El mal alè és causat pel fred o la calor de l'estómac, entengueu l'origen del mal alè

El mal alè és causat pel fred o la calor de l'estómac, entengueu l'origen del mal alè

El mal alè és causat principalment per la calor de l'estómac. A més, una mala higiene bucal, problemes estomacals i un foc excessiu del fetge també poden causar mal alè. Si el mal alè és causat per la calor de l'estómac, es pot tractar amb la medicina xinesa.

1. El mal alè causat per problemes d'estómac és causat per la calor de l'estómac, el foc de l'estómac, l'acumulació d'aliments i la deficiència de calor són causes del mal alè. El mal alè és causat pel fred o la calor de l'estómac?

2. La majoria dels pacients amb mal alè tenen dues raons principals. Una és la malaltia bucal causada per aquest tipus de causa, en realitat, la majoria del mal alè és causada per una altra raó, és a dir, el mal alè provocat pel foc de l'estómac i el refredat de l'estómac.

3. Tot el mal alè causat per problemes d'estómac és causat pel foc de l'estómac El refredat de l'estómac no causarà símptomes de mal alè. Des de la perspectiva de la medicina tradicional xinesa, el mal alè causat per una malaltia estomacal de tipus foc estomacal és causat principalment pel foc maligne que envaeix l'estómac. A més del mal alè, els símptomes inclouen boca seca i sabor amarg a la boca, cara vermella i cos calent, set de begudes fredes, o llagues a la boca i la llengua, o genives inflamades i doloroses, pus i sagnat. El millor tractament ha de ser netejar l'estómac i reduir el foc, i suavitzar el fetge i alleujar el dolor.

Símptomes de refredat i calor de l'estómac

Refredat de panxa

Molts pacients amb refredat d'estómac són causats principalment per mals hàbits alimentaris, com els agradar menjar aliments crus i freds, menjars irregulars, etc., que provocaran un refredat d'estómac amb el pas del temps, que es manifesta com un dolor d'estómac acompanyat d'una sensació d'escalfament de l'estómac amb una bossa d'aigua calenta. El dolor d'estómac o el dolor agreujat sovint són causats pel fred o pel menjar fred.

El dolor de refredat d'estómac es pot dividir en síndrome real i síndrome falsa. El dolor de la síndrome real és ferotge i sever, sovint causat per menjar crus i freds, el dolor de la síndrome falsa és més lent i persistent, sovint causat per un clima o una dieta poc atents.

Les persones amb l'estómac fred haurien d'intentar no menjar aliments crus o freds, com ara mongetes mung, síndria freda, fruita del drac, caquis, crancs, etc., en cas contrari agreujarà l'estómac fred. Podeu menjar alguns aliments que escalfen l'estómac de manera adequada, com ara xai, tripes de porc, carbassa, nous i altres aliments calents. També podeu afegir espècies com el gingebre i el pebre a la vostra dieta.

Calor de l'estómac

La calor de l'estómac, si és intensa, s'anomena foc de l'estómac. Hi ha moltes causes de calor de l'estómac, com l'alcoholisme, els aliments picants, els fregits i calents, etc., que es manifesten com a dolor d'estómac amb sensació de cremor, sovint acompanyat de set, gust amarg a la boca, mal alè, i fins i tot genives inflades i doloroses, gola seca, orina curta i vermella i restrenyiment. A les persones amb l'estómac calent els agrada beure begudes fredes i menjar aliments freds perquè aporten una sensació de confort després d'entrar a l'estómac.

El dolor a l'estómac es pot dividir en síndromes de deficiència i d'excés. La síndrome d'excés significa que el foc de l'estómac és massa fort, el dolor és intens i s'acompanya d'una sensació d'ardor, mal alè o genives inflades i doloroses i femtes seques. La síndrome de deficiència es refereix a la deficiència de yin i el foc excessiu. El dolor és més lleu i s'acompanya de sequedat de boca, lleu amargor o úlceres orals.

Les persones amb calor a l'estómac són just el contrari dels que tenen l'estómac fred Han de menjar alguns aliments frescos de manera adequada, com ara mongetes, meló d'hivern, llavors de lotus, meló amarg, etc., i tenir cura de mantenir-se allunyats dels aliments fregits, picants i altres irritants, i menjar menys carn de vedella, carn de gos, pebre, etc.

<<:  Quina és la millor protecció contra la radiació?

>>:  Menjar lledoner amb l'estómac buit pot ferir fàcilment l'estómac

Recomanar articles

És bo per a la salut beure mel i vinagre amb l'estómac buit?

Tothom sap que la mel i el vinagre poden ajudar a...

El safrà es pot consumir cada dia? Quins efectes tindrà?

Tot i que el safrà té moltes funcions en la regul...

Com rentar la roba blanca?

A mesura que el temps s'escalfa, puc treure e...

Com alleujar el dolor muscular extern de la cuixa

El dolor en els músculs de la part externa de la ...

Com netejar el granat

El granat s'ha de netejar regularment quan es...

Beure llet a la nit amb l'estómac buit

Es pot dir que la llet és la beguda preferida de ...

Quina és la raó de bavejar als somnis? Resulta que aquests són els motius

Moltes persones somien quan dormen a la nit El co...

crp c proteïna reactiva estàndard clínic

Els estàndards clínics de la proteïna c-reactiva ...

Quin és el motiu de les butllofes en treure la tassa de pèrdua de pes?

La ventosa és un mètode de pèrdua de pes comú en ...

Pot Xianxiang curar l'insomni? Quins són els seus efectes?

El son és molt important per als éssers humans. S...

La vitamina C és bona per tractar les úlceres bucals?

Es diu que el mal de queixal no és una malaltia, ...

Quin material és bo per al nucli del coixí

De fet, el temps dedicat a dormir cada dia no sem...