Amb el desenvolupament de la societat, la gent consumeix més i més nutrició dels aliments, de manera que la nutrició de la soja no pot escapar als ulls de la gent. Després de descobrir algunes substàncies saludables en la soja, moltes persones van començar a complementar la nutrició de la soja, però, no és apta per a tothom. 1. Pacients amb consum prolongat, sobrenutrició i fetge gras: Prendre 10-15 grams de lecitina al dia, després de 3-5 mesos, els indicadors de lípids en sang poden tornar als nivells normals. 2. La Food and Drug Administration (FDA) dels Estats Units estipula que s'han d'afegir fosfolípids a la fórmula infantil. 3. Dones que estimen la bellesa: la lecitina és un desintoxicant natural que pot descompondre les toxines del cos. En augmentar l'hemoglobina, proporciona a la pell suficient aigua, oxigen i altres nutrients, fent que la pell sigui suau i suau. 4. Estudiants, intel·lectuals i persones de mitjana edat i gent gran: la lecitina pot millorar la vitalitat del cervell, eliminar la fatiga cerebral, millorar la memòria i millorar l'aprenentatge i l'eficiència laboral. També pot reparar les cèl·lules cerebrals danyades i prevenir l'aparició de la malaltia d'Alzheimer. 5. Persones amb restrenyiment: la lecitina pot afavorir la circulació sanguínia gastrointestinal i la motilitat gastrointestinal, ajudant a prevenir i millorar el restrenyiment. 6. Pacients amb càlculs biliars: prendre lecitina de soja cada dia no només pot prevenir la formació de càlculs biliars, sinó també descompondre i eliminar els càlculs biliars formats en diferents graus. 7. Pacients diabètics: si consumeixen més de 20 grams de lecitina de soja cada dia, la velocitat de recuperació dels pacients diabètics serà força evident, i molts pacients ja no hauran d'injectar insulina. És més eficaç per a pacients amb complicacions com gangrena diabètica i arteriosclerosi. 8. Per a les persones amb hipertensió, la lecitina de soja té la funció d'emulsionar i descompondre els greixos, que pot millorar la circulació sanguínia, millorar els lípids sèrics, eliminar peròxids, reduir el colesterol i el contingut de greix neutre a la sang, reduir el temps de retenció de greix a la paret interna dels vasos sanguinis, promoure la desaparició de l'ateroscleròtica i plaques hipercolesterolèmiques. Hi ha un vell refrany que diu “tu ets el que menges, bé, tots sabem que els cereals, les mongetes, etc. són molt bons per a suplementar les proteïnes. Per tant, quan mengem fruites i verdures, hem de prestar més atenció a la suplementació d'aquests nutrients proteics, que és més important per a la nostra salut. |
<<: Puc baixar de pes no bevent aigua a la nit?
>>: Què causa l'obesitat d'esquena?
Avui en dia, el raspallar-se les dents s'ha c...
En la societat actual, a causa de la contaminació...
L'aminopèptid de la melsa és un fàrmac que té...
L'estiu calent arriba a la gent a temps cada ...
La incidència de pancreatitis i càncer de pàncree...
Què és Tokyo Electron? Tokyo Electron (també coneg...
La propagació del virus de la grip aviària és mol...
En termes generals, una dona embarassada triga ap...
Sota la guia i el funcionament professional, els ...
La malaltia és un factor difícil d'evitar a l...
Les vitamines tenen un paper molt important en el...
A la vida real, l'olor dels pets de vegades p...
És molt feliç poder menjar diferents delicatessen...
L'escoliosi lumbar, també coneguda com a curv...
Quan l'estenosi de la columna lumbar comprime...