Com fer unes gambes delicioses?

Com fer unes gambes delicioses?

El menjar deliciós és el que la gent vol menjar cada dia, i el menjar deliciós requereix una combinació de diversos ingredients. Per tant, els ingredients són la clau per fer aliments deliciosos. Amb la millora dels nivells de vida de la gent moderna, és més fàcil per a la gent menjar alguns ingredients valuosos gambeta.

1. Gambes bullides:

1. Prepareu gambes, cebes i alls frescos.

2. Talleu les espases de gambes i els bigotis de gambes, traieu els budells de gambes, renteu-los i reserveu-los.

3. Bullir aigua en una olla de sopa i afegir sal.

4. Afegiu oli d'amanida.

5. Afegiu el vi de cuina i el gingebre ratllat i porteu l'aigua a ebullició.

6. Poseu les gambes a l'aigua bullint i deixeu-ho coure fins que les gambes es tornin vermelles i les cues s'enrossin, després retireu-les i serviu-les.

7. Barreja el vinagre vell, el sucre i les cebes verdes per fer una salsa.

2. Gamba picant olla seca

1. Rentar les gambes fresques i fer un forat per la part posterior per treure el fil de gambes.

2. Traieu els fils de gambes i poseu-les a marinar amb vi de cocció, sal, MSG, pebre i afegiu-hi midó sec.

3. Barregeu el midó sec i les gambes fins que el midó quedi uniformement cobert per totes les gambes.

4. Escalfeu oli en una paella, afegiu-hi les gambes cobertes de midó i fregiu-les fins que estiguin cuites.

5. Fregiu totes les gambes i poseu-les en un plat.

6. Pebrot de Sichuan i pebrot vermell sec.

7. Torneu a escalfar l'oli al wok, afegiu-hi els grans de pebre de Sichuan i els pebrots vermells secs i fregiu-los fins que estiguin fragants, aboqueu-hi les gambes prèviament fregides i remeneu-ho uniformement. Podeu gaudir de les gambes seques picants, fresques i tendres.

3. Gambes de sal i pebre:

1. Talleu els bigotis de les gambes fresques, traieu el fil de gambes i talleu-los per l'esquena. Rentar, escórrer, afegir una mica de sal i deixar marinar uns 15 minuts. Escalfeu mitja olla d'oli, afegiu-hi les rodanxes de gingebre i l'all.

2. Poseu les gambes marinades a l'olla i fregiu-les fins que canviïn de color per complet.

3. Escalfeu una mica d'oli en una altra paella, aboqueu-hi les gambes fregides, sofregiu, espolvoreu-hi pebre i sal i remeneu-ho bé. Després d'apagar el foc, afegiu-hi les cebes verdes picades i sofregiu de manera uniforme.

<<:  Com esprémer correctament els punts negres sense danyar la pell?

>>:  Quines són les seqüeles de la pleuresia El mal és tan gran

Recomanar articles

Què tal, de fet? De fet, ressenyes de llocs de treball i informació del lloc

Què és de fet? Indeed.com és un dels motors de cer...

El coure és perjudicial per al cos humà?

El coure és un element d'ions metàl·lics. El ...

Quin tipus de màscara és millor?

Les màscares són un equip de protecció comú i àmp...

Quina és la manera correcta d'utilitzar la crema per als ulls?

Els ulls són les finestres de l'ànima. Tenir ...

Com comparar la crema depilatòria o el paper de cera per depilació

Quan es tracta de la depilació, tothom tindrà un ...

Es pot curar el vitiligen?

El vitiligen pot aparèixer a qualsevol part del c...

Nou signes que el vostre cos té excés de toxines

1. Restrenyiment: si l'interval entre deposic...

Què tal Logitech? Revisions de Logitech i informació del lloc web

Què és Logitech? Logitech és un fabricant suís de ...

Les dones embarassades poden menjar pell groga?

El kumquat és una fruita habitual a la vida. Té u...

Els diabètics poden menjar meduses? 8 consells per a una dieta diabètica

Els pacients amb diabetis poden menjar meduses, p...

Els símptomes de la inflamació de les cordes vocals són principalment aquests

La malaltia de la parla de les cordes vocals és r...

Els ambientadors sòlids són perjudicials per al cos humà?

Crec que la majoria dels meus amics estan familia...