Com menjar el tofu de llet confitada?

Com menjar el tofu de llet confitada?

A molta gent els agrada menjar productes de soja, i també és molt popular el tofu de llet confitada, crec que no l'has menjat mai seguint la recepta d'avui.

1. Com fer tofu de llet confitada (producte fresc)

El tofu de llet confitada és en realitat un tipus d'aliment confitat. Aquest mètode de cocció es pot utilitzar per fer molts aliments, com ara: pomes, plàtans, gelats, etc., així com el tofu de llet confitada que us presentaré avui.

matèria primera

Talleu el tofu amb llet a trossos petits, afegiu-hi sucre (per fregir sucre), farina, clara d'ou (per fer la massa) i oli.

pràctica

1. Quan fregiu el tofu de llet, assegureu-vos d'obrir-lo amb clara d'ou i farina per embolicar el tofu de llet crua.

2. Quan l'oli estigui cuit al 70%, poseu a la paella el tofu amb llet arrebossat i fregiu fins que estigui daurat.

3. Sofregiu el suc de sucre Aquest és el pas més important, que determina si els vostres productes de seda es poden estirar en fils llargs i duradors. Poseu oli net a l'olla, escalfeu-lo a foc mitjà, afegiu-hi sucre i remeneu constantment amb una cullera per assegurar-vos que el sucre s'escalfi uniformement fins que el sucre es torni groc clar i les bombolles es facin més grans. Utilitzeu una cullera per treure el suc de sucre i abocar-lo per formar una línia. En aquest moment, poseu ràpidament el tofu de llet fregit a la paella i remeneu-lo perquè el tofu de llet quedi uniformement cobert amb el suc de sucre.

Nota: la proporció de volum de sucre a matèries primeres és d'1/3.

Avís

Després de fregir l'almívar, les matèries primeres abocades han d'estar calentes. Si les matèries primeres no estan calentes, el xarop es refredarà i els fils no es podran treure. Per això, a l'hora de fer plats de seda confitada s'han d'utilitzar dos woks, un per fregir la salsa de sucre i l'altre per fregir els ingredients principals. Això fa que sigui fàcil mantenir la temperatura dels ingredients principals i que l'almívar es distribueixi uniformement.

Consells per fer tofu de llet confitada

Quan feu aliments confitats, no feu servir foc alt per evitar que l'almívar es cogui massa i es carbonitzi, en cas contrari, el menjar confitat tindrà un gust amarg. Si afegiu una mica de mel a l'almívar, el sabor serà encara millor.

<<:  Tumors neuroendocrins: símptomes i signes a conèixer

>>:  Coneixeu el rànquing d'aliments contra el càncer?

Recomanar articles

Com tractar els càlculs de les vies biliars intrahepàtiques

Els càlculs biliars intrahepàtics són una malalti...

Per què sempre em piquen les orelles?

Tothom ha d'haver experimentat picor a les or...

Quina és la causa principal de l'hemorràgia gàstrica?

A la vida, les persones pateixen el dolor d'e...

Com es transmeten els paràsits?

A l'estiu, la taxa de reproducció dels paràsi...

Quins són els perills dels metalls pesants per a la pell?

La pell és molt important per a nosaltres. És un ...

Com eliminar les etiquetes de la pell és essencial

Les etiquetes cutànies són una malaltia comuna Si...

Diferències entre pop, sípia i calamar

Alguns de vosaltres potser penseu que el pop, la ...

Què causa el dolor darrere del genoll?

Si experimenta dolor a la fosa poplítia darrere d...

Els beneficis del massatge de peus al cos

Cadascun de nosaltres espera tenir un cos sa i fo...

El dany de la manca d'àcid linolènic al cos

L'àcid linolènic és una substància indispensa...

Valor normal de la fosfatasa alcalina

El cos humà necessita molts tipus de nutrients, i...

Com tractar millor el dany hepàtic

El fetge és un òrgan molt important per al cos hu...