Mal hàbit 1: no beure prou aigua Causes de la mort: provoca l'envelliment del cervell indueix malalties cerebrovasculars i cardiovasculars; Els treballadors d'oficina s'obliden fàcilment de beure aigua a causa de la seva alta concentració a la feina, la qual cosa condueix a una reposició insuficient d'aigua al cos. El contingut d'aigua del cos disminueix, la sang es concentra més i la viscositat augmenta, cosa que pot provocar fàcilment trombosi, induir malalties cerebrovasculars i cardiovasculars i afectar la funció metabòlica dels ronyons. Contramesures: Beveu més aigua i aneu al bany amb freqüència, però tingueu en compte que per a algunes persones amb un metabolisme deficient de l'intestí gros, el millor és beure aigua quan tingueu set, per evitar més trastorns del metabolisme de l'aigua al cos.
Mal hàbit 2: la fruita com a aliment bàsic Motiu de la mort: Fa que el cos humà manqui de proteïnes i altres substàncies, provocant un desequilibri nutricional i fins i tot provocant malalties. Molts treballadors d'oficina pateixen indigestió, lípids en sang elevats, esclerosi vascular i altres malalties causades pel treball sedentari a llarg termini, que realment necessiten els nutrients de les fruites per resoldre's. Tanmateix, la fruita no es pot utilitzar com a aliment bàsic. Perquè encara que les fruites contenen una varietat de vitamines i sucres, no tenen les proteïnes i certs oligoelements que necessita el cos humà. Contramesures: primer connecteu-vos a Internet per comprovar quins aliments són adequats i quins no són adequats per al vostre tipus de cos.
Mal hàbit 3: Menjar aliments crus als banquets Causa de la mort: Provoca diverses malalties parasitàries. El salmó, el geoànec, el llobarro, el mullet, el sashimi, la serp, la tortuga, el cranc i altres aliments que són la primera opció dels treballadors d'oficina als banquets d'empresa tenen una gran probabilitat de contenir paràsits i patògens. Contramesures: les substàncies actives de les verdures crues i el suc cru estan a prop del cos humà, cosa que pot mantenir els glòbuls blancs en un estat normal i restaurar la funció immune danyada per menjar aliments cuinats. Tenint en compte aquests beneficis, primer entrena l'estómac. Després de tot, hi ha algunes coses a les quals cal prestar atenció quan mengeu aliments crus: 1. Beu sucs de fruites i verdures fresques cada dia. 2. Barrejar les verdures fresques en un plat fred, afegir vinagre segons calgui i una mica de sal. 3. Les persones depenen dels aliments cuinats per mantenir les seves activitats vitals Si mengen primer aliments crus com ara fruites i després aliments cuinats, no hi haurà un augment del nombre de glòbuls blancs. 4. No mengeu aliments processats, com ara aliments enllaunats i aliments amb conservants, pigments, matèries primeres químiques i altres agents de processament afegits.
Mal hàbit 4: fer el te en una tassa termo Motiu de la mort: Destrucció de vitamines i gran quantitat d'exsudació d'àcid tànic i teofilina. El te conté una gran quantitat d'àcid tànic, teacrina, oli de te i diverses vitamines. És més adequat preparar-lo amb aigua a uns 80 ℃ Si utilitzes una tassa termo per remullar el te en aigua a alta temperatura durant molt de temps, serà com bullir-lo amb una petita quantitat d'aigua. ep en grans quantitats. Això no només redueix el valor nutricional del te i redueix l'aroma del te, sinó que també augmenta la quantitat de substàncies nocives. Contramesura: Canvia la tassa.
Mal hàbit 5: fumar després dels àpats Motiu de la mort: facilita que les substàncies nocives del fum entrin al cos humà. Fumar un cigarret després d'un àpat provocarà més intoxicació que fumar deu cigarrets en altres moments combinats. Després d'un àpat, la motilitat gastrointestinal augmenta i la circulació sanguínia s'accelera. En aquest moment, la capacitat del cos d'absorbir el fum arriba al seu "estat òptim" Les substàncies tòxiques del fum entren al cos més fàcilment del que és habitual, agreujant així el dany a la salut humana. Contramesura: prohibició total de fumar.
