Hem de menjar arròs tots els dies, però de vegades, com que no fem cas a la calor, l'arròs es crema i no es pot menjar. Això fa molta pena tirar l'arròs cremat, però ens fa por de fer mal al cos mirar junts. (1) Si l'arròs es crema accidentalment, no el remeneu col·loqueu l'olla d'arròs en un lloc humit durant deu minuts i l'olor fumat desapareixerà. (2) Traieu l'olla d'arròs de l'estufa, obriu la tapa, col·loqueu tres o cinc cebolletes a sobre de l'arròs i torneu a tancar la tapa. Passats uns minuts, traieu les cebolletes i l'olor de cremat de l'arròs desapareixerà. (3) També podeu utilitzar un tros de carbó ardent, posar-lo en un bol, posar-lo a l'olla, tapar-lo i l'olor de cremat desapareixerà al cap de deu minuts. (4) Si l'arròs es crema, apagueu el foc immediatament, col·loqueu un tros de crosta de pa a l'arròs, tapeu l'olla i deixeu que la crosta del pa absorbeixi l'olor de cremat després de 5 minuts. (5) Ompliu un bol amb aigua freda i col·loqueu-lo al mig de l'olla de l'arròs de manera que la vora del bol estigui a l'alçada de l'arròs, abaixeu el foc i deixeu-ho coure a foc lent durant un o dos minuts. (6) Si fa olor que l'arròs està cremat, col·loqueu l'olla d'arròs en aigua freda de 3 a 6 cm de profunditat o col·loqueu-la a terra esquitxada amb aigua freda. L'olor de cremat desapareixerà al cap d'uns 3 minuts. (7) Les olles d'arròs de conservació automàtica de la calor solen cremar arròs. Una raó important és que els contactes dels seus termòstats bimetàl·lics s'enganxen. La solució és la següent: primer traieu els dos cables de coure dels contactes del termòstat bimetàl·lic i després traieu el termòstat de la base. Utilitzeu un ganivet afilat per passar pel mig dels dos contactes i poliu els dos contactes al seu torn fins que quedin plans i brillants. L'anterior és el que us he presentat sobre com tractar l'arròs cremat, espero que us sigui útil. En general, si l'arròs està molt cremat, ja no es pot menjar i és millor tirar-lo perquè el valor nutricional de l'arròs cremat ha canviat. |
<<: Quin tipus de llet és deliciosa i nutritiva?
>>: Puc menjar fruita després de menjar marisc?
Què fer si hi ha un excés de secreció hormonal? A...
1. A casa, podeu fer servir sabó fort per alleuja...
Què és la Universitat Charles Sturt? La Universita...
Què és el lloc web de la National Aeronautics and ...
Què és el lloc web de Solvay Group? Solvay és un g...
Si tens els ulls secs i parpelleja amb freqüència...
La màscara capil·lar és un producte d'ús habi...
El col·lagen és una macromolècula biològica que e...
Quin és el lloc web de la Universitat d'Estudi...
Avui en dia, moltes persones fan servir alguns ac...
Els joves d'avui en dia estimen molt la belle...
Les venes jugulars distendidas són bastant habitu...
Els glòbuls blancs són un element de referència m...
Si sents que els teus peus es freguen amb les sab...
És probable que les taques blanques a la cara sig...