No entris en els 7 nous autoproclamats llums vermells "calci".

No entris en els 7 nous autoproclamats llums vermells "calci".

En el llarg viatge de la vida, la salut òssia i la suplementació de calci i la deficiència de calci són dos problemes principals que preocupen molt a la gent. En aquest sentit, hi ha qui creu que menjar carn de vedella és bo per a la salut òssia, mentre que altres creuen que beure llet no és útil per a la suplementació de calci... Aleshores, què en penseu d'aquests temes? De fet, aquests són alguns malentesos comuns sobre la suplementació de calci i altres coses que preserven la salut. No us preocupeu, us explicaré 7 nous conceptes de "calci" a continuació, espero que us siguin útils!

No entris en els 7 nous autoproclamats llums vermells "calci".

1. Pensar que menjar carn de vedella és bo per als ossos

Molta gent creu que els europeus i els nord-americans tenen ossos forts perquè els encanta menjar vedella. De fet, moltes persones que mengen molta carn de vedella són les que pateixen una deficiència severa de calci. Això es deu al fet que la carn de vedella és extremadament baixa en calci, com tota la carn.

Al mateix temps, la carn conté una gran quantitat d'"elements àcids", principalment fòsfor, sofre i clor, que fan que la sang sigui àcida. El cos ha d'utilitzar ions de calci en els aliments i els ossos per neutralitzar els elements àcids, augmentant així la pèrdua de calci al cos i reduint l'absorció de calci.

Per tant, les persones de mitjana edat i les persones grans amb deficiència de calci han de controlar adequadament la seva ingesta de carn, ja sigui carn vermella o carn blanca.

2. Pensar que menjar verdures no té res a veure amb la salut dels ossos

Molta gent prefereix el menjar animal, però poques vegades es presta atenció a complementar les verdures.

Pensen que les verdures només contenen fibra dietètica i vitamines i no tenen res a veure amb la salut dels ossos. De fet, les verdures no només contenen una gran quantitat de potassi i magnesi, que poden ajudar a mantenir l'equilibri àcid-base i reduir la pèrdua de calci, sinó que també contenen molt de calci.

La majoria de les verdures de fulla verda són fonts moderades de calci, com la colza, la col xinesa, la col rizada, l'api, etc., que són totes verdures suplementàries de calci que no es poden ignorar.

3. Pensar que el substitut de menjar de fruita és bo per a la salut dels ossos

Moltes dones que estan perdent pes creuen que poden obtenir prou proteïnes i vitamines només menjant fruites, i sovint substitueixen un àpat per fruites.

De fet, la fruita és un aliment beneficiós per a l'equilibri àcid-bàsic, però no és una bona font de calci i manca seriosament de proteïnes. La formació dels ossos requereix una gran quantitat de calci, i també requereix col·lagen com a esquelet per a la deposició de calci.

Si substitueixes tres àpats per fruites, la teva ingesta de proteïnes i calci serà greument insuficient, cosa que només promourà l'aparició d'osteoporosi.

4. Pensar que beure begudes no té res a veure amb la suplementació de calci

La majoria de les begudes contenen fosfats, que poden dificultar seriosament l'absorció de calci i afavorir la pèrdua de calci.

El coca-cola és el més nociu de tots, perquè conté àcid fosfòric. Remull les dents i els ossos humans amb Coca-Cola i es dissolen lentament! El sucre refinat que conté tampoc és propici per a l'absorció de calci. Per tant, qualsevol persona que necessiti suplements de calci ha de controlar estrictament la quantitat de begudes dolces.

El te és ric en ions de potassi, baix en fòsfor i conté fluor que afavoreix la força dels ossos i les dents. Per tant, beure te és beneficiós per a la salut dels ossos i no perjudicial.

5. Pensar que beure llet no és útil per a la suplementació de calci

Tot i que algunes persones afirmen que la llet conté molta proteïna, que farà que el cos sigui àcid i afavoreixi la pèrdua de calci, això no és del tot cert. De fet, el contingut de proteïnes de la llet és només del 3%, però el contingut d'aigua arriba al 87%. Cada 250 grams de llet conté més de 250 mg de calci, ric en potassi i magnesi, així com vitamina D, lactosa i aminoàcids essencials que afavoreixen l'absorció del calci.

