A molta gent els agrada menjar productes de soja, i també és molt popular el tofu de llet confitada, crec que no l'has menjat mai seguint la recepta d'avui. 1. Com fer tofu de llet confitada (producte fresc) El tofu de llet confitada és en realitat un tipus d'aliment confitat. Aquest mètode de cocció es pot utilitzar per fer molts aliments, com ara: pomes, plàtans, gelats, etc., així com el tofu de llet confitada que us presentaré avui. matèria primera Talleu el tofu amb llet a trossos petits, afegiu-hi sucre (per fregir sucre), farina, clara d'ou (per fer la massa) i oli. pràctica 1. Quan fregiu el tofu de llet, assegureu-vos d'obrir-lo amb clara d'ou i farina per embolicar el tofu de llet crua. 2. Quan l'oli estigui cuit al 70%, poseu a la paella el tofu amb llet arrebossat i fregiu fins que estigui daurat. 3. Sofregiu el suc de sucre Aquest és el pas més important, que determina si els vostres productes de seda es poden estirar en fils llargs i duradors. Poseu oli net a l'olla, escalfeu-lo a foc mitjà, afegiu-hi sucre i remeneu constantment amb una cullera per assegurar-vos que el sucre s'escalfi uniformement fins que el sucre es torni groc clar i les bombolles es facin més grans. Utilitzeu una cullera per treure el suc de sucre i abocar-lo per formar una línia. En aquest moment, poseu ràpidament el tofu de llet fregit a la paella i remeneu-lo perquè el tofu de llet quedi uniformement cobert amb el suc de sucre. Nota: la proporció de volum de sucre a matèries primeres és d'1/3. Avís Després de fregir l'almívar, les matèries primeres abocades han d'estar calentes. Si les matèries primeres no estan calentes, el xarop es refredarà i els fils no es podran treure. Per això, a l'hora de fer plats de seda confitada s'han d'utilitzar dos woks, un per fregir la salsa de sucre i l'altre per fregir els ingredients principals. Això fa que sigui fàcil mantenir la temperatura dels ingredients principals i que l'almívar es distribueixi uniformement. Consells per fer tofu de llet confitada Quan feu aliments confitats, no feu servir foc alt per evitar que l'almívar es cogui massa i es carbonitzi, en cas contrari, el menjar confitat tindrà un gust amarg. Si afegiu una mica de mel a l'almívar, el sabor serà encara millor. |
<<: Tumors neuroendocrins: símptomes i signes a conèixer
>>: Coneixeu el rànquing d'aliments contra el càncer?
Els càlculs biliars intrahepàtics són una malalti...
Tothom ha d'haver experimentat picor a les or...
A la vida, les persones pateixen el dolor d'e...
A l'estiu, la taxa de reproducció dels paràsi...
La pell és molt important per a nosaltres. És un ...
Sobretot per a alguns treballadors d'oficina,...
Les etiquetes cutànies són una malaltia comuna Si...
Alguns de vosaltres potser penseu que el pop, la ...
Si experimenta dolor a la fosa poplítia darrere d...
Cadascun de nosaltres espera tenir un cos sa i fo...
L'àcid linolènic és una substància indispensa...
El cos humà necessita molts tipus de nutrients, i...
Què és Holland Online? Netherlands Online és un fa...
Què és Hanze University of Applied Sciences Gronin...
El fetge és un òrgan molt important per al cos hu...