A molta gent els agrada menjar productes de soja, i també és molt popular el tofu de llet confitada, crec que no l'has menjat mai seguint la recepta d'avui. 1. Com fer tofu de llet confitada (producte fresc) El tofu de llet confitada és en realitat un tipus d'aliment confitat. Aquest mètode de cocció es pot utilitzar per fer molts aliments, com ara: pomes, plàtans, gelats, etc., així com el tofu de llet confitada que us presentaré avui. matèria primera Talleu el tofu amb llet a trossos petits, afegiu-hi sucre (per fregir sucre), farina, clara d'ou (per fer la massa) i oli. pràctica 1. Quan fregiu el tofu de llet, assegureu-vos d'obrir-lo amb clara d'ou i farina per embolicar el tofu de llet crua. 2. Quan l'oli estigui cuit al 70%, poseu a la paella el tofu amb llet arrebossat i fregiu fins que estigui daurat. 3. Sofregiu el suc de sucre Aquest és el pas més important, que determina si els vostres productes de seda es poden estirar en fils llargs i duradors. Poseu oli net a l'olla, escalfeu-lo a foc mitjà, afegiu-hi sucre i remeneu constantment amb una cullera per assegurar-vos que el sucre s'escalfi uniformement fins que el sucre es torni groc clar i les bombolles es facin més grans. Utilitzeu una cullera per treure el suc de sucre i abocar-lo per formar una línia. En aquest moment, poseu ràpidament el tofu de llet fregit a la paella i remeneu-lo perquè el tofu de llet quedi uniformement cobert amb el suc de sucre. Nota: la proporció de volum de sucre a matèries primeres és d'1/3. Avís Després de fregir l'almívar, les matèries primeres abocades han d'estar calentes. Si les matèries primeres no estan calentes, el xarop es refredarà i els fils no es podran treure. Per això, a l'hora de fer plats de seda confitada s'han d'utilitzar dos woks, un per fregir la salsa de sucre i l'altre per fregir els ingredients principals. Això fa que sigui fàcil mantenir la temperatura dels ingredients principals i que l'almívar es distribueixi uniformement. Consells per fer tofu de llet confitada Quan feu aliments confitats, no feu servir foc alt per evitar que l'almívar es cogui massa i es carbonitzi, en cas contrari, el menjar confitat tindrà un gust amarg. Si afegiu una mica de mel a l'almívar, el sabor serà encara millor. |
<<: Tumors neuroendocrins: símptomes i signes a conèixer
>>: Coneixeu el rànquing d'aliments contra el càncer?
Avui en dia, pocs joves tenen l'hàbit de beur...
Tots coneixem el meló amarg, però a molta gent no...
Quin és el lloc web del Jeddah United Football Clu...
La gent del sud experimentarà aquest tipus de cli...
Quin és el lloc web de Singapore Swiber Holdings? ...
Què és ON Semiconductor? ON Semiconductor és un pr...
Si tenim alguns grumolls al nostre cos sense moti...
M'agrada ajudar a la gent mandrosa a trobar i...
La hidroxietil cel·lulosa és una substància quími...
1. La vedella és rica en creatina El contingut de...
Parlant de picades d'abelles, crec que molta ...
El ioga és un esport elegant, i practicar ioga po...
Hi ha moltes maneres de desintoxicar el cos, han ...
L'hormona estimulant dels ovòcits, també cone...
El raïm i les peres són fruites molt comunes a le...