La gelea es pot convertir en sopa de gelea, gelea freda i gelatina. Fem una ullada. 1. Ingredients Carn de porc (100 g), gelatina de moniato (400 g), tofu (100 g), cebolleta (1), 2 grans d'all, 2 coriandres, 2 xiles, 2 cullerades de sal. 2. Passos 1. Preparar els ingredients: tallar la carn de porc a tires i barrejar amb salsa de soja fosca, tallar el tofu i la gelea a daus i reservar. 2. Fregiu el porc en oli fins que canviï de color! Afegiu-hi la ceba verda picada, l'all picat i el xili i sofregiu! A continuació, afegiu el tofu 3. Afegiu-hi una mica de salsa de soja fosca i aboqueu-hi brou d'os (podeu fer servir aigua si no teniu brou d'os)! 4. Després de bullir, afegiu-hi la gelea de moniato picada i continueu la cocció a foc mitjà, després afegiu-hi sal, tretze espècies i pebre. Afegiu MSG, brou de pollastre i coriandre després de la cocció! 5. Aboqueu-lo en un bol i afegiu-hi la quantitat adequada d'oli de xili segons les vostres preferències! 6. L'últim pas és afegir una petita quantitat de cacauets picats! Té un gust deliciós. 3. [Com fer gelatina] Després de remullar l'arròs, tritureu l'arròs i l'aigua en una pasta d'arròs fina per al seu ús posterior. Bulliu l'herba de gelea fresca i tritureu-la, a continuació, poseu-la en una bossa de gasa per extreure el suc d'arròs i el suc de gelatina fresca a l'olla i remeneu-los amb una cullera mentre quedi una pasta fina. Moltes famílies afegeixen suc de fulla de moniato per reduir l'ús de llet d'arròs, estalviar aliments i fer que la gelatina sigui més verda i cruixent. Algunes persones han continuat explorant i han afegit suc de síndria, suc de poma o suc de taronja per fer diverses gelees amb gust de fruita. 4. Gelatina calenta El condiment per a la gelatina calenta és força diferent del de la gelatina. Prepareu la sopa de condiment amb antelació, bulliu l'osmanthus, el pebre de Sichuan, el pebre, etc. amb aigua, després afegiu-hi oli, sal i una petita quantitat de pols seca i cuini en una pasta fina. Quan mengeu, no cal sal, salsa ni vinagre, només cal abocar oli de xili vermell i sopa de condiment al bol de gelatina calenta. Té un bon sabor i bon color, i és econòmic i assequible. Especialment al matí d'hivern, menjar un bol de gelea calenta pot fer-te sentir a l'instant refrescat, relaxat i deixar un regust de llarga durada. |
<<: Com fer aigua de condiment per a la gelea
>>: Passos per fer gelatina amb midó de patata
Quina és la web d'Abengo? Abengoa és una empre...
Moltes persones trobaran un dolor abdominal infer...
Quin és el lloc web de l'ambaixada xinesa a l&...
Quin és el lloc web de la revista American Birds a...
De fet, és molt fàcil amagar-se en els dispensado...
Molts amics pensen que hi ha una edat òptima per ...
Hi ha moltes maneres de mantenir la salut en l...
L'otitis externa també s'anomena otitis e...
La plata és un tipus de metall, a més d'utili...
Amb la transició de la primavera a l'estiu, l...
Quin és el lloc web de l'oficina del primer mi...
Si tens deposicions freqüents en un dia, has d...
La roba és el que la gent porta cada dia. Pot mant...
L'ascite és contagiosa o hereditària? El públ...
Si accidentalment et pegues la cara i la ferida é...