Avui en dia, a molta gent li agrada pescar, especialment algunes persones de mitjana edat i gent gran Sortir a pescar és un procés molt divertit. Si vols capturar peixos amb èxit, l'esquer és molt important Actualment, hi ha molts esquers de pesca i els pots comprar fàcilment, però aquí et recomano fer esquers d'arròs i vi, que és molt eficaç. Mètodes per fer diversos materials de niu de vi i arròs: El primer mètode, remullar el mill en vi és el més comú. Trieu el vi Qu o el vi medicat, preneu la quantitat adequada de vi i mill i submergiu-los directament al vi. En general, no es triga massa a utilitzar-se directament, i el sabor és prou fort. És molt eficaç per fer esquer per atraure peixos. El segon tipus és una millora addicional a base de mill remullat en vi No només conté mill, sinó també arròs al mesc. A més, hi ha molts altres additius, com la mel i l'oli de sèsam, perquè l'esquer fet sigui més saborós i més estratificat. Primer, renteu l'arròs almesc i l'arròs blanc, després barregeu-los en una proporció de dos a un i aboqueu-los en un recipient tancat, però no l'ompliu perquè caldrà afegir-hi altres ingredients. En general, l'arròs almesc i l'arròs blanc representen tres quartes parts en total, i la resta és vi i alguns ingredients més. Personalment, trobo una ampolla de Coca-Cola gran, que és còmoda d'utilitzar, transparent i la quantitat és adequada per una vegada. Després del remull, busqueu un lloc fresc i poseu-lo durant dues setmanes. En aquest moment, l'arròs estarà bàsicament aromatitzat i podreu anar a pescar. Finalment, un recordatori que el vi utilitzat aquí és majoritàriament vi de gra. El tercer tipus, aquesta vegada el que s'afegeix no és l'arròs amb almesc, sinó el mesc en pols Una petita quantitat de almesc en pols també pot millorar el gust de l'esquer. I la proporció de vi aquesta vegada també és menor, arribant només a la desena part de la quantitat d'arròs afegit. Trobeu un pot net, renteu l'arròs, poseu-lo al pot, afegiu-hi altres ingredients i tanqueu-lo. Normalment només triga un o dos dies, és molt fàcil de fer i l'efecte de nidificació també és bo. El quart mètode és triar una petita quantitat de claus i utilitzar-les directament per fer vi. Els claus no són cars i es poden trobar a les botigues de medicina xinesa. Remullar el vi amb antelació i després abocar-lo directament a l'arròs L'efecte de remull és molt bo. El cinquè tipus d'arròs per al vi és una mica més complicat d'elaborar En primer lloc, cal abocar el blat a l'olla i cuinar-lo al vapor, que sol durar mitja hora. El blat produït en aquesta època conserva les característiques dels grans, però s'estova fins a cert punt, facilitant que el vi absorbeixi el sabor. Només cal treure el blat, deixar-lo reposar una estona perquè es refredi i escorrent, després afegiu-hi una mica de llevat de vi d'arròs, barregeu-los uniformement i embotellar-los per guardar-los. Primer trobeu un lloc net i fresc, i després d'una setmana aproximadament, les coses que surten es poden utilitzar. El sisè tipus és una barreja d'arròs, clau d'olor i vi blanc. Gairebé no hi ha punts clau per fer-lo. Només cal barrejar els ingredients principals. Després espera, i quan canvia el color de l'arròs blanc, ja està llest per utilitzar. En setè lloc, trieu alguns condiments, com ara anís estrellat, grans de pebre i altres condiments que s'utilitzen diàriament per aromatitzar la sopa. A continuació, utilitzeu aquests condiments per remullar el vi, el gust serà més ric i trigarà aproximadament una setmana a remullar-se. Podeu remullar-ne més alhora. Si l'efecte és bo, podeu utilitzar-lo en altres esquers més tard. Una vegada que la barreja de vi i condiments canvia, normalment es torna groc, podeu utilitzar-la per remullar qualsevol cosa com ara mill, arròs o blat de moro. Aquesta combinació d'esquers funciona molt bé i és de primer nivell per fer nius. |
<<: Quines són algunes maneres de fer la teva pròpia plastilina?
>>: Quins són els perills del pintallavis inferior?
L'arteriosclerosi és una malaltia freqüent en...
El melanoma precoç és curable, però per al melano...
Què és la Universitat de Granada? La Universitat d...
A mesura que la gent té cada vegada més opcions d...
Quin és el lloc web de Kunting_Christofle? Christo...
El nas és la porta d'entrada a les vies respi...
Un nivell baix de sucre en la sang pot causar mar...
Si tens dolor abdominal a la teva vida diària, ha...
El problema de la faringitis ha afectat i preocup...
El litxi és una fruita popular entre el públic, n...
El positiu d'alt risc significa que el pacien...
Què és SEO Book? SEO Book és un lloc web nord-amer...
La roba interior, també coneguda com calces, és u...
El xai és un ingredient alimentari molt comú, apt...
Fregar-se els ulls a primera hora del matí pot ca...