El menjar deliciós és el que la gent vol menjar cada dia, i el menjar deliciós requereix una combinació de diversos ingredients. Per tant, els ingredients són la clau per fer aliments deliciosos. Amb la millora dels nivells de vida de la gent moderna, és més fàcil per a la gent menjar alguns ingredients valuosos gambeta. 1. Gambes bullides: 1. Prepareu gambes, cebes i alls frescos. 2. Talleu les espases de gambes i els bigotis de gambes, traieu els budells de gambes, renteu-los i reserveu-los. 3. Bullir aigua en una olla de sopa i afegir sal. 4. Afegiu oli d'amanida. 5. Afegiu el vi de cuina i el gingebre ratllat i porteu l'aigua a ebullició. 6. Poseu les gambes a l'aigua bullint i deixeu-ho coure fins que les gambes es tornin vermelles i les cues s'enrossin, després retireu-les i serviu-les. 7. Barreja el vinagre vell, el sucre i les cebes verdes per fer una salsa. 2. Gamba picant olla seca 1. Rentar les gambes fresques i fer un forat per la part posterior per treure el fil de gambes. 2. Traieu els fils de gambes i poseu-les a marinar amb vi de cocció, sal, MSG, pebre i afegiu-hi midó sec. 3. Barregeu el midó sec i les gambes fins que el midó quedi uniformement cobert per totes les gambes. 4. Escalfeu oli en una paella, afegiu-hi les gambes cobertes de midó i fregiu-les fins que estiguin cuites. 5. Fregiu totes les gambes i poseu-les en un plat. 6. Pebrot de Sichuan i pebrot vermell sec. 7. Torneu a escalfar l'oli al wok, afegiu-hi els grans de pebre de Sichuan i els pebrots vermells secs i fregiu-los fins que estiguin fragants, aboqueu-hi les gambes prèviament fregides i remeneu-ho uniformement. Podeu gaudir de les gambes seques picants, fresques i tendres. 3. Gambes de sal i pebre: 1. Talleu els bigotis de les gambes fresques, traieu el fil de gambes i talleu-los per l'esquena. Rentar, escórrer, afegir una mica de sal i deixar marinar uns 15 minuts. Escalfeu mitja olla d'oli, afegiu-hi les rodanxes de gingebre i l'all. 2. Poseu les gambes marinades a l'olla i fregiu-les fins que canviïn de color per complet. 3. Escalfeu una mica d'oli en una altra paella, aboqueu-hi les gambes fregides, sofregiu, espolvoreu-hi pebre i sal i remeneu-ho bé. Després d'apagar el foc, afegiu-hi les cebes verdes picades i sofregiu de manera uniforme. |
<<: Com esprémer correctament els punts negres sense danyar la pell?
>>: Quines són les seqüeles de la pleuresia El mal és tan gran
És important tenir en compte que l'obesitat, ...
Estar asseguts durant llargs períodes de temps, e...
Quin és el lloc web de la Universitat de Nova Gal·...
Cada llar té aliments condimentats com l'all....
A l'ambulatori, sovint em pregunten si els ne...
Sempre se sent dèbil per tot arreu. Hi ha moltes ...
L'àcid úric té un cert valor normal Una vegad...
A mesura que els nivells de vida de la gent segue...
Les berrugues planes són molt freqüents en la prà...
En la societat actual, el nombre de persones gran...
un Té 49 anys i és ramadera uigur. Fa un mes, va ...
Els marejos i la debilitat a les extremitats requ...
Pel que fa al tractament del lupus eritematós sis...
Sens dubte, hi ha raons per al recompte de plaque...
A la vida, el cabell és la nostra imatge externa ...