En realitat, el curri és una barreja d'espècies que s'utilitza sovint en el procés de cocció, especialment a molts països del sud-est asiàtic, el curri és definitivament un condiment indispensable. 1. El curri (també escrit com a curri) és una salsa feta a partir d'una varietat d'espècies És habitual a les cuines del sud-est asiàtic com la cuina índia, tailandesa i japonesa. El curri és un plat que es prepara de moltes maneres diferents i amb diferents sabors. Els més famosos són els mètodes de cuina del curri indi i tailandès. A part del te, el curri és un dels pocs plats o begudes que és realment panasiàtic, però és important tenir en compte que prové de l'Índia. La cuina índia és famosa per les seves receptes de curri que combinen diversos estils per crear plats exòtics. 2. Funcions principals El curri és un condiment compost elaborat amb cúrcuma com a ingredient principal, a més d'una varietat d'espècies (com ara llavors de coriandre, canyella, xile, pebre blanc, fonoll, anís estrellat, comí, etc.). Té un gust picant i dolç i té una aroma especial. S'utilitza principalment per cuinar vedella, xai, pollastre, ànec, cranc, patata, coliflor, sopes, etc. És un condiment que s'utilitza habitualment a la cuina xinesa i occidental. A molts països del sud-est asiàtic, el curri és un condiment essencial i important. 3. Mètode de producció Ingredients: 60 g de cúrcuma, 55 g de coriandre, 35 g de comí, 30 g de fenogrec, 15 g cada anet i pebrot vermell, 10 g cada pebre negre i canyella, 8 g cada api i anís estrellat, 6 g cada cardamom i clau, 5 g cada gingebre, fonoll, llorer i 1 galga de llorer angal, 10 g de llavors de comí, 10 g de llavors de fenogrec, 10 g de pebrot vermell sec, 10 g d'all, 10 g de cúrcuma en pols, 10 g de llavors de sèsam?[1]? pràctica: 1. Barreja totes les espècies excepte la cúrcuma i tamisa per un colador. [1]? 2. Tritureu les matèries primeres anteriors en pols, barregeu bé i assegureu-vos que estiguin completament barrejades. El producte elaborat amb aquesta recepta s'anomena curry indi en pols, famós pel seu ric aroma i picant. El curri en pols produït per la recepta 2 és de naturalesa més suau. [1]? 3. Escalfeu el wok a foc lent, afegiu-hi la cúrcuma i sofregiu-ho amb una cullera de fusta. Quan estigui taronja, afegiu-hi altres espècies i sofregiu-hi uns 5 minuts. [1]? 4. Quan estigui completament refredat, poseu-lo en un recipient tancat i reserveu-lo durant 2-3 setmanes. Agiteu el pot amb freqüència per barrejar bé les espècies. [1]? |
<<: Quin tipus de fruita no conté sucre? Resulta que hi ha aquests 6 tipus
>>: La diferència entre les hemorroides i les fissures anals són en realitat aquests 2 punts
Quina és la web de l'Atalanta Football Club? E...
La cavitat nasal és un òrgan molt fràgil i fàcilm...
La bronquitis crònica causa un gran dolor a molts...
Si posem atenció a l'observació del nostre co...
Els amics que sovint tenen acne a la barbeta s...
Per als amics que pateixen dolor al pit a causa d...
A mesura que la gent envelleix, patirà un dolor a...
En el món mèdic, hi ha molts fàrmacs que no hem v...
Tots hem de ser responsables de la nostra pròpia ...
Si teniu inflor hepàtica, heu d'estar atents ...
Alguns de vosaltres potser no sabeu gaire de l...
Alguns nadons es tornen anorèxics o triguen molt ...
Molta gent diu que, a més de les persones, el més...
Tots sabem que el gingebre pot afavorir el creixe...
A mesura que les rutines diàries de les persones ...