Hi ha molts desavantatges de l'àcid úric alt, per la qual cosa s'ha de reduir amb el temps, l'efecte de l'ajust dietètic també és molt bo, en temps normals, s'ha de prestar atenció a la limitació de la carn i el marisc, i pot augmentar adequadament la ingesta d'alguns productes lactis. 1 Limiteu la carn i el marisc Estudis estrangers han trobat que consumir grans quantitats de carn vermella i marisc pot augmentar els nivells d'àcid úric. Els aliments d'origen animal, especialment la carn vermella, són la principal font d'àcids grassos saturats, que estan molt relacionats amb la gota. Al mateix temps, els àcids grassos saturats també poden augmentar les lipoproteïnes de baixa densitat (greix dolent en el cos humà), provocant efectes adversos sobre la salut. 2 Augmenta adequadament els productes lactis Els estudis han descobert que les persones sanes poden reduir els nivells d'àcid úric augmentant la ingesta de productes lactis, especialment la llet baixa en greix i el formatge baix en greix. Beure més de dues tasses de llet al dia pot reduir la incidència de gota en un 50%. La llet és rica en nutrients i s'absorbeix fàcilment pel cos humà Per als xinesos que generalment tenen deficiència de calci, és molt necessària una o dues tasses de llet al dia, i beure llet baixa en greixos és més adequat. 3 No eviteu les verdures que continguin purines Hi ha moltes verdures riques en purines, com ara bolets, espinacs, coliflor, pèsols frescos, llenties, mongetes verdes, mongetes verdes, espàrrecs i fongs negres. A causa de l'alt contingut de purines, molts pacients es mantenen allunyats d'aquests aliments. No obstant això, els estudis han demostrat que les verdures i fruites que són riques en fibra dietètica, àcid fòlic i vitamina C tenen un efecte protector en pacients amb gota. Com que els aliments vegetals són la principal font d'ingesta de proteïnes per als xinesos, la ingesta moderada de verdures riques en purines no augmenta el risc de patir gota. 4 L'alcohol augmenta l'àcid úric en homes i dones de manera diferent La cervesa és un factor important en l'augment de l'àcid úric en els homes. Per a les dones, no hi ha cap correlació entre la cervesa i l'àcid úric alt La raó pot ser que les dones beuen menys o hi ha diferències de gènere en el metabolisme de l'àcid úric. També es va trobar que beure vi negre redueix els nivells d'àcid úric i les persones que beuen almenys un got de vi negre al dia tenen nivells més baixos d'àcid úric. Com que el vi negre també té els efectes de reduir els lípids de la sang i l'antioxidació, beure una quantitat adequada de vi negre cada dia és molt beneficiós per al cos humà. |
<<: Quins són els perills d'allotjar-se als hotels amb freqüència?
>>: Les fractures triturades es poden curar a temps és important?
Quin és el lloc web de Direct Line Insurance Group...
El mal d'esquena és una malaltia molt freqüen...
Els nivells de creatinina superiors al normal tam...
La causa més comuna del dolor d'espatlla és l...
Si mencionem el orzell, probablement la majoria d...
La inflamació nasofaríngia és un símptoma relativ...
L'artritis reumatoide és una malaltia relativ...
La inflamació crònica d'ambdós pulmons hauria...
Quin és el lloc web de la Universitat de Medicina ...
Gairebé totes les llars tenen una tetera, però no...
L'estenosi cardiovascular es pot tractar, de ...
Què és el lloc web de Credit Lyonnais? Credit Lyon...
El pet és en realitat una reacció fisiològica mol...
Parlant d'extracte de llavors de raïm, crec q...
Quin és el lloc web de l'ambaixada de Singapur...