El fòsfor és un element metàl·lic que és àmpliament present a la natura. El fòsfor està present en gairebé tots els organismes vius, la qual cosa demostra que el fòsfor és un element molt important. El cos humà també conté una certa quantitat de fòsfor que pot promoure la salut dels ossos i les dents. Per tant, la manca de fòsfor té un gran impacte en el cos. El fòsfor és un component important de l'àcid nucleic, el material genètic humà i un component important de l'adenosina trifosfat (ATP), una substància clau per a la conversió d'energia humana. El fòsfor també és un component de molts enzims i fosfolípids en les membranes biològiques. Els 2,5 litres de plasma d'un cos humà mitjà contenen entre 75 i 100 mg de fòsfor i 250 mg de calci. En circumstàncies normals, cada persona excreta fins a 1000 mg de fòsfor a l'orina cada dia i nit. La proporció entre el calci i el fòsfor és important per a la digestió i l'absorció dels aliments. El fòsfor està implicat en la regulació de l'equilibri d'àcid i àlcali i ajuda al metabolisme de la glucosa, proteïnes i greixos. Quines malalties poden ser causades per la deficiència de fòsfor? L'ús a llarg termini de fàrmacs àcids i una gran ingesta de substàncies d'àcid úric pot provocar un augment de l'excreció de fòsfor i la deficiència de fòsfor pot causar un desenvolupament anormal d'ossos i dents, osteoporosi, raquitisme, pèrdua de gana i altres símptomes. Els aliments rics en fòsfor recomanats inclouen: gambes, xocolata, rovell d'ou, vísceres, tofu, llevat, germen de blat, farina de civada, cereals integrals, fruits secs, suc en pols, granota, gambes, panses, tofu, etc. Suplementeu més calci i oligoelements, presteu atenció a la ingesta dietètica diversificada, la combinació raonable de grans gruixuts i fins, la ingesta equilibrada de verdures, fruites, carn, ous, etc., i mengeu aliments rics en calci regularment: gambes seques, algues, soja, gambes seques, llet, ous, peixos, etc. Nota: 1. La ingesta excessiva d'antiàcids que no es poden absorbir, com ara preparats d'alumini, calci i magnesi, pot afectar l'absorció de fòsfor; 2. Nadons alimentats amb llet; 3. Els vegetarians sovint mengen dietes riques en fibra produïdes a partir de sòls deficients en fòsfor. |
<<: Com es tracta la colitis ulcerosa?
>>: Quina és la manera correcta de fer ioga facial?
Què és aquest lloc web molt més llarg? això molt m...
Crec que tothom està familiaritzat amb les varius...
L'entorn de vida de la gent es pertorba tot e...
Totes les dones que s'han maquillat saben que...
Quin és el lloc web de Mitsubishi Heavy Industries...
Què és Discover Fiji Travel? Discover Fiji Tour és...
Quin és el lloc web de la Universitat Soka del Jap...
Què és el lloc web del Departament d'Immigraci...
Per als pacients amb problemes d'estómac, la ...
Es pot dir que els somnis són molt meravellosos. ...
Belstaff_Què és Belstaff? Belstaff és una marca de...
L'embòlia pulmonar és una malaltia relativame...
Quan el nostre cos comença a envellir inconscient...
Els cereals integrals són aliments que són benefi...
Per als pacients amb atròfia muscular del braç, a...