Si els aliments es col·loquen al lloc equivocat, els nutrients s'evaporan

Si els aliments es col·loquen al lloc equivocat, els nutrients s'evaporan

Sota les llums d'una nevera de supermercat, la "millor vida útil" de la llet és de només 4 hores, les verdures i les fruites verdes es podriran ràpidament si es col·loquen junts... Un cop col·locats molts aliments al lloc equivocat, els nutrients s'"evaporan" ràpidament.

1. Llet: emmagatzemar lluny de la llum

La llum no només mata els bacteris, sinó que també "mata" els nutrients de la llet. Els estudis han descobert que la llet es tornarà àcida i es farà malbé si s'exposa directament a la llum solar durant 4 minuts sota la llum d'una nevera de supermercat, la seva "millor vida útil" és d'unes 4 hores.

La vitamina B2 de la llet és molt sensible a la llum i es perd ràpidament sota la llum. La llum també pot oxidar els lípids de la llet, provocant el dany gradual d'altres nutrients com les vitamines A, D, B6, B12, etc. Entre ells, la llet en ampolles de vidre o plàstic és la més susceptible.

Consell d'experts: quan compreu llet en un supermercat, el millor és triar la que s'amaga a l'última fila de la prestatgeria després d'abocar la llet a la tassa, el millor és beure-la en 4 minuts, triar l'envàs de cartró i posar-la a la nevera a 2 ℃-6 ℃ immediatament després de tornar a casa.

2. Te: el te verd s'ha d'emmagatzemar a la nevera i el te negre a temperatura ambient

El te verd té molts beneficis per a la salut i s'ha demostrat que ajuda a prevenir malalties del cor, càncer, malaltia d'Alzheimer, etc., sobretot per les catequines que conté. No obstant això, els estudis han trobat que el contingut de catequina del te verd va disminuir un 32% després de deixar-se a temperatura ambient durant 6 mesos.

Consell d'experts: El te verd que beu habitualment es pot guardar a la nevera a uns 5°C si voleu emmagatzemar les fulles de te sense obrir durant més d'un any, les heu de posar al congelador. Per evitar que el te es converteixi en un "desodorant" per a la nevera, el millor és tancar-lo en una llauna abans de posar-lo a la nevera.

El te Oolong, el te negre i el te de gessamí no s'han d'emmagatzemar a la nevera. Es poden conservar durant molt de temps sempre que es col·loquin en un recipient sec, tancat, a prova de llum i sense olors.

3. Fruites i verdures: posar-les juntes pot provocar la deterioració i el contagi

Els humans no només poden tenir malalties infeccioses, sinó que les fruites i verdures malmeses també poden ser "contagioses". La investigació de la Pennsylvania State University als Estats Units ens recorda que quan es col·loquen pomes, ametlles, pebrots vermells, préssecs, cantaloupes, tomàquets, etc. juntament amb altres fruites i verdures, alliberaran gas etilè, fent que aquests últims madurin i es deteriorin ràpidament.

A més, si les fruites i verdures anteriors es col·loquen juntament amb verdures crucíferes i verdures de fulla verda, les fulles d'aquestes últimes es tornaran grogues i es podriran ràpidament.

Consell d'experts: les verdures de fulla verda "delicades" s'emmagatzemen millor a la nevera i es mengen el més aviat possible. Els raves, les pastanagues, les cols, les patates, les cebes, les pomes, les peres, etc. són aliments emmagatzemables i aptes per col·locar al balcó. AiMei.com us recorda que com més petita sigui la mida de les verdures d'arrel com les patates, més gran serà el contingut de vitamina C. Es pot emmagatzemar en una bossa de paper per evitar que la llum excessiva i l'oxigen danyin la vitamina C.

4. Oli de cuina: afegir vitamina E a l'ampolla

Per tal que sigui fàcil de prendre, moltes mestresses de casa sovint posen oli de cuina al costat dels fogons. La gent no sap que l'alta temperatura allà accelerarà la reacció d'oxidació dels olis, fent-los més propensos a tornar-se ranci i fer-se malbé.

Les vitamines A, D i E de l'oli també patiran diferents graus d'oxidació, reduint el seu valor nutricional i fins i tot produint aldehids i cetones que són perjudicials per al cos humà.

