Quin és el mètode d'elaboració de material de nidificació de vi i arròs?

Quin és el mètode d'elaboració de material de nidificació de vi i arròs?

Avui en dia, a molta gent li agrada pescar, especialment algunes persones de mitjana edat i gent gran Sortir a pescar és un procés molt divertit. Si vols capturar peixos amb èxit, l'esquer és molt important Actualment, hi ha molts esquers de pesca i els pots comprar fàcilment, però aquí et recomano fer esquers d'arròs i vi, que és molt eficaç.

Mètodes per fer diversos materials de niu de vi i arròs:

El primer mètode, remullar el mill en vi és el més comú. Trieu el vi Qu o el vi medicat, preneu la quantitat adequada de vi i mill i submergiu-los directament al vi. En general, no es triga massa a utilitzar-se directament, i el sabor és prou fort. És molt eficaç per fer esquer per atraure peixos.

El segon tipus és una millora addicional a base de mill remullat en vi No només conté mill, sinó també arròs al mesc. A més, hi ha molts altres additius, com la mel i l'oli de sèsam, perquè l'esquer fet sigui més saborós i més estratificat.

Primer, renteu l'arròs almesc i l'arròs blanc, després barregeu-los en una proporció de dos a un i aboqueu-los en un recipient tancat, però no l'ompliu perquè caldrà afegir-hi altres ingredients. En general, l'arròs almesc i l'arròs blanc representen tres quartes parts en total, i la resta és vi i alguns ingredients més.

Personalment, trobo una ampolla de Coca-Cola gran, que és còmoda d'utilitzar, transparent i la quantitat és adequada per una vegada. Després del remull, busqueu un lloc fresc i poseu-lo durant dues setmanes. En aquest moment, l'arròs estarà bàsicament aromatitzat i podreu anar a pescar. Finalment, un recordatori que el vi utilitzat aquí és majoritàriament vi de gra.

El tercer tipus, aquesta vegada el que s'afegeix no és l'arròs amb almesc, sinó el mesc en pols Una petita quantitat de almesc en pols també pot millorar el gust de l'esquer. I la proporció de vi aquesta vegada també és menor, arribant només a la desena part de la quantitat d'arròs afegit.

Trobeu un pot net, renteu l'arròs, poseu-lo al pot, afegiu-hi altres ingredients i tanqueu-lo. Normalment només triga un o dos dies, és molt fàcil de fer i l'efecte de nidificació també és bo.

El quart mètode és triar una petita quantitat de claus i utilitzar-les directament per fer vi. Els claus no són cars i es poden trobar a les botigues de medicina xinesa. Remullar el vi amb antelació i després abocar-lo directament a l'arròs L'efecte de remull és molt bo.

El cinquè tipus d'arròs per al vi és una mica més complicat d'elaborar En primer lloc, cal abocar el blat a l'olla i cuinar-lo al vapor, que sol durar mitja hora. El blat produït en aquesta època conserva les característiques dels grans, però s'estova fins a cert punt, facilitant que el vi absorbeixi el sabor. Només cal treure el blat, deixar-lo reposar una estona perquè es refredi i escorrent, després afegiu-hi una mica de llevat de vi d'arròs, barregeu-los uniformement i embotellar-los per guardar-los. Primer trobeu un lloc net i fresc, i després d'una setmana aproximadament, les coses que surten es poden utilitzar.

El sisè tipus és una barreja d'arròs, clau d'olor i vi blanc. Gairebé no hi ha punts clau per fer-lo. Només cal barrejar els ingredients principals. Després espera, i quan canvia el color de l'arròs blanc, ja està llest per utilitzar.

En setè lloc, trieu alguns condiments, com ara anís estrellat, grans de pebre i altres condiments que s'utilitzen diàriament per aromatitzar la sopa. A continuació, utilitzeu aquests condiments per remullar el vi, el gust serà més ric i trigarà aproximadament una setmana a remullar-se. Podeu remullar-ne més alhora. Si l'efecte és bo, podeu utilitzar-lo en altres esquers més tard. Una vegada que la barreja de vi i condiments canvia, normalment es torna groc, podeu utilitzar-la per remullar qualsevol cosa com ara mill, arròs o blat de moro. Aquesta combinació d'esquers funciona molt bé i és de primer nivell per fer nius.

<<:  Quines són algunes maneres de fer la teva pròpia plastilina?

>>:  Quins són els perills del pintallavis inferior?

Recomanar articles

Què tal Sharp? Comentaris Sharp i informació del lloc web

Què és Sharp? Sharp Corporation (Sharp Corporation...

Quina diferència hi ha entre erisipela i flebitis?

L'erisipela i la flebitis tenen símptomes sim...

7 signes en el teu llenguatge corporal que estàs desnodrit

A mesura que els treballadors de coll blanc s'...

Com emmagatzemar el niu d'ocell remullat

Normalment, quan mengem nius d'ocells, podem ...

Quins són els símptomes de l'ascite

Si el cos està sa, hi haurà una petita quantitat ...

Com netejar les taques de roba

És una tragèdia que una bella peça de roba es taq...

Quins són els primers símptomes de la depressió?

La depressió passa a tot tipus de persones Amb el...

Principi i manteniment de l'aire condicionat

A la Xina contemporània, gairebé totes les llars ...

Què és la fibrosi pulmonar?

La fibrosi pulmonar és una malaltia relativament ...

Què passa amb Enercon? Revisions d'Enercon i informació del lloc web

Què és Enercon? Enercon és un dels fabricants d...

Què tal UGG? Comentaris d'UGG i informació del lloc web

Què és el lloc web d'UGG? UGG és una marca de ...

Beneficis de prendre una dutxa freda

De fet, a moltes persones els agrada fer dutxes f...

Quines malalties poden causar anèmia?

Moltes persones tenen símptomes d'anèmia, per...

Què tal el lloc web coreà NAVER? Ressenyes de Korean NAVER i informació del lloc web

Què és el lloc web coreà NAVER? NAVER (璱蓇【sè gū】) ...