Quines són les maneres de consumir bicarbonat de sodi?

Quines són les maneres de consumir bicarbonat de sodi?

El bicarbonat de sodi és un article de cuina comú. I moltes persones defensen que beure aigua de bicarbonat alcalina feble és beneficiós per a l'equilibri àcid-base del cos. El bicarbonat de sodi també és un dels additius essencials per fer molts aliments deliciosos. El nom químic del bicarbonat de sodi és bicarbonat de sodi. A més d'utilitzar-se en aliments i begudes, també s'utilitza en tractaments mèdics, cria, pinsos, etc. Però la manera de consumir bicarbonat de sodi és més coneguda.

Xiao Su va obrir el bollo de flors:

Bicarbonat de sodi, pols d'enriquiment, farina de civada, llevat, aigua amb sucre, llevat en pols

pràctica

1. Cuini la civada: primer afegiu-hi una petita quantitat d'aigua i poseu-la a coure en una farina espessa, deixeu-la refredar, afegiu-hi llevat i remeneu-ho bé;

2. Pastar la massa: Afegiu la quantitat adequada de farina i sucre per fer la massa Fermentar durant un dia i utilitzar-la l'endemà. La massa es torna bombolla, humida i molt suau;

3. Forma: Pastar una mica de bicarbonat de sodi, llevat en pols i pols sec a la massa, tallar-los a trossos, fer boles i posar-los a la safata;

4. Cocció al vapor: Encendre el foc, no posar encara la capa amb la vaporera i portar l'aigua a ebullició. Poseu-lo al vapor, engegueu el foc fort, engegueu el temporitzador de vapor i apagueu el foc després de 15 minuts. Passats 3-5 minuts, obriu la tapa i traieu-la.

Sky Soda:

Material:

1/2 oz de xarop de Curacao blau, 1/2 oz de Calpis

pràctica:

1. Primer aboqueu Calpis en una tassa de suc (capacitat 350cc) i després poseu glaçons a la tassa fins que estigui ple al 60%.

2. A continuació, aboqueu lentament 7-up a la tassa amb una cullera llarga fins que estigui al voltant del 90% ple.

3. Aboqueu lentament el xarop blau de cítrics a la tassa i ja està.

4. Remeneu uniformement amb un pal de còctel quan beu. Si no us agraden les begudes massa dolces, podeu substituir 7-up per aigua de soda. (1 unça = 30 cc)

Galetes de soda:

Material

6 grams de llevat instantani en pols, 140 grams d'aigua tèbia, 300 grams de farina baixa en gluten, 1 gram de sal, 1 gram de bicarbonat de sodi, 60 grams de mantega sense sal

pràctica

1. Afegiu el llevat en pols a l'aigua tèbia i barregeu-ho bé amb farina baixa en gluten, sal i bicarbonat per formar una massa.

2. Quan la mantega sense sal s'hagi suavitzat, afegiu-la al pas 1 i barregeu-la fins que la massa sigui llisa i no enganxosa.

3. Espolseu una mica d'aigua a la superfície de la massa, i finalment espolseu una mica de sal, cobriu la massa amb paper de plàstic, i deixeu-la reposar uns 10 minuts per al seu ús posterior.

4. Espolseu una mica de farina alta en gluten a la taula, feu servir la massa del pas 2 en rodanxes fines i, a continuació, feu servir un tallador de rodes per tallar-les en quadrats, col·loqueu-les en una safata de forn coberta amb un drap de forn, feu-hi uns petits forats amb una forquilla i poseu-les a la capa superior de 220 ℃ aproximadament.

<<:  Com tractar les plaquetes baixes? Proveu aquests aliments

>>:  Quins són els símptomes de l'al·lèrgia a l'àcid hialurònic?

Recomanar articles

Per què em fa mal la cintura després d'estar molt de temps assegut?

El mal d'esquena després d'estar assegut ...

Com utilitzar el sèrum de creixement de celles

Molts amics volen fer les celles més grans i mill...

Quins són els efectes del litchi pelut?

Sovint veiem una espècie de fruita als supermerca...

Quins són els perills del Wifi per al cos?

Les xarxes sense fil ara són gairebé omnipresents...

Quina diferència hi ha entre el xampú i el condicionador?

El xampú i la loció de xampú són productes de ren...

Menjar aranja augmenta o disminueix la calor interna?

Menjar aranja pot reduir la calor interna i no pr...

Què causa el front negre? Aneu amb compte amb el foc excessiu del fetge

A la vida quotidiana, es diu sovint que el front ...

Què tal TNT Airlines? Revisions i informació del lloc web de TNT Aviation

Què és TNT Aviation? TNT Airways és una companyia ...

La meva parpella esquerra no para de moure's, què està passant?

Si ens trobem amb alguna cosa difícil o molesta, ...

Quins són els mètodes per cuinar sense enganxar la paella?

És molt molest quan el menjar s'enganxa a la ...

Quins són els efectes del coixí d'absenc

Em pregunto si mai heu sentit parlar de l'ús ...