A les nostres vides, molts aliments són alcalins i els plàtans no són una excepció, de manera que els plàtans poden neutralitzar l'excés d'àcid estomacal al nostre estómac. És possible que algunes persones no sàpiguen que els plàtans són alcalins, principalment perquè no podem provar la naturalesa alcalina dels plàtans quan els mengem, però crec que després de llegir la següent introducció, sabràs per què els plàtans són alcalins. Els plàtans també són alcalins, però la seva alcalinitat és més feble. La majoria de les fruites són de naturalesa alcalina, de manera que no cal ser tan exigent. Les fruites són nutritives i són bones per al vostre cos sempre que us agradi menjar. Per exemple, les llimones, les taronges, les pomelos, el raïm, el suc de la canya de sucre, les prunes verdes, etc. són alcalines i es troben habitualment al mercat. Funcions dels plàtans: Els plàtans, que són rics en potassi, ocupen el primer lloc entre els aliments per a cames boniques. El potassi ric que contenen us pot ajudar a estirar els músculs de les cames, prevenir els rampes i alleujar les cames. Al mateix temps, els plàtans són de naturalesa dolça i freda i tenen un alt valor medicinal. Els mitjans estrangers van informar que menjar un plàtan per esmorzar, dinar i sopar pot proporcionar al cos humà un ric potassi, reduint així la possibilitat de coàguls de sang al cervell en un 21%. Les seves funcions principals són netejar els intestins i l'estómac, tractar el restrenyiment i també té els efectes d'eliminar la calor i humitejar els pulmons, alleujar la set, reposar l'essència i desintoxicar l'alcohol. Com que els plàtans són de naturalesa freda, les persones amb melsa i estómac febles, mal d'estómac i diarrea haurien de menjar-ne menys, i les persones amb àcid estomacal excessiu haurien de menjar el menys possible. Barregeu el plàtan i la llet en una pasta i apliqueu-lo a la cara per blanquejar la pell. [Acció farmacològica] La polpa conté molta norepinefrina, 5-hidroxitriptamina i dihidroxifeniletilamina. Els plàtans produïts al Japó contenen 10-15 micrograms/gram de 5-hidroxitriptamina. Segons les mesures, el contingut de norepinefrina en els plàtans produïts a Uganda és de 2,6 micrograms/grams de hidroxi. gram. La ingesta diària de 10 mg de 5-HT no afecta la funció gastrointestinal, però la ingesta excessiva pot causar disfunció gastrointestinal. No s'han de menjar plàtans quan es mesuren indols urinaris o catecolamines. La polpa de plàtan no madur té un efecte preventiu (pres al mateix temps) o terapèutic (pres 15 dies després de prendre fenilbutazona) sobre les úlceres gàstriques dels conillets d'índies induïdes per la fenilbutazona. Aquest efecte protector pot ser degut a la serotonina que hi conté, que redueix l'àcid de l'estómac, i la polpa de plàtan, que alleuja la irritació. No té efecte anticolina ni efecte inhibidor del sistema nerviós central. L'article presenta que els plàtans són alcalins, oi, perquè els plàtans contenen molt potassi i altres vitamines a la nostra vida. |
<<: Quins són els perills de la deficiència de iode?
>>: El sucre de roca és àcid o alcalí?
La ligamentitis és un tipus d'inflamació estè...
Algunes persones tenen el fenomen d'orinar am...
La sal és una substància necessària per al cos hu...
Si pateixes traqueïtis, no només tossiràs i tindr...
Els rampes són un fenomen habitual que les person...
Una mala absorció gastrointestinal no només afect...
A causa dels diferents orígens i mètodes de proce...
La personalitat dividida és un tipus de trastorn ...
Quan el cos humà té problemes, el cos mostrarà sí...
La faringitis crònica és una malaltia que confon ...
Dieffenbacher_Què és el lloc web de Dieffenbacher?...
El fenomen de la intoxicació alimentària acostuma...
La rinitis és una malaltia comuna a la societat m...
Moltes persones estan familiaritzades amb la hipe...
El puré d'alvocat i plàtan és molt adequat pe...