Què hi ha de sentit comú a la vida?

Què hi ha de sentit comú a la vida?

Quan la mare i el pare s'enfronten a algunes emergències de la vida, sempre són tranquils i fàcils de manejar, cosa que sovint fa que els nens se sentin molt màgics i admirin molt els seus pares. Avui m'agradaria recomanar alguns consells del sentit comú a la vida, amb l'esperança d'ajudar els amics:

1. Ús hàbil de pasta de dents: si hi ha una petita àrea de danys a la pell o cremades, apliqueu una mica de pasta de dents, que pot aturar immediatament el sagnat i el dolor, i també pot prevenir la infecció, amb un efecte curatiu força bo.

2. Manera intel·ligent d'eliminar el greix de les finestres de la pantalla: poseu detergent de roba i burilles de cigarrets junts a l'aigua, espereu que es dissolguin i, a continuació, utilitzeu-les per netejar els vidres i les finestres de la pantalla. L'efecte és bo.

3. Poseu les gambes en un bol, afegiu-hi una mica de sal i pols d'àlcali comestible, fregueu-les una estona amb les mans, poseu-les en remull amb aigua neta, i després renteu-les amb aigua neta Això farà que les gambes fregides siguin transparents com el cristall, tendres i delicioses.

4. Consells per fer massa de boles de massa: Afegiu 6 clares d'ou a 1 lliura de farina per augmentar el contingut de proteïnes de la massa. Després de posar les boles de massa a l'olla, la proteïna es solidificarà i s'encongrà ràpidament.

5. Remullar les fulles de te sobrants en aigua durant uns dies, i després abocar-les sobre les arrels de les plantes per afavorir el creixement de les plantes.

6. Com tornar a cuinar l'arròs mig cuit: si l'arròs està mig cuit, fes-hi uns escuradents per fer-hi uns forats que passen directament pel fons de l'olla, aboca-hi una mica de vi d'arròs i tornem a coure a foc lent Si només la superfície està mig cuita, només cal girar la superfície cap al mig i tornar a coure.

7. Si heu d'escaldar verdures a l'hora de cuinar, el millor és reutilitzar l'aigua del blanqueig al màxim. Per exemple, quan feu boles de massa, podeu afegir una quantitat adequada d'aigua blanquejada al farcit de carn. Això preservarà els nutrients i farà que el farcit de boles de massa sigui deliciós i sopat.

Dominar aquests petits trucs de la vida ens pot ajudar a afrontar fàcilment alguns petits problemes de la vida i fer-nos la vida més fàcil i còmoda. A causa de l'espai limitat, l'editor no pot enumerar tots els consells de vida un per un, així que si us agraden, podeu continuar prestant atenció a la Xarxa de Salut Popular i l'editor continuarà aportant consells de vida.

<<:  Què he de fer si la meva cara es crema i es descam?

>>:  Quin material és bo per a la tassa?

Recomanar articles

Dolor darrere de l'orella

Quan experimentem dolor en algunes parts del nost...

Què tal Ferrari? Revisions de Ferrari i informació del lloc web

Què és Ferrari? Ferrari és el principal fabricant ...

Com utilitzar l'àloe vera per rentar-se la cara i protegir la pell?

Rentar-nos la cara i netejar-nos la pell és una c...

La vitamina E pot eliminar el melasma. Quin és el principi?

Molts amics saben que l'ús de vitamina E pot ...

Tractament dels tumors gingivals per prevenir la recidiva

La causa principal del tumor gingival és la mala ...

Què tal el correu francès? Comentaris i informació del lloc web de La Poste

Què és el web de La Poste? La Poste és la segona e...

Què causa els ganglis limfàtics dolorosos de la barbeta?

La limfa es troba en molts llocs del cos i té un ...

Introducció al tractament de seqüeles de fractures per compressió

Moltes persones tenen hores de treball molt reduï...

La radiació UV provoca càncer de pell?

Normalment animem a tothom a fer una bona feina d...

Tabús del massatge

El massatge és un mètode de tractament de malalti...

Quins són els efectes i les funcions del te de rosa wolfberry?

El te d'herbes és una mena de te amb un sabor...

Quin bany de peus es pot utilitzar per tractar el reumatisme?

Com tots sabem, el reumatisme és causat principal...

Tractament de les seqüeles de la substitució de genoll

Al segle passat, la medicina no estava ben desenv...