Si no us mengeu l'arròs a temps quan estigui cuit, sempre es refredarà, per descomptat, cal escalfar l'arròs abans de menjar-lo, sobretot quan fa fred Escalfar l'arròs en una arrossera és una manera més convenient, però també cal parar atenció a determinades tècniques. 1. Com escalfar arròs fred en una arrossera: 1. Trenqueu els grans d'arròs tant com sigui possible, especialment les boles d'arròs grans. 2. Ruixeu una mica d'aigua adequadament. 3. A continuació, enceneu el botó de cocció de l'arròs. Nota: 1. No ompliu massa el recipient d'aigua per evitar que l'aigua es desbordi a l'aparell i danyi els components. 2. Quan utilitzeu l'olla d'arròs, assegureu-vos que hi hagi un bon contacte entre el fons de l'olla i la placa de calefacció. Podeu girar l'olla interior a l'esquerra i a la dreta diverses vegades. 3. Durant el procés de neteja, no deixeu que les parts elèctriques entrin en contacte amb l'aigua per evitar curtcircuits i fuites. 4. Quan utilitzeu, introduïu primer els aliments per cuinar al vapor a l'olla, tapeu-los i després connecteu-los a l'endoll Abans de treure el menjar, desconnecteu l'endoll per garantir la seguretat. 2. Feu l'arròs el més gruixut possible L'arròs, especialment l'arròs blanc refinat que tenim avui, és molt perjudicial per al control del sucre en sang perquè és fàcil de digerir i té una resposta ràpida de sucre en sang després d'un àpat. L'anomenat gruixut significa intentar reduir la ingesta d'arròs blanc refinat i menjar productes d'arròs menys glutinosos. La seva resposta de sucre en sang és massa alta, la qual cosa és molt desfavorable per controlar el sucre i els lípids en sang. Només menjant prou fibra es pot reduir eficaçment la taxa de digestió de l'arròs. Al mateix temps, pot absorbir el colesterol i el greix als intestins, reduint així el sucre postprandial i els lípids en sang. Això també pot fer que la gent mengi més lentament i mengi quantitats més petites, cosa que és útil per controlar el pes. De fet, la majoria de pacients crònics són del tipus amb excés de greix, i controlar el pes és la primera prioritat en les mesures d'ajust dietètic. Alguns arrossos amb un valor nutricional i sanitari especialment elevat, com l'arròs integral, l'arròs negre, l'arròs germinal, etc., tenen un gust relativament "aspre". Tot i que els aliments "bruts" són bons per a la salut, menjar arròs integral 100% cada dia se sent incòmode de gust i és difícil de persistir a llarg termini. Per tant, a l'hora de cuinar l'arròs, també podeu utilitzar alguns cereals "gruixuts" com l'arròs integral, l'ordi, la civada, etc. per "cooperar" amb l'arròs, i el gust serà més acceptable. El millor és posar en remull els ingredients "grossos" en aigua durant la nit perquè es puguin cuinar al mateix temps que l'arròs. |
<<: Quines verdures són les millors per menjar si tens al·lèrgies?
>>: Quins tipus de galetes hi ha?
Normalment, la gent encén la calefacció a l'h...
L'alcohol és un preparat líquid que utilitzem...
Quin és el lloc web de la Universitat Andrews? And...
Xanthoceras és un fàrmac altament tòxic. Després ...
A la vida diària, no podem ignorar l'alimenta...
La rinitis al·lèrgica és una malaltia al·lèrgica....
A mesura que el clima es torna més fresc, l'a...
Sempre que el clima és sec, la gent sempre és pro...
La salut del cabell és un factor molt crític a l&...
Què és Black Dating? Black People Meet és un dels ...
El nostre intestí humà és molt llarg, una vegada ...
A moltes mares se'ls diagnostiquen deficiènci...
La tecnologia d'augment de natges autòlegs és...
Les causes habituals de l'acne a la part post...
Quan el nadó acaba de néixer, aporta una gran fel...