El bicarbonat de sodi és un article de cuina comú. I moltes persones defensen que beure aigua de bicarbonat alcalina feble és beneficiós per a l'equilibri àcid-base del cos. El bicarbonat de sodi també és un dels additius essencials per fer molts aliments deliciosos. El nom químic del bicarbonat de sodi és bicarbonat de sodi. A més d'utilitzar-se en aliments i begudes, també s'utilitza en tractaments mèdics, cria, pinsos, etc. Però la manera de consumir bicarbonat de sodi és més coneguda. Xiao Su va obrir el bollo de flors: Bicarbonat de sodi, pols d'enriquiment, farina de civada, llevat, aigua amb sucre, llevat en pols pràctica 1. Cuini la civada: primer afegiu-hi una petita quantitat d'aigua i poseu-la a coure en una farina espessa, deixeu-la refredar, afegiu-hi llevat i remeneu-ho bé; 2. Pastar la massa: Afegiu la quantitat adequada de farina i sucre per fer la massa Fermentar durant un dia i utilitzar-la l'endemà. La massa es torna bombolla, humida i molt suau; 3. Forma: Pastar una mica de bicarbonat de sodi, llevat en pols i pols sec a la massa, tallar-los a trossos, fer boles i posar-los a la safata; 4. Cocció al vapor: Encendre el foc, no posar encara la capa amb la vaporera i portar l'aigua a ebullició. Poseu-lo al vapor, engegueu el foc fort, engegueu el temporitzador de vapor i apagueu el foc després de 15 minuts. Passats 3-5 minuts, obriu la tapa i traieu-la. Sky Soda: Material: 1/2 oz de xarop de Curacao blau, 1/2 oz de Calpis pràctica: 1. Primer aboqueu Calpis en una tassa de suc (capacitat 350cc) i després poseu glaçons a la tassa fins que estigui ple al 60%. 2. A continuació, aboqueu lentament 7-up a la tassa amb una cullera llarga fins que estigui al voltant del 90% ple. 3. Aboqueu lentament el xarop blau de cítrics a la tassa i ja està. 4. Remeneu uniformement amb un pal de còctel quan beu. Si no us agraden les begudes massa dolces, podeu substituir 7-up per aigua de soda. (1 unça = 30 cc) Galetes de soda: Material 6 grams de llevat instantani en pols, 140 grams d'aigua tèbia, 300 grams de farina baixa en gluten, 1 gram de sal, 1 gram de bicarbonat de sodi, 60 grams de mantega sense sal pràctica 1. Afegiu el llevat en pols a l'aigua tèbia i barregeu-ho bé amb farina baixa en gluten, sal i bicarbonat per formar una massa. 2. Quan la mantega sense sal s'hagi suavitzat, afegiu-la al pas 1 i barregeu-la fins que la massa sigui llisa i no enganxosa. 3. Espolseu una mica d'aigua a la superfície de la massa, i finalment espolseu una mica de sal, cobriu la massa amb paper de plàstic, i deixeu-la reposar uns 10 minuts per al seu ús posterior. 4. Espolseu una mica de farina alta en gluten a la taula, feu servir la massa del pas 2 en rodanxes fines i, a continuació, feu servir un tallador de rodes per tallar-les en quadrats, col·loqueu-les en una safata de forn coberta amb un drap de forn, feu-hi uns petits forats amb una forquilla i poseu-les a la capa superior de 220 ℃ aproximadament. |
<<: Com tractar les plaquetes baixes? Proveu aquests aliments
>>: Quins són els símptomes de l'al·lèrgia a l'àcid hialurònic?
A la vida diària, hi ha molts motius que poden fe...
El mal d'esquena després d'estar assegut ...
Molts amics volen fer les celles més grans i mill...
Sovint veiem una espècie de fruita als supermerca...
Les xarxes sense fil ara són gairebé omnipresents...
El xampú i la loció de xampú són productes de ren...
Menjar aranja pot reduir la calor interna i no pr...
Quin és el lloc web de Rashid Hussein Bank Malaysi...
A la vida quotidiana, es diu sovint que el front ...
Què és TNT Aviation? TNT Airways és una companyia ...
Si ens trobem amb alguna cosa difícil o molesta, ...
Què és el lloc web de Foster + Partners? Foster + ...
És molt molest quan el menjar s'enganxa a la ...
Em pregunto si mai heu sentit parlar de l'ús ...
Moltes parelles volen tenir fills després de casa...