Tothom ha de saber que la regulació de la funció estomacal no pot dependre de les drogues, sinó que només es pot millorar mitjançant les millores corresponents en la dieta diària. Tanmateix, si voleu aconseguir un millor efecte d'enfortiment de l'estómac, primer heu de saber quins tipus d'aliments poden funcionar, però és possible que la majoria de la gent no ho tingui especialment clar, de manera que l'editor us recomanarà uns quants a continuació. 1. Farinetes de llet. Elaboració: 100 grams d'arròs, 500 grams de llet. Renteu l'arròs net, afegiu-hi aigua i deixeu-ho bullir a foc fort, després feu servir el foc lent per cuinar-lo en farinetes, aboqueu-hi la llet i remeneu-ho bé, continueu cuinant a foc lent durant uns 40-50 minuts. Es pot menjar directament o amb sucre o sal afegit al gust. És adequat per a pacients amb problemes d'estómac causats per qi i yin insuficients, és a dir, dificultat per respirar, fatiga, boca seca i calor interna. També és adequat per a pacients amb sagnat gastrointestinal superior. 2. Doble sopa de peix. Mètode d'elaboració: 100 grams de molla de peix i 100 grams de Houttuynia cordata fresca. Remullar les fauces de peix en aigua durant mig dia, tallar-les a tires fines, afegir 1500 ml d'aigua, portar a ebullició a foc fort, després coure a foc lent durant uns 50 minuts, afegir Houttuynia cordata fresca i bullir durant 10 minuts. Els pacients amb calor estomacal són aquells que sovint senten una sensació d'ardor a l'estómac i tenen hemorràgia gastrointestinal superior a causa de la calor. 3. Farinetes d'arrel de canya fresca. Mètode d'elaboració: 100 grams d'arrel de canya fresca, 5 grams de pela verda, 100 grams d'arròs i 2 llesques de gingebre. Renteu l'arrel de canya fresca, talleu-la a trossos d'1 cm de llarg, poseu-la a l'olla juntament amb la pela verda, afegiu-hi la quantitat adequada d'aigua freda, deixeu-la en remull durant 30 minuts, bulliu-la a foc fort i, després, bulliu-la a foc lent durant 20 minuts. Traieu el residu, afegiu-hi l'arròs rentat, deixeu-ho coure fins que l'arròs floreixi, afegiu-hi gingebre, deixeu-ho coure una estona i preneu-lo calent dues vegades al dia. Els medicaments anteriors es combinen adequadament per aconseguir els efectes d'alleujar la calor i calmar l'estómac, nodrir el yin i alleujar el dolor. Després de llegir aquest article, crec que ja heu après sobre diversos tipus d'aliments que es poden utilitzar per nodrir l'estómac. Si teniu aquestes necessitats, podeu fer-ne alguns amb regularitat. Al mateix temps, també hem de parar atenció a l'ús racional dels condiments. És millor no afegir massa pebre, oli de xili, etc., per no fer que el menjar sigui massa irritant. |
<<: Puc rentar-me els cabells amb aigua salada?
>>: Com nodrir l'estómac de manera eficaç?
Per a les dones embarassades, el més temut és l...
La injecció d'oxaliplatina pot causar anèmia,...
Quina és la pàgina web de Montpellier Business Sch...
Què és la Universitat Hofstra? La Universitat Hofs...
L'estiu calent arriba a la gent a temps cada ...
Tenir mal de coll és un problema molt comú a la n...
Què és Molotok? Molotok és un lloc web de compres ...
Què és Chatroulette? Chatroulette és un lloc web d...
Parlant d'herpes zoster oticus, crec que toth...
Tingueu en compte que les taques d'oli persis...
L'esofagitis per reflux és una malaltia clíni...
Els tumors de les vies biliars es divideixen en b...
L'aparició de petites butllofes sota les ungl...
Els ous són el tipus d'ou més habitual que me...
L'aigua de sofre té un cert efecte bactericid...