Crec que tothom està molt familiaritzat amb la col és una verdura que sovint es menja. De fet, també anomenem col morada La col morada és un tipus de col morada no només és comestible, sinó que també té un alt valor comestible. La col morada també es coneix com a col vermella i col vermella, comunament coneguda com a col morada. És una variant de l'espècie de col de la família de les crucíferes i del gènere Brassica. És un tipus de col, anomenada perquè les seves fulles exteriors i els caps de fulles són de color vermell porpra. La col morada també s'anomena col morada. Té les fulles de color vermell violeta, la superfície cerosa i els caps de fulles gairebé rodones. És ric en nutrients, especialment vitamines C, U i més vitamines E i del grup B. La col morada és rica en nutrients, cada 100 grams de verdura fresca conté 0,11 mg de carotè, 0,04 mg de vitamina B1, 0,04 mg de vitamina B2, 39 mg de vitamina C, 0,3 mg de niacina, 4% d'hidrats de carboni, 1,3% de proteïna, 9% de calci, 9% de calci. 56 mg de fòsfor i 1,9 mg de ferro. Valor nutricional de la col morada i usos de la col morada La col morada és rica en nutrients, i els seus principals nutrients són similars als de la col (el que anomenem col verda cada quilogram de verdura fresca conté de 27 a 34 grams d'hidrats de carboni). Conté d'11 a 16 grams de proteïna bruta, i les vitamines i minerals que conté són més elevades que les de la col. Per tant, generalment es reconeix que el valor nutricional de la col morada és superior al de la col. La col morada no només és nutritiva, sinó que també té un cap ferm, un color brillant i resistent al fred. És resistent a la calor, d'alt rendiment i durador en l'emmagatzematge i el transport, el que la converteix en una verdura molt popular. La col morada es pot menjar crua o fregida. Però per mantenir la nutrició, és millor menjar-lo cru. Si es sofregeix, utilitzeu foc fort i oli pesat, sofregiu-lo i retireu-lo de la paella ràpidament. Cada 100 grams de porció comestible conté 1,4 grams de proteïna, 0,1 grams de greix, 3,3 grams de sucre, 57 mil·ligrams de calci, 42 mil·ligrams de fòsfor i 0,7 mil·ligrams de ferro. S'utilitza per sofregir, cuinar, barrejar plats freds i pintar, i té una aroma i un sabor especials. Es pot tallar en dues meitats, blanquejar-lo, posar-lo en un plat i servir-lo amb salsa, sovint els europeus el tallen a rodanxes i ho barregen amb l'amaniment d'amanides. En l'article, vam introduir un tipus de col, que és la col morada. Sabem que la col morada no només és d'aspecte bonic, sinó que també és ric en nutrients. |
<<: Introducció a les tècniques de massatge del cap
>>: El dany de no menjar aliments bàsics per sopar
Què és la Biblioteca del Congrés? La Biblioteca de...
Per dir-ho de manera senzilla, la melsa i l'e...
L'anomenada cel·lulosa de cab en realitat es ...
El mal de cap neuròtic vascular és un tipus de ma...
Hi ha moltes maneres de millorar la immunitat a l...
És inevitable posar-se malalt a la vida. Múltiple...
La pedra de lluna és molt comuna, i hi ha moltes ...
Els estiraments són l'exercici preferit de mo...
Després de la cirurgia d'apendicectomia, el c...
Què és el lloc web de Ladbrokes? Ladbrokes és una ...
La columna vertebral és una part important del no...
Què és el lloc web dels Ferrocarrils Alemanys? Deu...
El mieloma, també conegut com a mieloma múltiple,...
Quan anem a dormir a la nit, si la temperatura in...
Quin és el lloc web de la Universitat Hokkai Gakue...