El iode és un nutrient indispensable a la nostra vida. És una matèria primera indispensable per afavorir la producció d'hormones tiroïdals en el cos humà. És a causa del iode que podem tenir una secreció normal de l'hormona tiroïdal i mantenir la nostra tiroide en un estat saludable encia és molt gran. S'informa que la deficiència de iode no és només el goll comunament conegut. El seu major dany per als humans és el dany intel·lectual o fins i tot la discapacitat intel·lectual en les dones embarassades pot provocar un avortament involuntari, un part prematur, un fet mort i malformacions congènites. Per tant, les dones i els nens són les principals víctimes de la deficiència de iode. Tot i que la deficiència de iode és greu, es pot prevenir consumint sal iodada, una mesura de suplementació de iode senzilla, segura, eficaç i econòmica. Consumir sal iodada pot prevenir eficaçment les malalties per deficiència de iode. És un mètode segur, eficaç, còmode i econòmic de suplementació de iode reconegut a tot el món. Tot i que el gust de cadascú és diferent i la quantitat de sal utilitzada és diferent, és segur consumir sal iodada perquè el contingut de iode de la sal de taula és similar al del marisc general. A les zones amb deficiència de iode, si no es consumeix sal iodada durant 3 a 6 mesos consecutius, es produirà el dany de la deficiència de iode. Hem de dur a terme enèrgicament la mobilització i la publicitat per conscienciar la gent sobre l'autocura, garantir que totes les famílies consumeixen sal iodada i prevenir l'aparició de deficiència de iode. Aquí, el Centre de Control i Prevenció de Malalties del Districte de Xiahuayuan recomana que la gent presti atenció al següent en comprar sal de taula: si hi ha una marca de sal iodada, eviteu la calor i l'emmagatzematge a llarg termini per evitar la pèrdua de iode durant el període de validesa i segellada en paquets petits; volatilització del iode a causa de la calor, el millor és afegir sal iodada per condimentar quan la sopa, el plat o el menjar s'ha de preparar, o s'ha d'evitar fer servir sal iodada per sofregir, guisar durant molt de temps o cuinar durant molt de temps. A més, molts mariscs com ara algues, peixos de mar, gambes i verdures marines també són rics en iode, i el consum regular també pot ajudar a complementar el iode. Mitjançant una prevenció activa i eficaç, els trastorns per deficiència de iode es poden controlar o eliminar eficaçment, ajudant a les famílies i la societat a prevenir malalties com el retard mental causat per la deficiència de iode. Per tant, hem de consumir més aliments que contenen iode a les nostres vides per garantir la salut de nosaltres mateixos i de les nostres famílies. Podem prevenir fàcilment les malalties causades per la deficiència de iode mitjançant alguns ajustos dietètics i hàbits de vida. salut. |
<<: Com eliminar la caspa amb vinagre blanc
>>: Els plàtans són àcids o alcalins?
Quin és el lloc web de l'edició de Sing Tao Da...
A la vida, moltes persones no poden distingir ent...
Ser gras és un tema comú avui en dia Moltes perso...
L'hemorràgia gàstrica és una malaltia molt pe...
Quin és el lloc web del Comandament Espacial de la...
Des de la perspectiva de la medicina tradicional ...
El vent-calor fred pot causar mal de coll als pac...
A la vida, moltes persones patiran algunes malalt...
Què és el lloc web del College Board? El College B...
La majoria de les malalties de la pell blanca són...
El crisantem de neu de Kunlun no només és una pla...
La gelatina de pell d'ase és una medicina xin...
Rentar la roba és una cosa molt problemàtica, sob...
Què és Cinq à Sept? Cinq à Sept és una famosa marc...
Hi ha qui diu que els cabells grisos són un símbo...