En realitat, el curri és una barreja d'espècies que s'utilitza sovint en el procés de cocció, especialment a molts països del sud-est asiàtic, el curri és definitivament un condiment indispensable. 1. El curri (també escrit com a curri) és una salsa feta a partir d'una varietat d'espècies És habitual a les cuines del sud-est asiàtic com la cuina índia, tailandesa i japonesa. El curri és un plat que es prepara de moltes maneres diferents i amb diferents sabors. Els més famosos són els mètodes de cuina del curri indi i tailandès. A part del te, el curri és un dels pocs plats o begudes que és realment panasiàtic, però és important tenir en compte que prové de l'Índia. La cuina índia és famosa per les seves receptes de curri que combinen diversos estils per crear plats exòtics. 2. Funcions principals El curri és un condiment compost elaborat amb cúrcuma com a ingredient principal, a més d'una varietat d'espècies (com ara llavors de coriandre, canyella, xile, pebre blanc, fonoll, anís estrellat, comí, etc.). Té un gust picant i dolç i té una aroma especial. S'utilitza principalment per cuinar vedella, xai, pollastre, ànec, cranc, patata, coliflor, sopes, etc. És un condiment que s'utilitza habitualment a la cuina xinesa i occidental. A molts països del sud-est asiàtic, el curri és un condiment essencial i important. 3. Mètode de producció Ingredients: 60 g de cúrcuma, 55 g de coriandre, 35 g de comí, 30 g de fenogrec, 15 g cada anet i pebrot vermell, 10 g cada pebre negre i canyella, 8 g cada api i anís estrellat, 6 g cada cardamom i clau, 5 g cada gingebre, fonoll, llorer i 1 galga de llorer angal, 10 g de llavors de comí, 10 g de llavors de fenogrec, 10 g de pebrot vermell sec, 10 g d'all, 10 g de cúrcuma en pols, 10 g de llavors de sèsam?[1]? pràctica: 1. Barreja totes les espècies excepte la cúrcuma i tamisa per un colador. [1]? 2. Tritureu les matèries primeres anteriors en pols, barregeu bé i assegureu-vos que estiguin completament barrejades. El producte elaborat amb aquesta recepta s'anomena curry indi en pols, famós pel seu ric aroma i picant. El curri en pols produït per la recepta 2 és de naturalesa més suau. [1]? 3. Escalfeu el wok a foc lent, afegiu-hi la cúrcuma i sofregiu-ho amb una cullera de fusta. Quan estigui taronja, afegiu-hi altres espècies i sofregiu-hi uns 5 minuts. [1]? 4. Quan estigui completament refredat, poseu-lo en un recipient tancat i reserveu-lo durant 2-3 setmanes. Agiteu el pot amb freqüència per barrejar bé les espècies. [1]? |
<<: Quin tipus de fruita no conté sucre? Resulta que hi ha aquests 6 tipus
>>: La diferència entre les hemorroides i les fissures anals són en realitat aquests 2 punts
Què és la música jamaicana? Jamaican Music és un l...
"Encanenament prematur dels cabells" en...
Les taques d'oli a la roba sovint es produeix...
Aquest poema amb el tema del son va ser escrit pe...
Què és Daum? Daum (en coreà: 다음) és un famós porta...
La síndrome de Raynaud és una malaltia que es pro...
El ferro és un element necessari per al cos humà....
Molts amics masculins no saben com vestir-se a la...
A tothom li agrada menjar taro, però tallar el ta...
La grip aviària és molt diferent del refredat com...
Han caigut els aments de salze, el cucut plora i ...
Què és el lloc web de Bermuda Sun? The Bermuda Sun...
Què és el lloc web de l'Agència Meteorològica ...
La incrustació és un fenomen que es produeix quan...
La hidroteràpia és molt habitual en la nostra vid...