La mel és rica en diversos nutrients i és un excel·lent producte per a la salut. Tanmateix, encara que la mel és bona, no és apta per a tothom. Hi ha 4 tipus de persones que no haurien de menjar mel, així que aneu amb compte. 1. Els pacients amb cirrosi no poden beure mel En termes generals, és molt adequat que els pacients amb hepatitis B beguin mel, perquè els monosacàrids proporcionats per la mel no necessiten ser descomposts i sintetitzats pel fetge, cosa que pot reduir la càrrega del fetge. Tanmateix, els pacients amb cirrosi no poden beure mel perquè agreujarà la fibrosi hepàtica. 2. Les persones amb diabetis no poden prendre mel Cada 100 grams d'hidrats de carboni de mel conté uns 35 grams de glucosa, uns 40 grams de fructosa, uns 2 grams de sacarosa i aproximadament 1 gram de dextrina. La glucosa i la fructosa són monosacàrids després d'entrar als intestins, es poden absorbir directament a la sang sense digestió, augmentant així el sucre en la sang i la dextrina es poden absorbir després d'una lleugera hidròlisi. Des d'aquest punt de vista, els diabètics no poden prendre mel. 3. No prenguis medicaments per al refredat amb mel La majoria de les persones que tenen un refredat tossiran i la mel té un efecte per alleujar la tos, de manera que molta gent beu mel per alleujar els símptomes de la tos quan tenen un refredat. Els experts recorden a tothom que el millor és no prendre medicaments per al refredat amb mel. La mel té l'efecte d'humitejar els pulmons i alleujar la tos, i és apta per a la tos seca. Si tos amb poca flema, o la flema és petita i enganxosa, o és una tos seca sense flema, pots beure-la amb mel. Tanmateix, si està prenent antipirètics o medicaments per al refredat que contenen ingredients antipirètics, no hauríeu de prendre mel alhora. Molts medicaments per al refredat, com Tylenol, Quick, Ganlike i Ganmaoqing, contenen acetaminofè antipirètic i analgèsic. Quan es troba amb la mel, formarà un complex que afectarà la taxa d'absorció del cos i, per tant, debilitarà l'efecte antipirètic. 4. Els nadons menors d'un any no han de menjar mel La mel és rica en nutrients i és un bon aliment per al públic en general. Moltes mares noves també afegeixen una mica de mel als aliments complementaris dels seus nadons per ajustar el gust i augmentar el valor nutricional. Tanmateix, els experts assenyalen que la mel no és apta per a nadons menors d'un any. |
<<: El càncer en fase inicial es pot veure des d'aquesta part
>>: Aneu amb compte amb els aliments que perjudiquen els òrgans principals del cos humà
Escapament del cotxe, gasos residuals de fàbrica,...
Innombrables persones han fet anàlisis de sang de...
Crec que moltes persones han sentit parlar del co...
El dolor a l'espatlla és un problema comú a l...
Què és l'intercanvi de llibres? Book Swap és u...
Les flexions no requereixen cap equip i no estan ...
L'expansió del pit és el més perjudicial per ...
Si la vostra família té previst comprar una never...
Crec que molts dels meus amics han vist que a les...
Com que la gent moderna treballa de manera difere...
Moltes persones creuen erròniament que no tenir f...
Quina és la pàgina web del Consolat General de Fin...
Si tenim una tos a llarg termini, hem de parar at...
Els raigs ultraviolats són produïts per la llum s...
L'essència de pollastre i el MSG són dos cond...