El bicarbonat de sodi és un article de cuina comú. I moltes persones defensen que beure aigua de bicarbonat alcalina feble és beneficiós per a l'equilibri àcid-base del cos. El bicarbonat de sodi també és un dels additius essencials per fer molts aliments deliciosos. El nom químic del bicarbonat de sodi és bicarbonat de sodi. A més d'utilitzar-se en aliments i begudes, també s'utilitza en tractaments mèdics, cria, pinsos, etc. Però la manera de consumir bicarbonat de sodi és més coneguda. Xiao Su va obrir el bollo de flors: Bicarbonat de sodi, pols d'enriquiment, farina de civada, llevat, aigua amb sucre, llevat en pols pràctica 1. Cuini la civada: primer afegiu-hi una petita quantitat d'aigua i poseu-la a coure en una farina espessa, deixeu-la refredar, afegiu-hi llevat i remeneu-ho bé; 2. Pastar la massa: Afegiu la quantitat adequada de farina i sucre per fer la massa Fermentar durant un dia i utilitzar-la l'endemà. La massa es torna bombolla, humida i molt suau; 3. Forma: Pastar una mica de bicarbonat de sodi, llevat en pols i pols sec a la massa, tallar-los a trossos, fer boles i posar-los a la safata; 4. Cocció al vapor: Encendre el foc, no posar encara la capa amb la vaporera i portar l'aigua a ebullició. Poseu-lo al vapor, engegueu el foc fort, engegueu el temporitzador de vapor i apagueu el foc després de 15 minuts. Passats 3-5 minuts, obriu la tapa i traieu-la. Sky Soda: Material: 1/2 oz de xarop de Curacao blau, 1/2 oz de Calpis pràctica: 1. Primer aboqueu Calpis en una tassa de suc (capacitat 350cc) i després poseu glaçons a la tassa fins que estigui ple al 60%. 2. A continuació, aboqueu lentament 7-up a la tassa amb una cullera llarga fins que estigui al voltant del 90% ple. 3. Aboqueu lentament el xarop blau de cítrics a la tassa i ja està. 4. Remeneu uniformement amb un pal de còctel quan beu. Si no us agraden les begudes massa dolces, podeu substituir 7-up per aigua de soda. (1 unça = 30 cc) Galetes de soda: Material 6 grams de llevat instantani en pols, 140 grams d'aigua tèbia, 300 grams de farina baixa en gluten, 1 gram de sal, 1 gram de bicarbonat de sodi, 60 grams de mantega sense sal pràctica 1. Afegiu el llevat en pols a l'aigua tèbia i barregeu-ho bé amb farina baixa en gluten, sal i bicarbonat per formar una massa. 2. Quan la mantega sense sal s'hagi suavitzat, afegiu-la al pas 1 i barregeu-la fins que la massa sigui llisa i no enganxosa. 3. Espolseu una mica d'aigua a la superfície de la massa, i finalment espolseu una mica de sal, cobriu la massa amb paper de plàstic, i deixeu-la reposar uns 10 minuts per al seu ús posterior. 4. Espolseu una mica de farina alta en gluten a la taula, feu servir la massa del pas 2 en rodanxes fines i, a continuació, feu servir un tallador de rodes per tallar-les en quadrats, col·loqueu-les en una safata de forn coberta amb un drap de forn, feu-hi uns petits forats amb una forquilla i poseu-les a la capa superior de 220 ℃ aproximadament. |
<<: Com tractar les plaquetes baixes? Proveu aquests aliments
>>: Quins són els símptomes de l'al·lèrgia a l'àcid hialurònic?
Les píndoles de Mingmu Dihuang, com el seu nom in...
Tothom sap que els brots d’all es poden convertir...
El beisbol és molt comú, i aquest tipus d'esp...
Els paràsits són una de les criatures més terrorí...
Algunes persones poden tenir problemes d'indi...
Després del naixement, el cos del nadó necessita ...
El nom d'Aili Eye Drops sona molt bonic. L...
Després del part, algunes dones no volen tenir un...
Tenir una bona imatge sempre deixarà una impressi...
Què és Rhodes College? Rhodes College és una de le...
L'oïda és un dels cinc sentits del cos humà, ...
Tot i que la psoriasi és una malaltia de la pell ...
La mala circulació sanguínia és un símptoma que p...
Moltes dones no es cuiden bé després de donar a l...
La teanina és un aminoàcid lliure exclusiu del te...