Fins i tot si no es col·loca en un lloc sobreescalfat, els estudis han descobert que els antioxidants de l'oli d'oliva embotellat disminuiran un 40% després de 6 mesos.

Consell d'experts: la millor temperatura d'emmagatzematge per a l'oli de cuina és de 10 ℃ a 25 ℃.

El millor és utilitzar ampolles de vidre fosques en lloc de transparents per emmagatzemar l'oli de sal calenta en una proporció de 40:1, que pot absorbir la humitat i mantenir l'oli de color clar i de sabor fragant. També es poden afegir 1-2 càpsules de vitamina E per millorar la capacitat antioxidant de l'oli.

5. Condiment: la ceba, el gingebre i l'all s'emboliquen millor amb paper d'alumini

Molts estudis han confirmat que espècies com el xili, el fonoll i la canyella tenen efectes anticancerígens i anti-fred. Però aquests beneficis per a la salut no duraran per sempre, per exemple, la capsaicina en pols de xili només és efectiva durant uns nou mesos.

Consells d'experts: l'all que es va buit, les cebolletes s'assequen i el gingebre creix el cabell verd sempre han estat problemes a la cuina. La millor solució és tallar el paper d'alumini a les mides adequades abans de l'emmagatzematge i embolicar bé les cebes, el gingebre i l'all sense rentar. Això allargarà la seva vida útil com a mínim un mes.

Les cebes verdes es poden tallar a trossos o trossejar-se, després posar-les en una caixa de conservació i col·locar-les directament al congelador de la nevera.

6. Cereals: no compreu arròs integral a granel

Els estudis han trobat que els grans contenen molta vitamina B2 i la llum té un gran impacte en la seva nutrició.

La vitamina B2 dels macarrons perdrà un 50% si s'exposa a la llum només un dia, i fins i tot una llum feble pot reduir-la gairebé un 80% en 3 mesos.

L'àcid fòlic de la farina també és extremadament sensible a la llum i l'oxigen.

Consell d'experts: No compreu massa arròs a la vegada, només prepareu-ne prou durant 15-30 dies, no compreu arròs integral a granel, tot i que és nutritiu, té una vida útil curta, normalment només mig any.

En particular, la vitamina A i la vitamina C s'oxidaran completament si es deixen a l'aire durant uns 3 mesos, i es perdran els seus beneficis per a la salut.

Quan s'emmagatzemen, la pasta, l'arròs i els grans s'emmagatzemen millor en recipients opacs o bosses d'arròs. L'arròs integral, les llavors de sèsam i els fruits secs contenen oli, que es pot malmetre fàcilment i tenir una olor ranci a temperatura ambient, per la qual cosa s'han de refrigerar o fins i tot congelar-los.

<<:  Un bol d'aigua pot curar un refredat, beu-lo i et sentiràs millor immediatament!

>>:  Un tros de blat de moro dolç pot detectar malalties gastrointestinals

Recomanar articles

gonorrea

La gonorrea és una malaltia de transmissió sexual...

Què fer si teniu una hemoglobina alta

En la pràctica clínica, la normalitat del conting...

Com es tracta la colitis ulcerosa?

La colitis també és una malaltia relativament fre...

Què tal 24 Sèvres? 24 Comentaris de Sèvres i informació del lloc web

Què és 24 Sèvres? 24 Sèvres és un lloc web de comp...

Quins són els perills dels pòlips nasals

Els pòlips nasals són una malaltia molt freqüent ...

Coses a tenir en compte quan es viu a la tardor

La temperatura no és estable amb l'arribada d...

Què tal l'Olenasu? Revisions d'Olenus i informació del lloc web

Quina és la web oficial d'Orlana? Erno Laszlo ...

Quins són els mètodes per netejar l'escala?

Sens dubte, la gent trobarà que després d'uti...

Com rentar la roba tacada de tinta

Com rentar la roba tacada de tinta? Avui en dia, ...

Quins són els perills del clor per al cos humà?

El clor és un gas perjudicial per al cos humà, no...

Els cinc punts del teu cos determinen la teva vida útil

Avui en dia, moltes persones presten atenció a la...