El menjar deliciós és el que la gent vol menjar cada dia, i el menjar deliciós requereix una combinació de diversos ingredients. Per tant, els ingredients són la clau per fer aliments deliciosos. Amb la millora dels nivells de vida de la gent moderna, és més fàcil per a la gent menjar alguns ingredients valuosos gambeta. 1. Gambes bullides: 1. Prepareu gambes, cebes i alls frescos. 2. Talleu les espases de gambes i els bigotis de gambes, traieu els budells de gambes, renteu-los i reserveu-los. 3. Bullir aigua en una olla de sopa i afegir sal. 4. Afegiu oli d'amanida. 5. Afegiu el vi de cuina i el gingebre ratllat i porteu l'aigua a ebullició. 6. Poseu les gambes a l'aigua bullint i deixeu-ho coure fins que les gambes es tornin vermelles i les cues s'enrossin, després retireu-les i serviu-les. 7. Barreja el vinagre vell, el sucre i les cebes verdes per fer una salsa. 2. Gamba picant olla seca 1. Rentar les gambes fresques i fer un forat per la part posterior per treure el fil de gambes. 2. Traieu els fils de gambes i poseu-les a marinar amb vi de cocció, sal, MSG, pebre i afegiu-hi midó sec. 3. Barregeu el midó sec i les gambes fins que el midó quedi uniformement cobert per totes les gambes. 4. Escalfeu oli en una paella, afegiu-hi les gambes cobertes de midó i fregiu-les fins que estiguin cuites. 5. Fregiu totes les gambes i poseu-les en un plat. 6. Pebrot de Sichuan i pebrot vermell sec. 7. Torneu a escalfar l'oli al wok, afegiu-hi els grans de pebre de Sichuan i els pebrots vermells secs i fregiu-los fins que estiguin fragants, aboqueu-hi les gambes prèviament fregides i remeneu-ho uniformement. Podeu gaudir de les gambes seques picants, fresques i tendres. 3. Gambes de sal i pebre: 1. Talleu els bigotis de les gambes fresques, traieu el fil de gambes i talleu-los per l'esquena. Rentar, escórrer, afegir una mica de sal i deixar marinar uns 15 minuts. Escalfeu mitja olla d'oli, afegiu-hi les rodanxes de gingebre i l'all. 2. Poseu les gambes marinades a l'olla i fregiu-les fins que canviïn de color per complet. 3. Escalfeu una mica d'oli en una altra paella, aboqueu-hi les gambes fregides, sofregiu, espolvoreu-hi pebre i sal i remeneu-ho bé. Després d'apagar el foc, afegiu-hi les cebes verdes picades i sofregiu de manera uniforme. |
<<: Com esprémer correctament els punts negres sense danyar la pell?
>>: Quines són les seqüeles de la pleuresia El mal és tan gran
L'amor per la bellesa és la naturalesa de la ...
Què és de fet? Indeed.com és un dels motors de cer...
El coure és un element d'ions metàl·lics. El ...
Alguns amics que pateixen d'uretritis pensen ...
Les màscares són un equip de protecció comú i àmp...
Els ulls són les finestres de l'ànima. Tenir ...
Quan es tracta de la depilació, tothom tindrà un ...
El vitiligen pot aparèixer a qualsevol part del c...
1. Restrenyiment: si l'interval entre deposic...
Què és Logitech? Logitech és un fabricant suís de ...
El kumquat és una fruita habitual a la vida. Té u...
Quin és el lloc web d'Agilent Technologies? Ag...
Els pacients amb diabetis poden menjar meduses, p...
La malaltia de la parla de les cordes vocals és r...
Crec que la majoria dels meus amics estan familia...