L'alga és una cosa que sovint veiem i mengem a la nostra vida diària. No només es pot menjar freda, sinó que també es pot menjar amb altres verdures. Segons alguns estudis, el valor nutricional de l'alga florida es reduirà molt, per la qual cosa no es pot menjar A part d'això, quines altres raons hi ha? A continuació, anem a esbrinar si les algues encara es poden menjar si estan florides? Trieu l'alga de color verd marró amb una alta adherència. El kelp tractat químicament no se sent dur. L'alga que no s'ha blanquejat i tenyit té un sabor de marisc més fort, mentre que l'alga que ha estat blanquejada i tenyida té un sabor de marisc menor. Per tant, a l'hora d'escollir, el kelp sec és més segur. A més de triar aquells que estiguin el més secs possible, que tinguin cristalls de pols blanc a la superfície i que siguin de color gris fosc, també hauríeu de triar fulles relativament netes i d'un gruix relativament uniforme. El millor és obrir l'alga i donar-li una ullada a l'hora de comprar. Si hi ha forats o grans àrees de dany, és possible que s'hagi infestat per insectes o floridura durant l'emmagatzematge. Si el kelp sec és parcialment vermell o parcialment groc, no el trieu. Aquest kelp pot estar contaminat i la seva qualitat i valor nutricional serà inferior. A més, el kelp sec també té un fort sabor a marisc. Si apareixen altres olors estranyes, vol dir que la qualitat del kelp també es veu compromesa. Després de comprar algues seques a casa, hauríeu d'esbandir la superfície de l'alga, després cuinar-la al vapor durant 30 minuts, després posar-la en remull en aigua neta durant la nit, després treure-la, afegir una quantitat adequada de midó o farina d'arròs glutinós a l'aigua neta, després fregar-la diverses vegades i, finalment, esbandir-la amb aigua neta diverses vegades quan es faci servir. Hi ha una capa de moc a la superfície de l'alga, de manera que no cal netejar-lo excessivament, en cas contrari es perdran molts nutrients. No remulleu directament l'alga seca, en cas contrari, tindrà un gust fort, independentment que sigui guisat, fregit o barrejat. L'alga no és fàcil de cuinar suau, de manera que podeu afegir una mica d'àlcali i bicarbonat de sodi quan coeu l'alga per comprovar la seva duresa durant el procés de cocció. Apagueu el foc immediatament. Aneu amb compte de no afegir massa àlcali i no cuini massa temps. Afegir una mica de vinagre durant el procés de cocció pot facilitar la descomposició de l'alga i fer que el gust sigui més deliciós i refrescant. Mètode senzill de processament de kelp sec: 1. Poseu l'alga a l'olla a pressió i afegiu-hi una mica d'aigua. 2. Premeu durant 3 minuts. 3. Traieu-lo de l'olla a pressió, poseu-lo en aigua, poseu-lo en remull més de 3 hores i canvieu l'aigua a la meitat. 4. Remullar-lo, després netejar-ne les impureses i tallar-lo a trossos o tires. Després de comprar algues seques i portar-les a casa, intenteu menjar-les el més aviat possible i no l'emmagatzemeu indefinidament. Com que el contingut nutricional del kelp es reduirà a causa de la influència de la temperatura, la llum i altres factors durant l'emmagatzematge, mentre que els microorganismes continuaran multiplicant-se i els components nocius continuaran augmentant. Aquests factors poden fer que el kelp es deteriori i es torni no comestible. Les algues primes es poden servir fredes, mentre que les algues gruixudes es poden utilitzar per fer sopa. El gruix del kelp està relacionat amb el seu origen i període de creixement. El kelp produït a Fujian és relativament prim i adequat per a plats freds. El kelp produït a Shandong i Dalian és més gruixut i té un millor gust quan es cuina en guisats i sopes. A més, el kelp es recull en les primeres etapes de creixement, i les seves fulles són relativament primes i més petites en aquesta etapa són més adequades per a plats freds. Quan es recull a la meitat del període de creixement, les fulles són més gruixudes i més grans que les fulles primerenques. En aquesta etapa, el kelp és ric en valor nutritiu i és més adequat per a guisats i sopes. Les fulles d'algues en l'etapa tardana també són més gruixudes, però hi ha més accessoris a les algues de l'etapa tardana. L'anterior respon a la pregunta de si es pot menjar alga si està florida. Per tant, hem de prestar molta atenció i no seguir menjant-lo per alguns petits beneficis. Això no només serà perjudicial per al nostre cos. |
<<: Què fer si els cogombres de mar es fan floridura
>>: Quin tipus de roba interior he de portar?
La beguda Huangqi Shengmai es compon principalmen...
Què és el lloc web de Hong Leong Financial Group? ...
L'èczema és una malaltia de la pell amb picor...
La gastritis atròfica és en realitat una malaltia...
Federació Filatèlica Internacional_Què és el lloc ...
A causa de la ubicació de l'anus, és fàcil qu...
El refredat i la humitat de la melsa i l'estó...
El desgast del genoll també s'anomena desgast...
El restrenyiment es refereix a una condició en qu...
Ronquera i càncer de laringe Moltes persones pren...
Prendre aliments tònics té molts beneficis per al...
Què és el lloc web del Japan Exchange Group? Japan...
Sovint veiem algunes persones que porten brackets...
Les dones s'han de maquillar cada dia, i tote...
Els cigars són un tipus de cigarret comú a la vid...