La senyora Zhang, una lectora de Hubei, va preguntar: M'agrada beure llet calenta Fa uns dies, vaig trobar que els "coàguls" blancs van aparèixer a la llet després d'haver-la bullit, semblava una mica de pudding de tofu, però no semblava olorar res especial. Els amics del meu voltant van dir que s'havien trobat amb situacions semblants, m'agradaria preguntar, encara és possible beure aquesta llet? El Dr. Hu Changli, del Laboratori Clau de Productes Lactis Funcionals de la Universitat Agrícola de la Xina, va respondre: Cal tenir en compte que la llet pura normal no tindrà coàguls blancs ni precipitacions durant el procés d'ebullició a curt termini, però hi haurà una capa de "pell de llet" que apareixerà a la superfície de la llet i no hi haurà massa greix. Hi ha dues raons per les quals apareixen els "matós" blancs després d'escalfar la llet. En primer lloc, determinades proteases presents a la llet canvien l'estructura de la proteïna de la llet, destruint així l'estabilitat de la llet i provocant la desnaturalització i la coagulació durant el procés d'escalfament. Això es deu principalment a un emmagatzematge inadequat de la llet, com ara emmagatzemar la llet en un ambient d'alta temperatura durant molt de temps. Tot i que aquest tipus de llet no ha superat la seva vida útil, no es recomana beure-la. En segon lloc, la proliferació de microorganismes residuals a la llet fa que l'acidesa de la llet canviï, destruint encara més l'estabilitat de la llet, donant lloc a "matós" després de bullir. Aquest tipus de llet s'ha fet malbé, que és més freqüent en la llet caducada. En resum, no es recomana beure llet que tingui "mató" després d'escalfar. A més, la llet malmesa pot estar "inflada", tenir olor o tenir flocs abans d'escalfar-se, per la qual cosa els consumidors haurien de prestar especial atenció. |
<<: Menjar massa api farà que la teva pell sigui més susceptible al bronzejat!
>>: Heu de beure més aigua després de fer aquestes 10 coses
Què és Timex? TIMEX és una marca de rellotges amer...
Què és Desigual? Desigual és una coneguda marca de...
Quina és la pàgina web de la Universitat de Santia...
La ptosi és la caiguda de la parpella superior, q...
Què és el lloc web de Kenya Tourism Board? Aquest ...
El tofu és un ingredient comú a la vida. Es pot c...
Les investigacions mèdiques han trobat que no hi ...
Amb el ràpid avenç de la tecnologia a la vida mod...
Moltes persones estan preocupades per les hemorrà...
Quin és el lloc web de la Universitat de Ciències ...
Sovint experimentem símptomes de malestar físic d...
1. Beveu una sopa més nutritiva Senyores, quan la...
L'all bullit a l'aigua té un cert efecte ...
Moltes persones han tingut aquesta experiència: s...
La ceba morada també és una espècie de ceba, però...