La gelatina de farina de patata es fa amb midó de patata. Aquest tipus de gelatina també es pot menjar al mercat. La gelatina de patata no només té un bon aspecte, sinó que també té un bon gust. La gelatina de midó de patata és un aliment per a la salut amb molts beneficis per al cos humà. 1. Mètode 1 Ingredients Fecula de patata (1 jin), aigua (6 jin), Mingfan (3 qian), vinagre 1. 2. Passos 1. Barreja el midó i l'alum. 2. Aboqueu la barreja barrejada a l'olla i escalfeu-la bé durant 3 minuts durant el procés d'escalfament. 3. Després que es refredi, podeu tallar-lo al vostre gust. Aquí teniu un petit truc per a vosaltres. 3. Notes No apugeu el foc massa ràpid i continueu remenant durant 5 minuts quan estigui calent. IV Mètode 2. Ingredients Farina de patata (250 g), aigua (quantitat adequada). 5. Passos 1. Afegiu 250 ml d'aigua a la farina de patata i barregeu-ho bé. Afegiu 550 ml d'aigua a l'olla, aboqueu-hi la farina de patata barrejada uniformement i escalfeu-la. 2. Remenar constantment amb una cullera des de l'inici de la calefacció. Eviteu que l'olla s'enganxi. Escalfeu fins que el midó canviï de blanc a translúcid i apareguin bombolles, després apagueu el foc. Abocar en un recipient, deixar refredar i deixar a la nevera durant 3-5 hores. 3. Prepareu una pica, poseu-hi aigua gelada i col·loqueu-hi un colador o vaporera amb forats rodons més grans. Poseu el midó cuit a l'embut. 4. Premeu amb una cullera el midó cuit al forat rodó. 5. Es converteix en petites partícules semblants als capgrossos després d'haver estat remullat en aigua gelada diverses vegades. Cadascun és transparent, afegiu-hi els trossos de cogombre, la sal, la salsa de soja lleugera, el vinagre i l'oli de mostassa i barregeu-ho bé. 6. Notes La mostassa és picant, calenta i no tòxica. Té els efectes d'escalfar el mig i dispersar el fred, netejar els cinc òrgans interns, alleujar el diafragma i estimular la gana, pot beneficiar els nou orificis, enfortir l'estómac i ajudar a la digestió. VII. Mètode 3 Ingredients Gelea (mitja peça), una cullerada d'oli, una culleradeta de sal, un grapat de ceba verde picada, 2 cullerades de xile en pols, unes gotes de vinagre blanc, 1 cogombre i 2 cullerades de pasta de sèsam. 8. Passos 1. Esbandiu la gelea de patates amb aigua i talleu-la a tires fines 2. Poseu els fideixos freds en un bol i ruixeu-los amb una mica d'oli. 3. Utilitzeu escuradents per trencar-lo, afegiu mitja cullerada de sal i mitja cullerada de xili en pols 4. Espolvorear els trossos de cogombre i les cebes verdes 5. Finalment, hi posem un raig de vinagre blanc, afegim dues cullerades de pasta de sèsam i barregem bé tots els ingredients. 6. Si és una mica monòton, afegiu-hi més algues, mató de mongetes, bolets, fongs negres, verdures i altres verdures que us agradin, i una mica de midó de patata i aigua i coeu-les junts. Afegiu oli de xili i vinagre envellit. Els sabors de marisc i especiats es poden ajustar segons les preferències personals. 9. Notes La pell freda dels fideus de patata no és fàcil de tallar, de manera que podeu mullar el ganivet de cuina amb aigua abans de tallar-los, de manera que afegir una quantitat adequada d'oli de cuina pot evitar que s'enganxin. |
<<: La forma més senzilla de fer sopa de gelatina
>>: Com fer gelatina deliciosa
Les taques de sang són una cosa que sovint veiem ...
Com és Xinyi Hunyuan Tai Chi Poques persones ente...
1. Ferides superficials i petites abrasions Renta...
La medicina tradicional xinesa és la cristal·litz...
Quin és el lloc web del club de bàsquet Maccabi Te...
Hi ha moltes raons per al mal d'esquena. Per ...
Ara, amb la millora del nivell de vida, la gent t...
Què està etiquetat? Tagged és una famosa xarxa soc...
Les crostes de les ferides sempre s'acompanye...
Què és Zero Hedge? Zero Hedge és un lloc web de bl...
A la vida real, la humitat del cos és una malalti...
Les causes habituals de les petites protuberàncie...
Moltes persones no saben si utilitzar aigua freda...
Coixins suaus, plantes verdes fresques, rellotges...
Molts pacients amb malalties hepàtiques, especial...