser capturat, de manera que a l'hora de seleccionar-lo s'ha de veure si els globus oculars del peix estan plens, la còrnia és transparent i clara, les brànquies estan ajustades, les brànquies són de color vermell brillant i el moc és transparent i no fa olor.

Els tres tipus de peixos que s'esmenten a l'article són molt fàcils de comprar, i són aliments saludables amb baix contingut en greixos i colesterol, aptes per a tot tipus de persones, per tant, podeu fer-los i menjar-los amb freqüència en el futur.

<<:  Quin peix és el millor per al cervell?

>>:  Quines són les millors maneres de desintoxicar el teu cos?

Recomanar articles

Xoc! Aquesta malaltia en genera un cada 4 segons.

Amb la millora de les condicions de vida, ara est...

Quins són els símptomes de la síndrome de Spurgeon?

La síndrome de Sperger és un tipus de trastorn de...

Què fer amb les al·lèrgies de primavera? Aquesta és una bona millora

Alguns amics són molt susceptibles a patir al·lèr...

Quins són els beneficis màgics de la cervesa?

La cervesa és una beguda alcohòlica habitual a la...

Com tractar l'asma bronquial?

L'asma bronquial pot provocar atacs repetits,...

Com eliminar les cicatrius d'acne de manera més eficaç

Les cicatrius d'acne causen molta angoixa a m...

Can Fengyoujing beure

El fengyoujing es compon principalment de mentol ...

Quines són les conseqüències de la transfusió de sang?

A la vida real, la infusió és una manera habitual...

El millor moment per prendre medicaments antihipertensius

Personalment, penso que qualsevol medicament té e...

Què passa amb SynaMATIX? Revisió de SynaMATIX i informació del lloc web

Què és SynaMATIX? SynaMATIX és una empresa de Malà...