Fem un cop d'ull a alguns aperitius aptes per beure cervesa

Fem un cop d'ull a alguns aperitius aptes per beure cervesa

La cervesa és una beguda indispensable per a diverses reunions a l'estiu. No només és fresca i refrescant, sinó que també pot animar l'ambient. Per tant, beure cervesa s'ha convertit en la primera opció per reunir-se. Beure cervesa ha d'anar acompanyada d'aperitius adequats. La gent pot triar cogombres freds, ànecs a la brasa de Wanzhou i molletes de pollastre fregits amb tres pebrots.

1. Amanida freda de cogombre

Ingredients : 300 g de cogombre, 100 g de pebrot verd, 100 g de fong negre

Condiment : sal, MSG, salsa de soja, vinagre, quantitat adequada

pràctica :

1. Talleu el cogombre i el pebrot verd a tires i netegeu el fong negre i talleu els ous conservats a trossos;

2. Agafeu les quantitats adequades de cogombres, pebrots verds, fongs, coriandre, escalunyes, tomàquets cherry, cacauets fregits, anelles de pebrot vermell i daus d'ou en conserva i poseu-los en un bol, afegiu-hi una mica de sal, MSG, salsa de soja lleugera i vinagre, barregeu-ho bé, poseu-los en un plat, salpebreu-los i salpebreu-los amb llavors de llavor.

2. Ànec de cervesa

Ingredients : 3 potes d'ànec, 1 ampolla de cervesa, 2 llesques de gingebre, 5 pebrots, unes cebolletes, una mica de salsa de soja lleugera, una mica de salsa de soja, una mica de sucre de roca, uns grans de pebre, una mica de vi de cuina, una mica de fum de cuina

Talleu el gingebre a rodanxes, talleu la ceba verda en seccions i el xile sec en seccions petites.

Talleu les potes d'ànec a trossos petits, afegiu-hi el vi de cuina, la ceba, el gingebre i els grans de pebre en aigua freda, blanqueu-les i traieu l'escuma.

Escalfeu l'oli en una paella, afegiu-hi les cebolletes, el gingebre i els xiles secs, sofregiu-los fins que estiguin fragants, aboqueu-hi la carn d'ànec blanquejada i sofregiu-ho.

Afegiu el vi de cuina, la salsa de soja i la cervesa fins que tota la carn d'ànec estigui submergida.

Afegiu el sucre de roca, porteu-ho a ebullició a foc fort, feu-ho a foc lent fins que la sopa estigui seca i, a continuació, serviu-ho amb ceba verde picada.

3. Peix a la graella de Wanzhou

Ingredients :

Ingredients : 1 carpa herba, una mica d'api, 100 grams de cacauets

Condiment : mig bol de pebrot en escabetx, un tros de gingebre en vinagre, un grapat de grans de pebre secs, una mica d'all, una secció de ceba verda, uns pebrots secs, una cullerada de pebrots picats, una mica de sal, una mica d'oli, una mica de coriandre, una mica d'oli de xili, una mica de vi d'arròs baix en alcohol de Guangdong

Etapes de producció :

Primer traieu els tendons de la carpa herba. Feu un tall als dos extrems dels dos costats i estireu els dos tendons completament.

Després tallarem unes quantes vegades pels dos costats, primer en vertical i després en horitzontal, perquè quedi més saborós.

Afegiu el pebre picat, la sal i el vi d'arròs baix en alcohol de Guangdong i deixeu marinar durant mig dia. Cobrir amb paper de plàstic i posar a la nevera per marinar.

Sofregiu el xili i els grans de pebre

Afegiu el pebre picat i el pebrot adobat i sofregiu-ho fins que estigui fragant.

Cobriu bé el peix amb els condiments preparats, poseu-lo al forn, coeu-lo a 220 graus durant mitja hora, doneu-li la volta a la meitat i unteu-lo amb oli. A continuació, afegiu l'api i els cacauets i rostiu-ho uns minuts més.

4. Molletes de pollastre sofregits amb tres pebrots

Matèries primeres :

300 g de molles de pollastre, 200 g de pebrots en vinagre, uns pebrots de Hangzhou, uns grans de pebre fresc, una mica de gingebre i all, una mica de pasta de mongetes, unes mongetes negres fermentades, una mica d'oli, una mica de midó

Etapes de producció :

1. Prepara els ingredients.

2. Talleu les molletes de pollastre, afegiu-hi sal i una mica de midó i barregeu-ho bé.

3. Talleu els pebrots adobats i els pebrots de Hangzhou en cercles.

4. Preparar altres condiments.

5. Sofregiu les molles de pollastre i reserveu-les.

6. Sofregiu la pasta de mongetes, les mongetes negres fermentades, els grans de pebre, el gingebre i l'all fins que estiguin fragants.

7. Afegiu-hi rondelles de pebrot escabetxat i sofregiu.

8. Afegiu-hi les molles de pollastre i sofregiu.

9. Finalment, afegiu-hi el pebre Hangzhou i sofregiu fins que estigui cuit.

<<:  Quant saps sobre els mamífers ponedors d'ous?

>>:  Diferència entre fonoll i anís

Recomanar articles

És bo un raspall de dents elèctric?

Amb la millora gradual de la tecnologia de produc...

Què menjar per promoure la desintoxicació?

Tot i que el cos humà té una certa funció de desi...

Els antioxidants funcionen? Revelant-te els secrets

Poques persones han sentit parlar dels antioxidan...

Què passa amb en Graco? Revisions de Graco i informació del lloc web

Què és Graco? Graco és un famós fabricant nord-ame...

Quins aliments poden millorar la circulació sanguínia?

Crec que tothom sap la importància de la capacita...

Què fer si teniu depressió hepàtica i deficiència renal?

La depressió hepàtica i la deficiència renal es r...

El iogurt congelat en gelat és tan deliciós

Hi ha moltes maneres de menjar iogurt. La forma m...

Quines són les precaucions per mantenir la sonda gàstrica?

Si observeu amb atenció a l'hospital, trobare...

Tractament de l'infart bilateral dels ganglis basals

Molts de nosaltres que som més grans podem ser pr...

Què tal l'Avril? Comentaris d'Avril i informació del lloc web

Què és el lloc web d'Avril? Avril Lavigne és u...

Quins són els perills de tenyir-se els cabells de negre?

Avui dia, quan sortim, sovint veiem que moltes pe...

Quins són els símptomes de la flebitis del vedell?

La principal causa de la flebitis del vedell és q...