Hi ha molts productes químics a la vida moderna que són matèries primeres que la gent utilitza amb freqüència. Per exemple, el sulfat de calci és una substància que es pot trobar a la natura. És una substància que reacciona amb l'àcid sulfúric i és molt habitual a la vida. 1. Matèries primeres per a la fabricació de ciment, sulfat de calci hemihidrat i àcid sulfúric. S'utilitza com a farciment en la indústria de la pintura i el paper. S'utilitza com a fertilitzant a l'agricultura, pot reduir l'alcalinitat del sòl i millorar el rendiment del sòl. 2. La qualitat alimentària es pot utilitzar com a suplements nutricionals (fortificació de calci), coagulants, aliments per llevats, reguladors de massa, agents quelants i també com a reforçadors de teixits en conserva de tomàquets i patates, enduridors per a l'aigua de la cervesa i potenciadors del sabor del vi. 3. A més d'utilitzar-se com a material de construcció i matèria primera de ciment, el guix s'utilitza àmpliament en cautxú, plàstics, fertilitzants, pesticides, pintures, tèxtils, aliments, medicina, fabricació de paper, productes químics diaris, arts i manualitats, cultura i educació i altres departaments. A les zones sense recursos de sofre, es pot utilitzar per fer àcid sulfúric i sulfat d'amoni. El guix incolor i transparent es pot utilitzar com a material òptic. 4. S'utilitza com a farciment de resina epoxi, es pot utilitzar per preparar un adhesiu de resina epoxi amb alta resistència, resistència a alta temperatura i bona resistència al desgast. També pot substituir l'amiant per produir materials de fricció sense amiant. Els usos del sulfat de calci en els aliments inclouen: nutrient, activador de llevat, modificador de propietats de la massa, agent de curat, agent quelant, agent gelificant, pols de coure, portador, farciment, ajustador de pH i abrasiu. Entre aquests usos s'utilitza principalment en productes de forn. S'utilitza com a agent reafirmant en conserves de patates, tomàquets, pastanagues, fesols i pebrots. El sulfat de calci també s'utilitza com a ingredient en caramels, conserves, gelats i altres postres congelades. El sulfat de calci també s'utilitza en l'elaboració de cervesa, on s'afegeix durant el procés de malt per augmentar el contingut d'ions calci de l'aigua. El sulfat de calci s'utilitza com a abrasiu en agents de neteja destinats al contacte amb aliments. El sulfat de calci també s'utilitza en cosmètics i pasta de dents. |
<<: Els filtres d'aigua de l'aixeta funcionen?
>>: Com tractar el tumor de cortisol?
Les cremades i les butllofes de cigarrets són un ...
La hipertensió és una malaltia física molt comuna...
Moltes persones permanen el seu cabell per fer-lo...
A la vida diària, moltes persones experimenten ma...
La insuficiència respiratòria crònica és una mala...
En l'actualitat, cada cop hi ha més gent que ...
A l'hivern, moltes persones fan servir mantes...
Quan el tracte piramidal està danyat, el cervell ...
Avui en dia, a la gent li encanta menjar marisc, ...
El nostre coll conté vasos sanguinis grans i peti...
Molts dels aliments que comprem solen contenir al...
Depressió i irritabilitat: Possible deficiència d...
Què és l'Institut d'Estudis Avançats de Pr...
Les dents són molt importants per a nosaltres No ...
L'estiu és un bon moment perquè les noies llu...