Com és la col morada?

Com és la col morada?

Crec que tothom està molt familiaritzat amb la col és una verdura que sovint es menja. De fet, també anomenem col morada La col morada és un tipus de col morada no només és comestible, sinó que també té un alt valor comestible.

La col morada també es coneix com a col vermella i col vermella, comunament coneguda com a col morada. És una variant de l'espècie de col de la família de les crucíferes i del gènere Brassica. És un tipus de col, anomenada perquè les seves fulles exteriors i els caps de fulles són de color vermell porpra. La col morada també s'anomena col morada. Té les fulles de color vermell violeta, la superfície cerosa i els caps de fulles gairebé rodones. És ric en nutrients, especialment vitamines C, U i més vitamines E i del grup B.

La col morada és rica en nutrients, cada 100 grams de verdura fresca conté 0,11 mg de carotè, 0,04 mg de vitamina B1, 0,04 mg de vitamina B2, 39 mg de vitamina C, 0,3 mg de niacina, 4% d'hidrats de carboni, 1,3% de proteïna, 9% de calci, 9% de calci. 56 mg de fòsfor i 1,9 mg de ferro.

Valor nutricional de la col morada i usos de la col morada La col morada és rica en nutrients, i els seus principals nutrients són similars als de la col (el que anomenem col verda cada quilogram de verdura fresca conté de 27 a 34 grams d'hidrats de carboni). Conté d'11 a 16 grams de proteïna bruta, i les vitamines i minerals que conté són més elevades que les de la col. Per tant, generalment es reconeix que el valor nutricional de la col morada és superior al de la col.

La col morada no només és nutritiva, sinó que també té un cap ferm, un color brillant i resistent al fred. És resistent a la calor, d'alt rendiment i durador en l'emmagatzematge i el transport, el que la converteix en una verdura molt popular.

La col morada es pot menjar crua o fregida. Però per mantenir la nutrició, és millor menjar-lo cru. Si es sofregeix, utilitzeu foc fort i oli pesat, sofregiu-lo i retireu-lo de la paella ràpidament.

Cada 100 grams de porció comestible conté 1,4 grams de proteïna, 0,1 grams de greix, 3,3 grams de sucre, 57 mil·ligrams de calci, 42 mil·ligrams de fòsfor i 0,7 mil·ligrams de ferro. S'utilitza per sofregir, cuinar, barrejar plats freds i pintar, i té una aroma i un sabor especials. Es pot tallar en dues meitats, blanquejar-lo, posar-lo en un plat i servir-lo amb salsa, sovint els europeus el tallen a rodanxes i ho barregen amb l'amaniment d'amanides.

En l'article, vam introduir un tipus de col, que és la col morada. Sabem que la col morada no només és d'aspecte bonic, sinó que també és ric en nutrients.

<<:  Introducció a les tècniques de massatge del cap

>>:  El dany de no menjar aliments bàsics per sopar

Recomanar articles

Quins són els perjudicis de la soldadura per arc d'argó al cos

El ràpid desenvolupament econòmic de la societat ...

Quins són els primers símptomes del càncer de pell?

L'amenaça de càncer de pell és molt greu, i s...

Què tal JCPenney? Comentaris de JCPenney i informació del lloc web

Què és el lloc web de JCPenney? JCPenney és una co...

Com tractar l'hepatitis C? Aquests mètodes són els més efectius

L'hepatitis C és causada per la infecció amb ...

Hi ha un senyal dues hores abans d'un atac de cor

La temperatura alta ha estat per sobre dels 35 gr...

Quina és la causa de la femta verda i no formada?

Moltes persones estan buscant la salut, moltes pe...

Quin és el millor tractament per als problemes d'estómac?

A mesura que el ritme de vida és cada cop més ràp...

Quins punts d'acupuntura a la planta dels peus poden ajudar a perdre pes?

Crec que molts amics tenen una afició especial pe...

La deficiència renal sol provocar pèl blanc

Segons la nostra impressió, només la gent gran té...

Com utilitzar els tampons?

Quan parlem de la menstruació, tothom pensarà en ...