La mel és rica en diversos nutrients i és un excel·lent producte per a la salut. Tanmateix, encara que la mel és bona, no és apta per a tothom. Hi ha 4 tipus de persones que no haurien de menjar mel, així que aneu amb compte. 1. Els pacients amb cirrosi no poden beure mel En termes generals, és molt adequat que els pacients amb hepatitis B beguin mel, perquè els monosacàrids proporcionats per la mel no necessiten ser descomposts i sintetitzats pel fetge, cosa que pot reduir la càrrega del fetge. Tanmateix, els pacients amb cirrosi no poden beure mel perquè agreujarà la fibrosi hepàtica. 2. Les persones amb diabetis no poden prendre mel Cada 100 grams d'hidrats de carboni de mel conté uns 35 grams de glucosa, uns 40 grams de fructosa, uns 2 grams de sacarosa i aproximadament 1 gram de dextrina. La glucosa i la fructosa són monosacàrids després d'entrar als intestins, es poden absorbir directament a la sang sense digestió, augmentant així el sucre en la sang i la dextrina es poden absorbir després d'una lleugera hidròlisi. Des d'aquest punt de vista, els diabètics no poden prendre mel. 3. No prenguis medicaments per al refredat amb mel La majoria de les persones que tenen un refredat tossiran i la mel té un efecte per alleujar la tos, de manera que molta gent beu mel per alleujar els símptomes de la tos quan tenen un refredat. Els experts recorden a tothom que el millor és no prendre medicaments per al refredat amb mel. La mel té l'efecte d'humitejar els pulmons i alleujar la tos, i és apta per a la tos seca. Si tos amb poca flema, o la flema és petita i enganxosa, o és una tos seca sense flema, pots beure-la amb mel. Tanmateix, si està prenent antipirètics o medicaments per al refredat que contenen ingredients antipirètics, no hauríeu de prendre mel alhora. Molts medicaments per al refredat, com Tylenol, Quick, Ganlike i Ganmaoqing, contenen acetaminofè antipirètic i analgèsic. Quan es troba amb la mel, formarà un complex que afectarà la taxa d'absorció del cos i, per tant, debilitarà l'efecte antipirètic. 4. Els nadons menors d'un any no han de menjar mel La mel és rica en nutrients i és un bon aliment per al públic en general. Moltes mares noves també afegeixen una mica de mel als aliments complementaris dels seus nadons per ajustar el gust i augmentar el valor nutricional. Tanmateix, els experts assenyalen que la mel no és apta per a nadons menors d'un any. |
<<: El càncer en fase inicial es pot veure des d'aquesta part
>>: Aneu amb compte amb els aliments que perjudiquen els òrgans principals del cos humà
Quan es produeixen símptomes de mal d'esquena...
Les jaquetes de plomes són difícils de netejar a ...
Tot i que els crancs són criatures molt deliciose...
Sovint veiem algunes persones que porten brackets...
Què és la llar i el disseny? Home & Design (Ho...
Molts amics no poden dormir per la feina o per al...
Quina és la pàgina web de l'Inverness Football...
Tots hem tingut aquesta experiència a les nostres...
De fet, el valor terapèutic de la barreja d'o...
La bronquitis és una malaltia respiratòria amb un...
El més espantós de l'anorèxia és no acceptar ...
Què és Mitsubishi Materials? Mitsubishi Materials ...
No sé si alguna vegada has menjat rodanxes d'...
El formaldehid suposa una greu amenaça per a la v...
Algunes persones solen ruboritzar-se després de b...