Hi ha un vell refrany que "la medicina i els aliments tenen el mateix origen", el que significa que els aliments que mengem cada dia tenen el seu propi efecte terapèutic, per tant, molts aliments poden ser utilitzats com a medicaments i també com a aliment. Quins altres efectes té la fulla sud-africana a més de menjar-se'n? 1. Eficàcia mèdica Tant les lactones sesquiterpèniques com el vernòsid de les fulles del lliri sud-africà tenen una forta activitat farmacològica contra el càncer. Les fulles sud-africanes són de naturalesa amarga i fresca, i tenen l'efecte d'eliminar la calor i desintoxicar, tenen la funció de dissipar la calor, refredar la sang i netejar la sang; 2. Aplicació clínica La decocció de fulles sud-africanes pot tractar la febre, la malària, la diarrea, la disenteria, l'hepatitis, la sarna, la tos, el mal de cap i el mal d'estómac. Té efectes antioxidants, hepatoprotectors, promotors de la secreció d'àcid gàstric, hipolipemiants, antipalúdics i anticancerígens. La gent del sud-est asiàtic fa temps que utilitza fulles sud-africanes per tractar diversos càncers, com ara càncer de mama, càncer de nasofarínge, càncer de pròstata, càncer de pulmó i càncer de còlon. 3. Com menjar 1. Afegiu dos trossos de fulles sud-africanes i una poma verda (les pomes vermelles no són tan efectives com les pomes verdes) i barregeu-les amb suc per beure. Aquest mètode dietètic és més eficaç en el tractament del càncer. 2. Unteu la vostra melmelada preferida sobre dues llesques de pa i poseu-hi un tros de fulla sud-africana entremig. 3. Rentar les fulles sud-africanes, doblegar-les en una petita bola i mastegar-les, després beure-les amb aigua freda No obstant això, sempre que entenguis la distribució de les papil·les gustatives a la llengua, no sentiràs l'amargor després de mastegar-les en la posició adequada i empassar-les amb aigua freda. 4. Assecar les fulles sud-africanes i fer te, que és apte per a persones de totes les edats. 5. Agafeu unes quantes fulles fresques de Sud-àfrica i poseu-les en remull en aigua bullint una estona. 6. Quan mengeu fulles sud-africanes crues, es recomana menjar-les als cinc minuts posteriors a la recollida per evitar la lenta pèrdua d'antioxidants. Recordatori càlid: per a la majoria de la gent, menjar un o dos trossos de fulles sud-africanes al dia és suficient. I com que té un gust amarg i és fresc per naturalesa, les persones amb cos feble, estómac fred, pressió arterial baixa, entumiment de mans i peus, anèmia, emaciació i marejos freqüents l'han de prendre amb precaució o començar amb una petita dosi i observar-lo amb cura. Quan les fulles de rooibos es cuinen a altes temperatures, el seu contingut en antioxidants es redueix, per la qual cosa és millor menjar-les crues. |
>>: Efectes de l'amulet del nadó de Buda
L'enverinament alimentari i la intoxicació pe...
Els cinturons abdominals mèdics no són desconegut...
Sovint experimentem símptomes de malestar físic d...
Quan moltes persones arribin a la vellesa, aparei...
A moltes famílies els agrada fer servir els forns...
1: Per què remullar els peus a la nit pot omplir ...
Els crancs de mar també s'anomenen crancs ned...
De fet, avui dia moltes persones es troben en un ...
Moltes persones senten que els lunars a la cara s...
Per a les persones amb constitució al·lèrgica, si...
Què és NTT DOCOMO? NTT DOCOMO és una empresa japon...
Un cop finalitzada la decoració d'una casa no...
Molts productes químics avui en dia han aportat u...
Algunes noies sempre pensen que els seus llavis n...
Què és Hanze University of Applied Sciences Gronin...