A moltes noies els és molt difícil obrir els taps de suro i, en el procés, es poden fer malbé els dits o la superfície de la pell, o fins i tot fer que el suro no es pugui obrir això. La manera correcta d'obrir una ampolla és: El primer pas és utilitzar un ganivet per tallar el tap de goma que segella la boca de l'ampolla al llarg de la protuberància circular de la boca de l'ampolla. Aneu amb compte de girar les mans, no l'ampolla, hi haurà sediments normals al fons de l'ampolla, i girar l'ampolla farà que el sediment surti. Aneu amb compte quan manipuleu els taps d'ampolles de llauna, ja que sovint deixen vores afilades que poden resultar incòmodes si els toqueu accidentalment amb les mans. Els vins produïts en alguns països tindran cintes d'obertura a les boques de les ampolles. En aquest cas, és fàcil, només cal treure la cinta. El segon pas és utilitzar una estovalla per eliminar la pols de la boca de l'ampolla. Si trobeu floridura a la part superior del suro, no us espanteu. Una mica de floridura és normal i no vol dir que el vi s'hagi fet malbé, només es neteja el coll de l'ampolla amb un drap net. Si es tracta d'una ampolla antiga amb tapa de plom, vés amb especial cura, perquè una petita quantitat de vi filtrat reaccionarà amb el plom formant sals de plom tòxiques. En el tercer pas, assegureu-vos d'introduir la punta del trepant de cargol al mig del suro (si s'insereix a la vora, pot ser que el suro es trenqui fàcilment o que caiguin fragments de fusta al vi) i després foreu el suro en el sentit de les agulles del rellotge. Si utilitzeu un obridor de vi en forma de papallona, quan es fora el cargol, les nanses dels dos costats s'eleven quan arribin a la part superior, premeu les dues nanses al mateix temps i sortirà el suro. Si utilitzeu un tornavís professional "Amic del cambrer", aneu amb compte de no perforar el cargol sencer al suro, sinó de deixar un anell, perquè perforar fins al final farà que caiguin fragments de suro al vi. Després de perforar el suro, col·loqueu el punt de suport metàl·lic a la boca de l'ampolla, agafeu l'espatlla de l'ampolla amb una mà i el mànec del tornavís amb l'altra, aixequeu-lo i el suro sortirà. Si és un suro llarg de fusta, podeu perforar-hi un altre anell quan estigui a la meitat i després aixecar-lo. El quart pas consisteix a netejar la boca de l'ampolla amb un tovalló després de treure el vi, i abocar uns 30 ml per provar el vi per determinar si el vi és normal o no. Si esteu en un restaurant, primer haureu d'abocar-lo perquè el convidat ho provi, i també heu de posar el suro estirat en un plat petit i lliurar-lo al convidat perquè ho vegi. Si es tracta de vi vell, heu de canviar l'ampolla amb antelació, en cas contrari, els residus s'abocaran a la copa de vi i afectaran el vostre gaudi. Hi ha molts tipus de llevataps per escollir per treure taps. Aconsegueix els millors i més senzills possibles i evita els que tinguin molts aparells. Un bon llevataps hauria de poder treure el suro netament amb el mínim esforç sense danyar-lo. El millor és utilitzar un llevataps llarg amb una part superior punxeguda i una espiral oberta. Eviteu utilitzar llevataps durs o afilats, ja que acostumen a no ser prou afilats en taps nous i poden trencar els taps vells i trencadissos. Normalment és més segur utilitzar un company de cambrer ben dissenyat o un tirador de cargols amb un cable espiral llarg. Si això encara no funciona o realment no teniu les eines, la manera més tonta és utilitzar dos escuradents Després de treure el tap de l'ampolla, col·loqueu els escuradents al cap de suro i premeu els escuradents amb força per empènyer el suro a l'ampolla. |
<<: Primers símptomes de la nefropatia LgA
>>: Quins són els consells per tornar a posar el tap de vi?
Avui en dia, moltes persones tenen diferents grau...
Cada vegada hi ha més persones que experimenten s...
Quin és el lloc web de la Federació Internacional ...
El líquid pasteuritzat és en realitat el desinfec...
A causa del fet que el medi ambient del meu país ...
Els pacients amb gota generalment pateixen un tra...
Per a la majoria de la gent, beure te és un procé...
Un nivell baix de sucre en la sang pot causar mar...
En la nostra dieta diària, us recomanem que coneg...
Les arrels de les dents del grup s'inflamen s...
Quan sovint ens sentim irritables i inquiets, ind...
Què és el XDA Developer Forum? El lloc web oficial...
Quin és el lloc web de American Meiko Healthcare G...
És inevitable que hi hagi cops i contusions a la ...
Parlant de trehalosa, un sucre natural, crec que ...