La llet, a diferència de la carn, no és un aliment àcid sinó un aliment dèbilment alcalí. Per tant, la llet no farà que els líquids corporals siguin àcids i no afavorirà la pèrdua de calci. Una avaluació exhaustiva demostra que la llet segueix sent el millor suplement de calci.

6. Vaig pensar que beure sopa d'os impediria que tingués deficiència de calci.

El calci dels ossos mai es dissolrà fàcilment. Els experiments han demostrat que després de dues hores de cocció en una olla a pressió, el greix de la medul·la òssia sura a la superfície, però el calci de la sopa encara és molt baix.

Només hi ha una manera d'utilitzar la sopa d'os per complementar el calci: afegiu mig bol de vinagre i deixeu-ho coure a foc lent durant una o dues hores.

El vinagre pot ajudar eficaçment a dissoldre el calci ossi. Cal tenir en compte que: no utilitzeu una olla a pressió en aquest moment El millor és fer servir una cassola per guisar-lo per evitar que l'alumini es dissolgui en excés a la sopa d'os.

7. Utilitzar el tofu de lactona per complementar el calci i pensar que la llet de soja és un aliment ric en calci

El tofu és el millor suplement de calci entre els aliments vegetals. La soja en si contenen molt de calci i els coagulants que contenen calci s'afegeixen quan es solidifica el tofu, de manera que les persones que no beuen llet menjaran més tofu conscientment.

Tanmateix, el quall de tofu no és una bona font de calci perquè no s'hi afegeix cap coagulant que contingui calci, però la gluconolactona s'utilitza com a coagulant.

Al mateix temps, el tofu de quall conté massa aigua i és baix en proteïnes i calci. Excepte el tofu de quall, el "tofu japonès" no es pot utilitzar per a la suplementació de calci.

Pel que fa al contingut de calci, la llet de soja és molt inferior a la llet. Això és degut a que, tot i que el contingut de calci de la soja no és massa baix, després d'afegir 10 tasses d'aigua i triturar-la en llet de soja, el contingut es dilueix a un nivell molt baix.

Beure una tassa de llet de soja és com menjar dotzenes de mongetes, que contenen molt poc calci. El veritable benefici de la llet de soja per als ossos és que pot proporcionar fitoestrògens i reduir la pèrdua de calci a les dones menopausiques.

L'anterior és una introducció detallada sobre les 7 noves llums vermelles autoproclamades de "calci" que hauríeu d'evitar. Espero que us sigui útil per entendre millor la dieta i la salut. Per tant, a la vida diària, els amics han d'estar sempre atents als malentesos de salut, especialment pel que fa a la suplementació de calci, i fer una bona feina en l'atenció sanitària per lluitar cada dia per tenir una vida sana i feliç.

<<:  Fer panets al vapor directament amb aigua de l'aixeta provoca càncer?

>>:  La ciència explica quines verdures contenen nicotina

Recomanar articles

Quins són els símptomes de la neurastènia?

Quan es tracta d'una malaltia, també es neces...

Els pacients amb pròstata poden beure cervesa?

A l'estiu calent, a molts amics els agrada tr...

Quines fruites no es poden menjar al mateix temps?

Ara és la tardor, i molts amics tindran una varie...

Els perills de portar xancletes

A l'estiu, sovint portem sabatilles per a la ...

Com menjar el tofu de llet confitada?

A molta gent els agrada menjar productes de soja,...

Com fer que el cabell prim sigui més gruixut?

Les persones amb el cabell prim, per descomptat, ...

Quina marca de tampons és bona?

Cada marca de tampons té els seus propis avantatg...

Per què suo després d'un mes sencer de cesària?

La sudoració durant la lluna plena no és estrany ...

Com tractar la picor i el cuir cabellut vermell?

El cuir cabellut en general no es posa malalt per...