La cervesa és una beguda indispensable per a diverses reunions a l'estiu. No només és fresca i refrescant, sinó que també pot animar l'ambient. Per tant, beure cervesa s'ha convertit en la primera opció per reunir-se. Beure cervesa ha d'anar acompanyada d'aperitius adequats. La gent pot triar cogombres freds, ànecs a la brasa de Wanzhou i molletes de pollastre fregits amb tres pebrots. 1. Amanida freda de cogombre Ingredients : 300 g de cogombre, 100 g de pebrot verd, 100 g de fong negre Condiment : sal, MSG, salsa de soja, vinagre, quantitat adequada pràctica : 1. Talleu el cogombre i el pebrot verd a tires i netegeu el fong negre i talleu els ous conservats a trossos; 2. Agafeu les quantitats adequades de cogombres, pebrots verds, fongs, coriandre, escalunyes, tomàquets cherry, cacauets fregits, anelles de pebrot vermell i daus d'ou en conserva i poseu-los en un bol, afegiu-hi una mica de sal, MSG, salsa de soja lleugera i vinagre, barregeu-ho bé, poseu-los en un plat, salpebreu-los i salpebreu-los amb llavors de llavor. 2. Ànec de cervesa Ingredients : 3 potes d'ànec, 1 ampolla de cervesa, 2 llesques de gingebre, 5 pebrots, unes cebolletes, una mica de salsa de soja lleugera, una mica de salsa de soja, una mica de sucre de roca, uns grans de pebre, una mica de vi de cuina, una mica de fum de cuina Talleu el gingebre a rodanxes, talleu la ceba verda en seccions i el xile sec en seccions petites. Talleu les potes d'ànec a trossos petits, afegiu-hi el vi de cuina, la ceba, el gingebre i els grans de pebre en aigua freda, blanqueu-les i traieu l'escuma. Escalfeu l'oli en una paella, afegiu-hi les cebolletes, el gingebre i els xiles secs, sofregiu-los fins que estiguin fragants, aboqueu-hi la carn d'ànec blanquejada i sofregiu-ho. Afegiu el vi de cuina, la salsa de soja i la cervesa fins que tota la carn d'ànec estigui submergida. Afegiu el sucre de roca, porteu-ho a ebullició a foc fort, feu-ho a foc lent fins que la sopa estigui seca i, a continuació, serviu-ho amb ceba verde picada. 3. Peix a la graella de Wanzhou Ingredients : Ingredients : 1 carpa herba, una mica d'api, 100 grams de cacauets Condiment : mig bol de pebrot en escabetx, un tros de gingebre en vinagre, un grapat de grans de pebre secs, una mica d'all, una secció de ceba verda, uns pebrots secs, una cullerada de pebrots picats, una mica de sal, una mica d'oli, una mica de coriandre, una mica d'oli de xili, una mica de vi d'arròs baix en alcohol de Guangdong Etapes de producció : Primer traieu els tendons de la carpa herba. Feu un tall als dos extrems dels dos costats i estireu els dos tendons completament. Després tallarem unes quantes vegades pels dos costats, primer en vertical i després en horitzontal, perquè quedi més saborós. Afegiu el pebre picat, la sal i el vi d'arròs baix en alcohol de Guangdong i deixeu marinar durant mig dia. Cobrir amb paper de plàstic i posar a la nevera per marinar. Sofregiu el xili i els grans de pebre Afegiu el pebre picat i el pebrot adobat i sofregiu-ho fins que estigui fragant. Cobriu bé el peix amb els condiments preparats, poseu-lo al forn, coeu-lo a 220 graus durant mitja hora, doneu-li la volta a la meitat i unteu-lo amb oli. A continuació, afegiu l'api i els cacauets i rostiu-ho uns minuts més. 4. Molletes de pollastre sofregits amb tres pebrots Matèries primeres : 300 g de molles de pollastre, 200 g de pebrots en vinagre, uns pebrots de Hangzhou, uns grans de pebre fresc, una mica de gingebre i all, una mica de pasta de mongetes, unes mongetes negres fermentades, una mica d'oli, una mica de midó Etapes de producció : 1. Prepara els ingredients. 2. Talleu les molletes de pollastre, afegiu-hi sal i una mica de midó i barregeu-ho bé. 3. Talleu els pebrots adobats i els pebrots de Hangzhou en cercles. 4. Preparar altres condiments. 5. Sofregiu les molles de pollastre i reserveu-les. 6. Sofregiu la pasta de mongetes, les mongetes negres fermentades, els grans de pebre, el gingebre i l'all fins que estiguin fragants. 7. Afegiu-hi rondelles de pebrot escabetxat i sofregiu. 8. Afegiu-hi les molles de pollastre i sofregiu. 9. Finalment, afegiu-hi el pebre Hangzhou i sofregiu fins que estigui cuit. |
<<: Quant saps sobre els mamífers ponedors d'ous?
>>: Diferència entre fonoll i anís
Quin és el lloc web de la Universitat Pai Chai a C...
Amb la millora gradual de la tecnologia de produc...
Tot i que el cos humà té una certa funció de desi...
Poques persones han sentit parlar dels antioxidan...
Què és Graco? Graco és un famós fabricant nord-ame...
Què és el lloc web de l'eina de concordança de...
La radiografia de l'àpat de bari del tracte g...
Crec que tothom sap la importància de la capacita...
La depressió hepàtica i la deficiència renal es r...
Hi ha moltes maneres de menjar iogurt. La forma m...
Si observeu amb atenció a l'hospital, trobare...
Molts de nosaltres que som més grans podem ser pr...
Què és el lloc web d'Avril? Avril Lavigne és u...
Avui dia, quan sortim, sovint veiem que moltes pe...
La principal causa de la flebitis del vedell és q...