Quins són els símptomes de la deficiència de fòsfor al cos?

Quins són els símptomes de la deficiència de fòsfor al cos?

El fòsfor és un element metàl·lic que és àmpliament present a la natura. El fòsfor està present en gairebé tots els organismes vius, la qual cosa demostra que el fòsfor és un element molt important. El cos humà també conté una certa quantitat de fòsfor que pot promoure la salut dels ossos i les dents. Per tant, la manca de fòsfor té un gran impacte en el cos.

El fòsfor és un component important de l'àcid nucleic, el material genètic humà i un component important de l'adenosina trifosfat (ATP), una substància clau per a la conversió d'energia humana. El fòsfor també és un component de molts enzims i fosfolípids en les membranes biològiques.

Els 2,5 litres de plasma d'un cos humà mitjà contenen entre 75 i 100 mg de fòsfor i 250 mg de calci. En circumstàncies normals, cada persona excreta fins a 1000 mg de fòsfor a l'orina cada dia i nit. La proporció entre el calci i el fòsfor és important per a la digestió i l'absorció dels aliments. El fòsfor està implicat en la regulació de l'equilibri d'àcid i àlcali i ajuda al metabolisme de la glucosa, proteïnes i greixos.

Quines malalties poden ser causades per la deficiència de fòsfor?

L'ús a llarg termini de fàrmacs àcids i una gran ingesta de substàncies d'àcid úric pot provocar un augment de l'excreció de fòsfor i la deficiència de fòsfor pot causar un desenvolupament anormal d'ossos i dents, osteoporosi, raquitisme, pèrdua de gana i altres símptomes.

Els aliments rics en fòsfor recomanats inclouen: gambes, xocolata, rovell d'ou, vísceres, tofu, llevat, germen de blat, farina de civada, cereals integrals, fruits secs, suc en pols, granota, gambes, panses, tofu, etc. Suplementeu més calci i oligoelements, presteu atenció a la ingesta dietètica diversificada, la combinació raonable de grans gruixuts i fins, la ingesta equilibrada de verdures, fruites, carn, ous, etc., i mengeu aliments rics en calci regularment: gambes seques, algues, soja, gambes seques, llet, ous, peixos, etc.

Nota:

1. La ingesta excessiva d'antiàcids que no es poden absorbir, com ara preparats d'alumini, calci i magnesi, pot afectar l'absorció de fòsfor;

2. Nadons alimentats amb llet;

3. Els vegetarians sovint mengen dietes riques en fibra produïdes a partir de sòls deficients en fòsfor.

<<:  Com es tracta la colitis ulcerosa?

>>:  Quina és la manera correcta de fer ioga facial?

Recomanar articles

Què fer si tens la boca seca i el mal alè a la nit?

L'entorn de vida de la gent es pertorba tot e...

Quins són els passos i l'ús correcte de la loció?

Totes les dones que s'han maquillat saben que...

Què no haurien de menjar les persones amb mal d'estómac?

Per als pacients amb problemes d'estómac, la ...

Què he de fer si continuo tenint malsons a la nit?

Es pot dir que els somnis són molt meravellosos. ...

Què tal Belstaff? Belstaff_Belstaff Comentaris i informació del lloc web

Belstaff_Què és Belstaff? Belstaff és una marca de...

Què és el tractament intervencionista per a l'embòlia pulmonar?

L'embòlia pulmonar és una malaltia relativame...

Quan la gent comença a envellir?

Quan el nostre cos comença a envellir inconscient...

Com menjar blat sarraí

Els cereals integrals són aliments que són benefi...

Quins són els símptomes de l'atròfia dels músculs del braç?

Per als pacients amb atròfia muscular del braç, a...