La pèrdua de pes és un tema etern per a les persones que estimen la bellesa. A la majoria de les persones els agrada utilitzar fruites en lloc d'aliments normals per aconseguir l'efecte de perdre pes. Guayaba: És un arbre fruiter tropical originari d'Amèrica i és una de les varietats de fruites subtropicals famoses. La fruita madura és de color verd clar, fragant i deliciós. La guaiaba té una pell fina, de color groc-verd, una polpa espessa, dolça i cruixent, amb un nucli petit i poques llavors. La fruita és rica en nutrients, conté alts nivells de vitamines A i C, fibra i oligoelements com fòsfor, potassi, calci i magnesi. Menjar-lo regularment pot resistir l'envelliment, expulsar toxines del cos, afavorir el metabolisme, regular les funcions fisiològiques i mantenir el cos sa. És la millor fruita per als pacients diabètics. papada La papaia és coneguda com el "Rei de tots els beneficis" i és la fruita amb els nutrients més rics. És rica en enzims de papaia, quall, carotè, etc., i conté més de disset tipus d'aminoàcids i una varietat de nutrients metabolisme de la pell, ajuden a dissoldre el sèu i les cutícules d'envelliment acumulades als porus, i fan que la pell sembli brillant i fresca. L'ingredient de fruita Qidun que conté és una substància química que té els efectes de protegir el fetge, reduir els enzims, antiinflamatoris i antibacterians, i reduir els lípids sanguinis. Yacon Produït a Yunnan, és un aliment verd natural pur. La carn és cristal·lina, cruixent i dolça, i rica en una varietat d'aminoàcids essencials, vitamines, proteïnes i oligoelements com el calci, el zinc i el magnesi. La fruita del yacó té el contingut de fructooligosacàrids més alt entre totes les plantes. Els oligosacàrids de fructosa són rics en alcohol i baixos en calories. És ric en fibra soluble en aigua, però els seus hidrats de carboni no són absorbits pel cos humà, per la qual cosa és molt adequat per a diabètics i persones que volen baixar de pes. També regula l'estómac, afavoreix la digestió, hidrata els intestins i afavoreix els moviments intestinals, protegeix i millora la funció gastrointestinal, regula la sang, elimina la hiperlipèmia, redueix el sucre en sang, els lípids sanguinis i la pressió arterial i inhibeix eficaçment el colesterol i la diabetis. Aranja Menjar més aranja a la vida diària no només no causarà obesitat i augmentarà el sucre en la sang, sinó que també té l'efecte de reduir el sucre en la sang. La medicina xinesa assenyala que l'aranja és de naturalesa freda, de sabor agredolç, té els efectes de reduir els gasos i eliminar la flema, enfortir l'estómac i digerir els aliments. Hi ha moltes maneres de menjar aranja A més de menjar-la directament, també pots esprémer el suc d'aranja i beure'l. Especialment els pacients diabètics són més adequats per menjar aranja, ja que conté una gran quantitat de components rics semblants a la insulina, un consum adequat no només pot reduir el sucre en la sang, sinó que també té un bon efecte protector sobre les malalties cardiovasculars i cerebrovasculars. cirera Les cireres també són fruites baixes en sucre, de manera que les persones que tenen por de l'obesitat poden utilitzar les cireres en lloc d'altres fruites amb un alt contingut de sucre a la seva vida diària. La medicina xinesa assenyala que les cireres són de naturalesa càlida i de sabor dolç, i tenen efectes molt evidents d'enfortir el qi i reposar la deficiència, induir la sudoració, dissipar el vent i les erupcions, desintoxicar, nodrir la pell i embellir la pell. Les dones, en particular, haurien de menjar més cireres, que poden ser bones tant per a la salut com per a la bellesa. Les cireres també són riques en pectina, que ajuda a augmentar la secreció d'insulina, la qual cosa permet que el sucre en sang baixi de manera constant i ràpida. Per tant, es recomana que els pacients amb sucre en sang elevat i diabetis mengin més cireres a la vida diària. poma Es pot dir que la poma és una fruita molt comuna a la vida diària de les persones, i també és molt familiar per a tothom, però molta gent no sap que la poma és en realitat una fruita baixa en sucre. Les pomes són de naturalesa fresca i de sabor dolç, no importa quina varietat de pomes, si es mengen correctament, tenen efectes evidents de nodrir el cor i reposar el qi, afavorir la producció de líquids i alleujar la tos, enfortir l'estómac i la melsa, eliminar la inquietud i alleujar la calor, especialment les persones que solen beure pomes. Com que el sucre de les pomes s'absorbeix lenta i uniformement, té un bon efecte per reduir el sucre en sang, especialment el sucre en sang postprandial. Es pot dir que menjar pomes amb regularitat és molt beneficiós per als pacients diabètics. Les fruites anteriors són fruites baixes en sucre extremadament comunes a la vida, fins i tot si menges més accidentalment, no t'has de preocupar per engreixar-te ni per augmentar el sucre en la sang. Al mateix temps, les fruites baixes en sucre també tenen l'efecte de reduir la calor interna, de manera que les persones que sovint obtenen calor interna també poden menjar més fruites baixes en sucre. |
<<: Quins són els perills del tumor de la glàndula paròtida?
La isquèmia cerebral és una malaltia cerebrovascu...
No m'atreveixo a menjar menjar picant perquè ...
Hi ha protuberàncies a la paret oral. Aquestes pr...
Què és Kyunghyang News? Com a empresa privada entr...
Crec que a tothom li agradaria conèixer una infor...
En un temps molt sec, com a l'hivern, els lla...
Quin és el lloc web de la comunitat xinesa alemany...
Tothom estima la bellesa Per a tothom, sempre que...
Què és DeviantART? DeviantART és una comunitat d...
Un internauta va dir que mai havia prestat atenci...
Què és el lloc web de la Guàrdia Costera del Japó?...
A l'estiu, moltes famílies utilitzaran bobine...
Segons els experts, hi ha molts símptomes de debi...
Quin és el lloc web de l'Institut d'Enginy...
L'eficàcia i la funció de la pols de bilis d&...