Tothom ha de saber que la regulació de la funció estomacal no pot dependre de les drogues, sinó que només es pot millorar mitjançant les millores corresponents en la dieta diària. Tanmateix, si voleu aconseguir un millor efecte d'enfortiment de l'estómac, primer heu de saber quins tipus d'aliments poden funcionar, però és possible que la majoria de la gent no ho tingui especialment clar, de manera que l'editor us recomanarà uns quants a continuació. 1. Farinetes de llet. Elaboració: 100 grams d'arròs, 500 grams de llet. Renteu l'arròs net, afegiu-hi aigua i deixeu-ho bullir a foc fort, després feu servir el foc lent per cuinar-lo en farinetes, aboqueu-hi la llet i remeneu-ho bé, continueu cuinant a foc lent durant uns 40-50 minuts. Es pot menjar directament o amb sucre o sal afegit al gust. És adequat per a pacients amb problemes d'estómac causats per qi i yin insuficients, és a dir, dificultat per respirar, fatiga, boca seca i calor interna. També és adequat per a pacients amb sagnat gastrointestinal superior. 2. Doble sopa de peix. Mètode d'elaboració: 100 grams de molla de peix i 100 grams de Houttuynia cordata fresca. Remullar les fauces de peix en aigua durant mig dia, tallar-les a tires fines, afegir 1500 ml d'aigua, portar a ebullició a foc fort, després coure a foc lent durant uns 50 minuts, afegir Houttuynia cordata fresca i bullir durant 10 minuts. Els pacients amb calor estomacal són aquells que sovint senten una sensació d'ardor a l'estómac i tenen hemorràgia gastrointestinal superior a causa de la calor. 3. Farinetes d'arrel de canya fresca. Mètode d'elaboració: 100 grams d'arrel de canya fresca, 5 grams de pela verda, 100 grams d'arròs i 2 llesques de gingebre. Renteu l'arrel de canya fresca, talleu-la a trossos d'1 cm de llarg, poseu-la a l'olla juntament amb la pela verda, afegiu-hi la quantitat adequada d'aigua freda, deixeu-la en remull durant 30 minuts, bulliu-la a foc fort i, després, bulliu-la a foc lent durant 20 minuts. Traieu el residu, afegiu-hi l'arròs rentat, deixeu-ho coure fins que l'arròs floreixi, afegiu-hi gingebre, deixeu-ho coure una estona i preneu-lo calent dues vegades al dia. Els medicaments anteriors es combinen adequadament per aconseguir els efectes d'alleujar la calor i calmar l'estómac, nodrir el yin i alleujar el dolor. Després de llegir aquest article, crec que ja heu après sobre diversos tipus d'aliments que es poden utilitzar per nodrir l'estómac. Si teniu aquestes necessitats, podeu fer-ne alguns amb regularitat. Al mateix temps, també hem de parar atenció a l'ús racional dels condiments. És millor no afegir massa pebre, oli de xili, etc., per no fer que el menjar sigui massa irritant. |
<<: Puc rentar-me els cabells amb aigua salada?
>>: Com nodrir l'estómac de manera eficaç?
La vida és fer exercici Si no t'agraden tots ...
El tomàquet és una espècie de fruita i verdura in...
En realitat, hi ha molts petits mètodes i tècniqu...
Què és Thales Telecom? Telus és una empresa de tel...
La malaltia gàstrica és una de les malalties més ...
De fet, a més d'utilitzar alguns medicaments ...
Pel que fa a les malalties plaquetàries, molts am...
L'arròs en pols de llevat vermell és una subs...
La cirurgia de fil enterrat es refereix generalme...
La fractura de la cama és una condició habitual e...
Per a les noies que estimen la bellesa, qualsevol...
Quin és el lloc web de Blue Mountains Internationa...
Per a les persones que tenen mal d'alçada, ha...
Moltes dones que saben viure estan practicant iog...
La funció gastrointestinal millorada permet que e...