Hi ha un vell refrany que "la medicina i els aliments tenen el mateix origen", el que significa que els aliments que mengem cada dia tenen el seu propi efecte terapèutic, per tant, molts aliments poden ser utilitzats com a medicaments i també com a aliment. Quins altres efectes té la fulla sud-africana a més de menjar-se'n? 1. Eficàcia mèdica Tant les lactones sesquiterpèniques com el vernòsid de les fulles del lliri sud-africà tenen una forta activitat farmacològica contra el càncer. Les fulles sud-africanes són de naturalesa amarga i fresca, i tenen l'efecte d'eliminar la calor i desintoxicar, tenen la funció de dissipar la calor, refredar la sang i netejar la sang; 2. Aplicació clínica La decocció de fulles sud-africanes pot tractar la febre, la malària, la diarrea, la disenteria, l'hepatitis, la sarna, la tos, el mal de cap i el mal d'estómac. Té efectes antioxidants, hepatoprotectors, promotors de la secreció d'àcid gàstric, hipolipemiants, antipalúdics i anticancerígens. La gent del sud-est asiàtic fa temps que utilitza fulles sud-africanes per tractar diversos càncers, com ara càncer de mama, càncer de nasofarínge, càncer de pròstata, càncer de pulmó i càncer de còlon. 3. Com menjar 1. Afegiu dos trossos de fulles sud-africanes i una poma verda (les pomes vermelles no són tan efectives com les pomes verdes) i barregeu-les amb suc per beure. Aquest mètode dietètic és més eficaç en el tractament del càncer. 2. Unteu la vostra melmelada preferida sobre dues llesques de pa i poseu-hi un tros de fulla sud-africana entremig. 3. Rentar les fulles sud-africanes, doblegar-les en una petita bola i mastegar-les, després beure-les amb aigua freda No obstant això, sempre que entenguis la distribució de les papil·les gustatives a la llengua, no sentiràs l'amargor després de mastegar-les en la posició adequada i empassar-les amb aigua freda. 4. Assecar les fulles sud-africanes i fer te, que és apte per a persones de totes les edats. 5. Agafeu unes quantes fulles fresques de Sud-àfrica i poseu-les en remull en aigua bullint una estona. 6. Quan mengeu fulles sud-africanes crues, es recomana menjar-les als cinc minuts posteriors a la recollida per evitar la lenta pèrdua d'antioxidants. Recordatori càlid: per a la majoria de la gent, menjar un o dos trossos de fulles sud-africanes al dia és suficient. I com que té un gust amarg i és fresc per naturalesa, les persones amb cos feble, estómac fred, pressió arterial baixa, entumiment de mans i peus, anèmia, emaciació i marejos freqüents l'han de prendre amb precaució o començar amb una petita dosi i observar-lo amb cura. Quan les fulles de rooibos es cuinen a altes temperatures, el seu contingut en antioxidants es redueix, per la qual cosa és millor menjar-les crues. |
>>: Efectes de l'amulet del nadó de Buda
Molts homes i dones tenen l'hàbit de fumar, d...
El te és una beguda tradicional al meu país. Aque...
La nostra roba interior està en estret contacte a...
Tothom sap sobre el fetge gras? A la societat act...
Quan s'enfronta al problema del peu d'atl...
La urèmia és una malaltia renal molt greu. Els pa...
Quin tipus de roba interior és més adequada per a...
Moltes persones tenen estructures dietètiques dif...
Què és el lloc web del Patronat de Turisme del Per...
Una cosa que segurament totes les mares no volen ...
En els darrers anys, el pintallavis casolà, les m...
Si tens esquerdes a les cantonades de la boca, vé...
El dolor del cuir cabellut i la caiguda del cabel...
Què és Al Sadd? Al-Sadd és un club esportiu de Qat...
Crec que moltes persones han experimentat símptom...