La micció normal dels humans produirà àcid úric i els nivells d’àcid úric anormal causaran moltes malalties. . Nivell normal d'àcid úric L'àcid úric es produeix i s'excreta constantment al cos, de manera que manté una certa concentració a la sang. Quan la concentració d'àcid úric en sang és massa alta, l'àcid úric es diposita a les articulacions, teixits tous, cartílags i ronyons en forma de sal de sodi, provocant una reacció inflamatòria del cos estrany als teixits, que es converteix en la causa principal de la gota. Comproveu el nivell d'àcid úric a la sang. Has de dejunar més de 8 hores abans de treure sang (no hi ha menjar després de les 12 del vespre, però pots beure aigua). Valors normals d'àcid úric en sang: 237,9-356,9 μmol/L (4-6 mg/dL) per a homes adults i 178,4-297,4 μmol/L (3-5 mg/dL) per a dones. El valor de referència normal per a les dones és d'uns 60-70 micromols/litre inferior al dels homes. Normalment, el valor d'àcid úric augmenta gradualment després de la menopausa i s'aproxima al valor dels homes adults. Per als homes de més de 60 anys, els nivells sèrics són de 250-476 micromol/L i de 190-434 micromol/L per a les dones. En general, la hiperuricèmia es defineix com un nivell d'àcid úric en sang superior a 420 micromol/L. Control de l'àcid úric elevat 1. Beveu més aigua bullida o te lleuger, manteniu-lo entre 1500 i 3000 ml al dia i beu-lo en petites quantitats diverses vegades per ajudar a excretar l'àcid úric. El millor és controlar la producció d'orina diària al voltant dels 2000 ml. Els occidentals solen beure vinagre de sidra de poma regularment per reduir l'àcid úric. No beu te ni cafè forts Nivell d'àcid úric Begudes dolces. 2. Menja més menjar vegetarià, però no tot el menjar vegetarià Menja més albergínies morades, verdures de Xangai i enciam. Eviteu els espinacs com a verdura verda i mengeu-ne menys o gens. Menja més fruites Diverses fruites estan compostes d'hidrats de carboni, que tenen un efecte positiu a l'alcalinització del cos, sobretot menjant més cireres. 3. No beu alcohol L'alcohol pot causar fàcilment l'acumulació d'àcid làctic al cos, que inhibeix l'excreció d'àcid úric i pot induir fàcilment la gota, i la cervesa i el marisc estan totalment prohibits. La pròpia cervesa conté alcohol, que afectarà l'excreció de l'àcid úric i durant el procés d'oxidació de l'alcohol es produiran algunes substàncies que augmenten l'àcid úric. El marisc conté purines i proteïnes. La ingesta excessiva de proteïnes posarà el nostre cos en un ambient lleugerament àcid, la qual cosa afavorirà la formació de cristalls d'àcid úric. Tot i que els nostres factors dietètics només representen entre el 10% i el 20% de l'àcid úric, menjar una gran quantitat de marisc en un curt període de temps provocarà un fort augment de l'àcid úric i beure alcohol afectarà l'excreció. En la societat actual, els nostres hàbits alimentaris i estil de vida sovint es veuen afectats per factors externs, per la qual cosa els nostres nivells d'àcid úric són fàcilment anormals A través de la comprensió, també coneixem els perills i les solucions, per la qual cosa hem de desenvolupar bons hàbits de vida per a la nostra pròpia salut. |
<<: Mètode de medicació de la foliculitis
>>: Quins són els perills de menjar fideus instantanis?
Abans de cuinar els bolets enoki, primer heu de r...
Estimar la bellesa és la naturalesa de cada dona....
No tenim manera d'aturar el ritme del temps, ...
Aliment tonificant renal 1: carn de gos La carn d...
A mesura que el clima es refreda, l'aire cond...
L'orina és una substància completament inútil...
Avui en dia, moltes amigues són especialment afic...
Hi ha molts problemes habituals en la vida, neces...
Moltes persones tenen molts problemes de pell, co...
Què és Hipmunk? Hipmunk.com és un lloc web nord-am...
La pulpitis reversible és un tipus de pulpitis mé...
A l'hivern, el vent és més fort i l'aire ...
La hiperplàsia del fol·licle limfàtic a l'arr...
La poma és una fruita habitual en la nostra vida ...
La salsa de chili acabada té una certa vida útil ...