Si compreu un kiwi relativament dur, vol dir que el kiwi encara no està especialment madur. Podeu utilitzar determinats mètodes per fer que el kiwi maduri ràpidament per menjar-lo feliçment. Per exemple, podeu posar-lo en un lloc relativament calent perquè maduri més ràpidament. 1. Maduració dels fruits madurs Els experts recorden que el kiwi ha d'estar madur abans de poder-lo menjar. En cas contrari, no només algunes de les substàncies que contenen seran perjudicials per a la salut humana, sinó que el sabor astringent també serà molt desagradable. Tanmateix, si deixem que el kiwi maduri de manera natural, haurem d'esperar molt de temps. En aquest moment, si podem dominar alguns mètodes de maduració, podem menjar kiwi fresc en el menor temps. Si volem que maduri ràpidament, també podem combinar kiwi amb altres fruites madures, com pomes, plàtans, tomàquets, etc. Això es deu al fet que aquestes fruites madures emeten gas natural de maduració "etilè", col·locant el kiwi juntament amb aquestes fruites madures, aquest gas natural de maduració pot infectar el kiwi, fent-lo més suau i dolç. 2. Etilè al medi ambient Els experts recorden que el kiwi és molt sensible a l'etilè, especialment a l'etilè del medi ambient, més ràpid madura. Per tant, molts venedors utilitzen sovint gas etilè o etilè per afavorir la maduració de les fruites, augmentant així efectivament el temps en què el kiwi es pot posar al mercat. Generalment, el kiwi es pot remullar en 1000 mg/kg d'etefó a temperatura ambient durant 2 minuts i es pot posar al mercat al cap de dues setmanes. Però alguns no processats només es tornen comestibles al cap d'un mes. Per tant, algunes persones que no poden esperar per menjar-lo també poden utilitzar aquest mètode per madurar el kiwi, però la dosi s'ha de controlar quan s'utilitza, en cas contrari és probable que perjudi la salut humana. 3. Tria kiwi No només cal saber madurar els kiwis, sinó que també cal prestar especial atenció i seleccionar-los acuradament a l'hora de comprar per evitar que es facin malbé i esdevinguin no comestibles. Com que el kiwi, com moltes fruites, es tornarà suau i es podrirà ràpidament al cap d'un dia o dos un cop es torna suau i madur, per tant, quan compreu kiwi, heu d'anar amb compte de triar la fruita que és dura en conjunt, per evitar que la part danyada que no estigui totalment madura es torni suau i podrida i no comestible. Al mateix temps, a l'hora de seleccionar, també hauríeu de prestar molta atenció a si la fruita té danys mecànics. Si el kiwi està lleugerament danyat, la part danyada s'estovarà ràpidament després de deixar-se un dia, després es tornarà agre o fins i tot es podrirà. 4. No mengis aliments crus Els experts recorden que els kiwis han d'estar madurs abans de poder-los consumir. Això no només és perquè els kiwis no són deliciosos quan són durs, sinó també perquè aquest tipus de kiwi té un contingut molt baix en sucre i la fruita és àcida i astringent, és probable que descompongui la proteïna de la llengua i la mucosa oral i provoqui molèsties. |
<<: Quan madura el kiwi vermell?
>>: Quant de temps després de menjar crancs pots menjar kiwi?
L'úlcera oral és una malaltia oral molt dolor...
Gairebé tothom té càlculs biliars al cos Potser m...
Què és Here Maps? Aquí Maps és un servei de mapes ...
Actualment, hi ha banys de peus en molts llocs, l...
Les amígdales són petits trossos de greix que tot...
El dolor d'espatlla és comú entre les persone...
És bonic tenir les dents sanes i blanques, però a...
Quina és la pàgina web de l'ambaixada de Veneç...
El gingebre és un condiment comú a la vida. És es...
El tractament de la trombocitopènia vírica s'...
La hiperlipèmia és una malaltia que tothom coneix...
Què és el parc d'atraccions de Liseberg? Liseb...
L'escala és un producte omnipresent, no només...
Els grans al coll són un problema de la pell comú...
No obstant això, el tractament científic dels ade...