Fem un cop d'ull a alguns aperitius aptes per beure cervesa

Fem un cop d'ull a alguns aperitius aptes per beure cervesa

La cervesa és una beguda indispensable per a diverses reunions a l'estiu. No només és fresca i refrescant, sinó que també pot animar l'ambient. Per tant, beure cervesa s'ha convertit en la primera opció per reunir-se. Beure cervesa ha d'anar acompanyada d'aperitius adequats. La gent pot triar cogombres freds, ànecs a la brasa de Wanzhou i molletes de pollastre fregits amb tres pebrots.

1. Amanida freda de cogombre

Ingredients : 300 g de cogombre, 100 g de pebrot verd, 100 g de fong negre

Condiment : sal, MSG, salsa de soja, vinagre, quantitat adequada

pràctica :

1. Talleu el cogombre i el pebrot verd a tires i netegeu el fong negre i talleu els ous conservats a trossos;

2. Agafeu les quantitats adequades de cogombres, pebrots verds, fongs, coriandre, escalunyes, tomàquets cherry, cacauets fregits, anelles de pebrot vermell i daus d'ou en conserva i poseu-los en un bol, afegiu-hi una mica de sal, MSG, salsa de soja lleugera i vinagre, barregeu-ho bé, poseu-los en un plat, salpebreu-los i salpebreu-los amb llavors de llavor.

2. Ànec de cervesa

Ingredients : 3 potes d'ànec, 1 ampolla de cervesa, 2 llesques de gingebre, 5 pebrots, unes cebolletes, una mica de salsa de soja lleugera, una mica de salsa de soja, una mica de sucre de roca, uns grans de pebre, una mica de vi de cuina, una mica de fum de cuina

Talleu el gingebre a rodanxes, talleu la ceba verda en seccions i el xile sec en seccions petites.

Talleu les potes d'ànec a trossos petits, afegiu-hi el vi de cuina, la ceba, el gingebre i els grans de pebre en aigua freda, blanqueu-les i traieu l'escuma.

Escalfeu l'oli en una paella, afegiu-hi les cebolletes, el gingebre i els xiles secs, sofregiu-los fins que estiguin fragants, aboqueu-hi la carn d'ànec blanquejada i sofregiu-ho.

Afegiu el vi de cuina, la salsa de soja i la cervesa fins que tota la carn d'ànec estigui submergida.

Afegiu el sucre de roca, porteu-ho a ebullició a foc fort, feu-ho a foc lent fins que la sopa estigui seca i, a continuació, serviu-ho amb ceba verde picada.

3. Peix a la graella de Wanzhou

Ingredients :

Ingredients : 1 carpa herba, una mica d'api, 100 grams de cacauets

Condiment : mig bol de pebrot en escabetx, un tros de gingebre en vinagre, un grapat de grans de pebre secs, una mica d'all, una secció de ceba verda, uns pebrots secs, una cullerada de pebrots picats, una mica de sal, una mica d'oli, una mica de coriandre, una mica d'oli de xili, una mica de vi d'arròs baix en alcohol de Guangdong

Etapes de producció :

Primer traieu els tendons de la carpa herba. Feu un tall als dos extrems dels dos costats i estireu els dos tendons completament.

Després tallarem unes quantes vegades pels dos costats, primer en vertical i després en horitzontal, perquè quedi més saborós.

Afegiu el pebre picat, la sal i el vi d'arròs baix en alcohol de Guangdong i deixeu marinar durant mig dia. Cobrir amb paper de plàstic i posar a la nevera per marinar.

Sofregiu el xili i els grans de pebre

Afegiu el pebre picat i el pebrot adobat i sofregiu-ho fins que estigui fragant.

Cobriu bé el peix amb els condiments preparats, poseu-lo al forn, coeu-lo a 220 graus durant mitja hora, doneu-li la volta a la meitat i unteu-lo amb oli. A continuació, afegiu l'api i els cacauets i rostiu-ho uns minuts més.

4. Molletes de pollastre sofregits amb tres pebrots

Matèries primeres :

300 g de molles de pollastre, 200 g de pebrots en vinagre, uns pebrots de Hangzhou, uns grans de pebre fresc, una mica de gingebre i all, una mica de pasta de mongetes, unes mongetes negres fermentades, una mica d'oli, una mica de midó

Etapes de producció :

1. Prepara els ingredients.

2. Talleu les molletes de pollastre, afegiu-hi sal i una mica de midó i barregeu-ho bé.

3. Talleu els pebrots adobats i els pebrots de Hangzhou en cercles.

4. Preparar altres condiments.

5. Sofregiu les molles de pollastre i reserveu-les.

6. Sofregiu la pasta de mongetes, les mongetes negres fermentades, els grans de pebre, el gingebre i l'all fins que estiguin fragants.

7. Afegiu-hi rondelles de pebrot escabetxat i sofregiu.

8. Afegiu-hi les molles de pollastre i sofregiu.

9. Finalment, afegiu-hi el pebre Hangzhou i sofregiu fins que estigui cuit.

<<:  Quant saps sobre els mamífers ponedors d'ous?

>>:  Diferència entre fonoll i anís

Recomanar articles

Quins són els efectes de la injecció nocturna d'aminoàcids

A la vida, moltes persones tenen una resistència ...

Sopa de bellesa i aprimament

Tots hem sentit que beure un bol de sopa abans d&...

Com madurar ràpidament el kiwi

Si compreu un kiwi relativament dur, vol dir que ...

Quins són els meridians del braç?

Les nenes no volen tenir els braços rugosos, sovi...

8 mètodes de depilació comparats

El dia de Sant Valentí xinès és aquí, i és hora d...

És millor beure aquests tres tipus d'aigua al matí

Aigua bullida Beure aigua bullida al matí és la m...

Quina és la temperatura adequada per al bany de peus?

El remull dels peus pot alleujar eficaçment el fe...

Butllofes a la planta dels peus

Les butllofes a la planta dels peus són molt freq...

Quina és la raó d'una sensació d'ardor a la uretra?

A causa de la seva ubicació, la uretra és propens...

No entris en els 7 nous autoproclamats llums vermells "calci".

En el llarg viatge de la vida, la salut òssia i l...

Mètodes de neteja intestinal

Ja hi ha molts mètodes per netejar els intestins,...

Quines són les complicacions més greus després de la cirurgia de la tiroide?

La cirurgia de la tiroide pot provocar fàcilment ...

Com tractar la tensió de lligaments i la tensió muscular

Com resoldre eficaçment les tensions musculars gr...