El mal alè és causat pel fred o la calor de l'estómac, entengueu l'origen del mal alè

El mal alè és causat pel fred o la calor de l'estómac, entengueu l'origen del mal alè

El mal alè és causat principalment per la calor de l'estómac. A més, una mala higiene bucal, problemes estomacals i un foc excessiu del fetge també poden causar mal alè. Si el mal alè és causat per la calor de l'estómac, es pot tractar amb la medicina xinesa.

1. El mal alè causat per problemes d'estómac és causat per la calor de l'estómac, el foc de l'estómac, l'acumulació d'aliments i la deficiència de calor són causes del mal alè. El mal alè és causat pel fred o la calor de l'estómac?

2. La majoria dels pacients amb mal alè tenen dues raons principals. Una és la malaltia bucal causada per aquest tipus de causa, en realitat, la majoria del mal alè és causada per una altra raó, és a dir, el mal alè provocat pel foc de l'estómac i el refredat de l'estómac.

3. Tot el mal alè causat per problemes d'estómac és causat pel foc de l'estómac El refredat de l'estómac no causarà símptomes de mal alè. Des de la perspectiva de la medicina tradicional xinesa, el mal alè causat per una malaltia estomacal de tipus foc estomacal és causat principalment pel foc maligne que envaeix l'estómac. A més del mal alè, els símptomes inclouen boca seca i sabor amarg a la boca, cara vermella i cos calent, set de begudes fredes, o llagues a la boca i la llengua, o genives inflamades i doloroses, pus i sagnat. El millor tractament ha de ser netejar l'estómac i reduir el foc, i suavitzar el fetge i alleujar el dolor.

Símptomes de refredat i calor de l'estómac

Refredat de panxa

Molts pacients amb refredat d'estómac són causats principalment per mals hàbits alimentaris, com els agradar menjar aliments crus i freds, menjars irregulars, etc., que provocaran un refredat d'estómac amb el pas del temps, que es manifesta com un dolor d'estómac acompanyat d'una sensació d'escalfament de l'estómac amb una bossa d'aigua calenta. El dolor d'estómac o el dolor agreujat sovint són causats pel fred o pel menjar fred.

El dolor de refredat d'estómac es pot dividir en síndrome real i síndrome falsa. El dolor de la síndrome real és ferotge i sever, sovint causat per menjar crus i freds, el dolor de la síndrome falsa és més lent i persistent, sovint causat per un clima o una dieta poc atents.

Les persones amb l'estómac fred haurien d'intentar no menjar aliments crus o freds, com ara mongetes mung, síndria freda, fruita del drac, caquis, crancs, etc., en cas contrari agreujarà l'estómac fred. Podeu menjar alguns aliments que escalfen l'estómac de manera adequada, com ara xai, tripes de porc, carbassa, nous i altres aliments calents. També podeu afegir espècies com el gingebre i el pebre a la vostra dieta.

Calor de l'estómac

La calor de l'estómac, si és intensa, s'anomena foc de l'estómac. Hi ha moltes causes de calor de l'estómac, com l'alcoholisme, els aliments picants, els fregits i calents, etc., que es manifesten com a dolor d'estómac amb sensació de cremor, sovint acompanyat de set, gust amarg a la boca, mal alè, i fins i tot genives inflades i doloroses, gola seca, orina curta i vermella i restrenyiment. A les persones amb l'estómac calent els agrada beure begudes fredes i menjar aliments freds perquè aporten una sensació de confort després d'entrar a l'estómac.

El dolor a l'estómac es pot dividir en síndromes de deficiència i d'excés. La síndrome d'excés significa que el foc de l'estómac és massa fort, el dolor és intens i s'acompanya d'una sensació d'ardor, mal alè o genives inflades i doloroses i femtes seques. La síndrome de deficiència es refereix a la deficiència de yin i el foc excessiu. El dolor és més lleu i s'acompanya de sequedat de boca, lleu amargor o úlceres orals.

Les persones amb calor a l'estómac són just el contrari dels que tenen l'estómac fred Han de menjar alguns aliments frescos de manera adequada, com ara mongetes, meló d'hivern, llavors de lotus, meló amarg, etc., i tenir cura de mantenir-se allunyats dels aliments fregits, picants i altres irritants, i menjar menys carn de vedella, carn de gos, pebre, etc.

<<:  Quina és la millor protecció contra la radiació?

>>:  Menjar lledoner amb l'estómac buit pot ferir fàcilment l'estómac

Recomanar articles

Quins aliments contenen ferro i coure?

Avui, l'editor us ha aportat un avantatge esp...

Quin és el tractament per al mal de cap fred-calor del vent?

El fred és un refredat de vent-calor, que pot pro...

Quins són els símptomes del limfoma?

Els tumors són molt greus als ulls de moltes pers...

Com tractar l'infart cerebel·lar?

El cervell és un problema al qual la gent presta ...

Tres avantatges principals de sumar roxburghii al vi

L'arç de mar és un fruit silvestre la pell de...

Coses a tenir en compte a l'hora de rebre un anell

Per la política de planificació familiar o motius...

Què tal Dollar Tree? Revisions de Dollar Tree i informació del lloc web

Què és Dollar Tree? Dollar Tree és una cadena amer...

Quina és la causa del recompte elevat de monòcits a les proves de sang de rutina?

Les anàlisis de sang de rutina són molt important...

Què és la ictiosi?

Moltes persones no entenen què és la ictiosi La i...

Com prevenir malalties ginecològiques amb tampons

Quan les amigues utilitzen productes sanitaris du...

Què és la fibrosi del pulmó esquerre?

La fibrosi és la lesió fibròtica que queda despré...

Quant de temps es considera ejaculació precoç?

La funció sexual dels homes sempre ha estat un te...

Com triar un escalfador d'aigua de gas

Els hiverns són cada cop més freds, sobretot al s...