Sempre veiem diferents tipus de gambes al mercat, amb diferents mides i formes. Moltes persones que no saben gaire del negoci sempre són enganyades per alguns comerciants i es gasten molts diners per comprar gambes barates. Les gambes comunes inclouen les gambes i les gambes de fang. Els mètodes de cria d'aquests dos tipus de gambes són diferents i tenen un gust diferent. Permeteu-me donar-vos alguns consells sobre com distingir entre gambes i gambes. L'aspecte de la gamba és semblant a la de la gamba tigre, però és de mida gran, té espines al front, té una textura de carn de gambes dura, sap pitjor que la de la gamba de fang i no té dolçor. Les gambes d'herba i les gambes blanques són d'aparença semblant a les gambes d'herba són de color verd fosc i tenen una pell més dura, mentre que les gambes blanques són de color gris, de mida gran, amb pell fina, sense ratlles evidents i no són ni cruixents ni dolços. Pel que fa a la gamba de sorra, comunament coneguda com a gamba de cap gros, les seves antenes són gruixudes, el cap i la cua són petits i el seu aspecte no s'assembla al de la gamba tigre. "Jiwei" es refereix al mètode de cultiu de caixes prop de la costa. Tanmateix, les gambes a què es refereix generalment no són les gambes blanques, sinó les gambes tigre. La seva closca és dura amb ratlles grogues i vermelles evidents. És de mida petita, té un sabor cruixent i dolç i no té espines al front (pistola de gambes). La gamba de fang pot sobreviure a temperatures de l'aigua d'uns 10 °C A causa de les restriccions del seu període de creixement i el període de tancament del mar, el seu preu és generalment alt de novembre a abril de l'any següent. La gamba es cria en aigua dolça i es cultiva en aigua de mar, i el seu nom prové de "cultura del recinte". La forma de la gamba de fang és similar a la de la gamba, però la seva closca és més suau que la de la gamba, i el seu cos no és tan gran com el de la gamba, generalment de la mida d'un dit mitjà. La producció és relativament alta a les zones d'estuari de la costa de Guangdong, i la gamba és grassa, fina i refrescant. Les gambes juvenils (no més de 6 cm) són de color verd fosc a verd fosc, mentre que els adults (més de 6 cm) són de color marró-groc clar amb taques denses de color marró clar per tot el cos. Algunes gambes blanques (gambas) del mercat s'utilitzen per suplantar les gambes de fang A l'hora de triar, cal parar atenció als dos punts següents: primer, mira el color, segon, mira les taques. És molt fàcil d'identificar. |
<<: Què fer si tens mal alè a causa del foc excessiu de l'estómac Quins aliments poden alleujar-lo?
>>: És millor tenir una campana d'aspiració lateral o d'aspiració superior?
Què és el lloc web de Yuchuantang? GYOKUSENDO Co.,...
Què és el lloc web del Toronto-Dominion Bank Group...
La malaltia hepàtica ha estat durant molt de temp...
Què és la Universitat de Buenos Aires? La Universi...
Quan mengem, és possible que accidentalment tingu...
Tots sabem sobre la malaltia de l'angina de p...
Tots sabem que els centpeus són una espècie d'...
Molta gent no escull les sabates adequades, per l...
Els efectes evidents són la regulació del qi i l&...
Temperatura adequada, il·luminació suau, plantes ...
Per buscar l'emoció, a alguns adolescents sem...
La morera és una fruita que tothom coneix, tinc l...
Molts dels homes beurem una mica d'aigua aban...
Quan es tracta de l'oli de sèsam, molta gent ...
Les pròtesis dentals són dents simulades creades ...