El valor nutricional dels cogombres de mar és evident, i el preu dels cogombres de mar és relativament car, però, moltes persones troben que els seus cogombres de mar es fan florits a causa dels mètodes d'emmagatzematge incorrectes després de tornar a casa. Primer heu de treure el cogombre de mar i posar-lo a assecar-lo al sol, i després esbrinar si encara és comestible. No us penseu que anirà bé sempre que s'assequi al sol. Un mètode domèstic senzill per remullar cogombres de mar és: omplir un termo amb aigua bullint, posar-hi els cogombres de mar secs rentats (no posar-hi massa), tapar-lo amb força, treure'l després de 12 hores, obrir la panxa, treure els òrgans interns, rentar-lo i posar-lo en remull en aigua freda durant 5-6 hores, i després podeu cuinar-lo. Depenent del tipus de cogombre de mar, 500 grams de cogombre de mar sec es poden inflar en 1000 grams a 6000 grams. Quan remulleu l'aigua, recordeu que no hi ha d'haver oli ni sal a l'aigua. Si hi ha oli, el cogombre de mar es podrirà i es dissol fàcilment si hi ha sal, no serà fàcil d'expandir. Per als cogombres de mar més grans, es poden tallar en diverses seccions després del remull inicial amb aigua i després remullar-los per segona vegada. Si està molt florit, es recomana no menjar-lo, o podeu remullar-ne un per veure si el gust ha canviat, és més probable que els cogombres de mar causen una intoxicació alimentària, així que és millor tenir precaució. Aquí us presentaré un mètode senzill: 1. Si es tracta d'un cogombre de mar sec, primer comproveu si el cogombre de mar està florit o esmicolat; 2. Aleshores, pregunta si hi ha alguna olor a humitat; 3. La tercera cosa que has de fer és tocar-lo. Un bon cogombre de mar sec és sec i grassonet, no s'arrossega. 4. Si els aspectes anteriors no poden determinar si el cogombre de mar s'ha fet malbé, es recomana que l'enviïs a fer-hi una ullada; 5. Per a altres tipus de productes de cogombre de mar, com ara cogombres de mar congelats ràpidament, cogombres de mar llestos per menjar i altres productes, hi ha dates a l'envàs si estan caducats, s'han de llençar directament i no es poden menjar. El cogombre de mar és el conjunt d'Apostichopus japonicus o d'altres espècies de cogombre de mar de la família Apostichopus japonicus. És un mol·lusc marí que viu a la vora del mar a 8.000 metres d'altitud. Els cogombres de mar s'alimenten d'algues i plàncton al fons del mar. Els seus cossos estan coberts d'espines carnoses i es troben àmpliament distribuïts als oceans del món. ures del món. Després de capturar el cogombre de mar, es retiren els òrgans interns, es netegen el fang i la sorra de la cavitat i es bullen en aigua salada adequada durant aproximadament 1 hora. Es treu i es refreda quan s'exposa al sol o es cou fins que estigui sec entre un 80% i un 90%, es bull breument en el líquid de l'herba i es treu la pampa. El cogombre de mar no només és una delícia als banquets, sinó també un tònic preciós per al cos humà, i el seu valor medicinal també és alt. El cogombre de mar és tan famós com el ginseng, el niu d'ocell i l'aleta de tauró, i és un dels vuit tresors del món. Segons el "Suplement del Compendi de Materia Medica", el cogombre de mar té un gust dolç i salat, nodreix el ronyó, beneficia l'essència i la medul·la, controla la micció, enforteix el yang i cura la impotència. És càlid i nutritiu a la natura i és tan bo com el ginseng, d'aquí el nom de cogombre de mar. Els cogombres de mar tenen els efectes de millorar la memòria, retardar l'envelliment gonadal, prevenir l'arteriosclerosi, la diabetis i els antitumorals. No obstant això, no tots els cogombres de mar a la Xina són els cogombres de mar salvatges de Dalian Zhangzidao a 39 graus de latitud nord. Aquest lloc està lluny de la terra, l'aigua de mar és pura i lliure de contaminació, i els cogombres de mar tenen un llarg període de creixement, per tant, tenen un gran valor nutritiu dels cogombres de mar de la millor qualitat, però la seva producció és força limitada a la Xina només es poden comprar algunes grans marques com Fulinmen Sea Cucumber. Igual que els cogombres de mar, els cogombres de mar es divideixen en cogombres de mar frescos i cogombres de mar secs. Els cogombres de mar secs són cogombres de mar processats, tot i que el seu valor nutricional no és tan alt com el dels cogombres de mar frescos, els seus nutrients s'absorbeixen més fàcilment pel cos humà que els cogombres de mar frescos, i són fàcils d'emmagatzemar i transportar, per la qual cosa són molt populars entre la gent i el mercat. Els cogombres de mar són un tònic molt car per a la gent normal, si es fan malament per un emmagatzematge inadequat, la pèrdua que pateixen és molt més que la d'una o dues lliures d'ous. Què fer si els cogombres de mar es fan floridura? També es donen diversos mètodes. Quan els cogombres de mar es fan florits, podeu seguir els passos indicats anteriorment per eliminar l'olor de floridura dels cogombres de mar. Per descomptat, el més important és parar atenció al mètode d'emmagatzematge dels cogombres de mar. |
<<: Què fer si els braços estan freds i adolorits
>>: Es poden menjar algues fresques si estan florides?
Moltes persones han experimentat aquesta situació...
Tenir el cabell llis és el desig més gran de tote...
La millora dels pits sempre ha estat una de les p...
El siringoma ocular és una malaltia comuna a la v...
Crec que tothom ha experimentat inflor abdominal ...
Per als amics amb trastorn obsessiu-compulsiu, l&...
Quin és el lloc web de la Universitat Duquesne? La...
La qualitat de vida de les persones millora const...
Totes les noies consideren que els pits grassos s...
Quin és el lloc web de llet en pols d'Anman? A...
Quan el nostre cos comença a envellir inconscient...
Moltes persones amants de la bellesa estan dispos...
Quin és el lloc web del consolat general alemany a...
Crec que cadascú té la seva pròpia manera de nete...
Què és la xarxa xinesa alemanya? Dechnet.com és un...