Mal hàbit 6: Ingesta excessiva d'alcohol Causa de la mort: Beure grans quantitats o amb freqüència pot provocar inflamació i inflor del fetge, afectant els sistemes reproductor i urinari. Contramesura: si vols beure, primer has d'aprendre a beure. Els millors tipus de vi inclouen el vi blanc, la cervesa i el vi de fruita. Des del punt de vista de la salut, el vi negre, un dels vins de fruita, és el millor. És per això que els francesos tenen menys malalties del cor. Segons els investigadors, beure vi negre amb regularitat pot reduir a la meitat el risc de patir malalties del cor. El millor i més segur per beure és després de les 14:00 cada dia. Com que la concentració d'alcohol deshidrogenasa, l'enzim que descompone l'alcohol a l'estómac, és baixa a les hores del matí, beure la mateixa quantitat d'alcohol és més fàcil d'absorbir que a la tarda, fet que augmenta la concentració d'alcohol a la sang. Causa danys greus a òrgans com el fetge i el cervell. A més, no s'ha de beure alcohol, sobretot vi blanc, amb l'estómac buit, abans d'anar al llit, quan tinguis un refredat o quan estiguis emocionat emocionalment, per evitar danys cardiovasculars. Quantitat òptima de consum: la quantitat d'alcohol que una persona amb un pes de 60 kg pot consumir al dia ha de limitar-se a menys de 60 grams. Els que pesen menys de 60 kg haurien de reduir la seva ingesta en conseqüència, i el millor és mantenir-lo al voltant dels 45 grams. Convertit en diversos licors acabats, hauria de ser: 50 grams de licor a prova de 60, 1 quilogram de cervesa i 250 mil·lilitres de whisky. Encara que el vi negre és bo per a la salut, no s'ha de consumir en excés de 2 a 3 copes al dia. Els millors plats, basats en el metabolisme de l'alcohol, són els aliments rics en proteïnes i rics en vitamines. Com ara verdures fresques, peix fresc, carn magra, mongetes, ous, etc. Aneu amb compte de no menjar peix salat, embotits i cansalada amb alcohol, perquè aquests aliments fumats contenen molts pigments i nitrosamines, que reaccionen amb l'alcohol i no només danyen el fetge, sinó també la mucosa oral i esofàgica, i fins i tot indueixen càncer.
Mal hàbit 7: Addicció al cafè Causes de mort: 1. Reduir la taxa d'embaràs. 1. Si una persona beu una tassa de cafè cada dia, la taxa d'embaràs pot baixar un 50% 2. És fàcil patir una malaltia cardíaca. El cafè conté altes concentracions de cafeïna, que pot canviar la funció del cor i augmentar el colesterol als vasos sanguinis 3. Reduir l'eficiència del treball. Els científics mèdics nord-americans han descobert que una persona que beu 5 tasses o més de cafè al dia té el doble de risc de patir malalties del cor que una persona que no beu cafè. Una enquesta a 858 persones d'entre 45 i 69 anys que van patir el seu primer infart de miocardi va demostrar que els que bevien més de 5 tasses de cafè al dia augmentaven el seu risc de patir la malaltia en un 70%. Contramesura: beure menys.
Mal hàbit 8: Menjar un gran sopar Causa de la mort: Insomni a la sang al vespre. Per als treballadors d'oficina, el sopar s'ha convertit gairebé en l'àpat principal del dia. Has de seguir l'horari per esmorzar i estar actiu per dinar Només a la nit pots relaxar-te realment, asseure't a la taula i fer un bon àpat. Contramesures: primer, sopar d'hora. Sopar d'hora pot reduir considerablement la incidència de càlculs del tracte urinari. En segon lloc, el sopar és important per menjar. El sopar ha de ser vegetarià, principalment compost d'aliments rics en hidrats de carboni, sobretot verdures més fresques, i intentar reduir la ingesta d'aliments excessius en proteïnes i greixos. En tercer lloc, mengeu menys per sopar. En general, es requereix que les calories aportades pel sopar no superin el 30% del total de calories de la dieta de tot el dia.
Mal hàbit 9: Saltar l'esmorzar Motiu de la mort: Danya greument l'estómac, impossibilitant treballar amb energia i et fa semblar més gran. Després d'un seguiment a llarg termini de 7.000 subjectes masculins i femenins, els investigadors de la Universitat d'Erlangen a Alemanya van trobar que el 40% de les persones estaven acostumades a saltar-se l'esmorzar i la seva esperança de vida era una mitjana de 2,5 anys més curta que la del 60% restant. I una altra universitat, en un estudi sobre persones d'entre 80 i 90 anys, va trobar que un dels factors comuns per a la seva longevitat era esmorzar cada dia. Contramesures: el menjar de l'esmorzar ha de ser deliciós, apetitós, suficient en quantitat i de bona qualitat, amb una gran quantitat d'energia tèrmica i estalvi de temps i mà d'obra; Sabem que diferents aliments romanen a l'estómac durant diferents períodes de temps i provoquen diferents respostes de sucre en sang. En circumstàncies normals, una barreja d'aliments secs i líquids pot romandre a l'estómac durant 4-5 hores. No obstant això, a causa del seu gran volum, els aliments líquids et fan sentir plens just després de menjar, però romanen a l'estómac durant un temps molt curt. Per tant, a l'hora d'escollir aliments, cal parar atenció a la combinació d'aliments secs i líquids, i tant de carn com de verdures. |
<<: Alleujament súper efectiu del dolor de coll i espatlla (explicació detallada i imatges)
Moltes dones que s'acaben de quedar embarassa...
Algunes persones tenen punts negres per diversos ...
A la vida, els modeladors i els cinturons del ven...
L'excés d'humitat i toxines en el cos nat...
Les cèl·lules vives immunitàries són cèl·lules qu...
Si les pestanyes són més llargues, els ulls es ve...
De fet, tot i que el problema estomacal és una ma...
De fet, ara moltes persones es fan massatges als ...
El xiclet de préssec és en realitat el xiclet que...
Què és Deutsche Welle? Deutsche Welle és el mitjà ...
Des de l'inici de la tardor, el clima s'h...
Moltes persones solen sentir símptomes de mal de ...
En la societat actual, a causa de la contaminació...
Si tens bons ronyons, els teus ossos seran forts,...
Sovint tens dolor al coll, l'esquena i les ex...