Quins són els efectes del massatge amb suc d'all en el cuir cabellut

Quins són els efectes del massatge amb suc d'all en el cuir cabellut

L'all és un aliment saludable que és àmpliament reconegut, tot i que apareix principalment com a condiment a la vida diària, l'all es pot utilitzar completament en la medicina tradicional xinesa.

Feu un massatge al cuir cabellut amb suc d'all per estimular els fol·licles pilosos i accelerar el creixement del cabell. Com que l'all fa olor, podeu barrejar-lo amb oli de coco o mel i aigua, després fer un massatge a les arrels del cabell, deixar-lo actuar durant 5-10 minuts i després rentar-lo amb xampú. Es recomana posar aquesta barreja de suc d'all en una petita ampolla d'esprai i utilitzar-la com a condicionador per hidratar i fer massatges al cuir cabellut.

Si tens alopècia areata i s'aprima el cabell, pots aplicar la pasta d'all directament al cuir cabellut abans de rentar-te el cabell per estimular la regeneració del cabell. Això és perquè la pasta d'all conté alicina i sulfur, que també conté nutrients com la vitamina E i el seleni, que tenen un efecte nutritiu sobre les cèl·lules del cuir cabellut. Si el teu cabell està sec, pots afegir l'oli vegetal corresponent i aplicar-lo al cap. Es recomana aplicar-lo una vegada a la setmana i no més sovint La persistència pot millorar el creixement del cabell i eliminar la caspa.

Com que l'allicina de l'all perd el seu efecte ràpidament quan s'exposa a la calor, l'all és adequat per menjar cru i té un bon efecte sobre la salut del cabell. L'all també conté ingredients actius antioxidants que poden reduir l'oxidació cel·lular, millorar els trastorns endocrins i ajudar a mantenir un bon ambient per al creixement del cabell. Es recomana triturar-lo en una pasta abans de menjar-lo, de manera que l'aliina i l'allinasa que conté es puguin combinar completament i produir una gran quantitat d'alicina, que tindrà un valor nutricional més alt quan es menja.

De fet, el massatge del cuir cabellut és estimular els meridians i els punts d'acupuntura del cap a través del massatge, que pot estimular el creixement i el desenvolupament dels fol·licles pilosos del cuir cabellut. Té un bon efecte per a la salut de les persones amb cabells grisos o pèrdua de cabell. No només té un bon efecte sobre el creixement del cabell, sinó que l'al·licina i l'oli d'all també tenen un bon efecte condicionant i cura de la salut en el tracte gastrointestinal.

<<:  Quina és la manera correcta de prendre un bany?

>>:  Quins són els consells per pentinar-se?

Recomanar articles

La micció freqüent i la distensió i el dolor abdominal són causats per ells

Per a les amigues que experimenten micció freqüen...

Quina és la raó de la micció dolorosa i la sang a l'orina?

La micció dolorosa i la sang a l'orina són to...

7 petites coses per canviar el vostre "gen de la longevitat"

Si et dic que podem optimitzar els gens de la lon...

Puc extreure una dent si fa mal Matarà la polpa?

Si no prestes atenció a la cura de les dents diàr...

Per què tinc inflor quan dormo a taula?

Per què es produeix inflor quan es dorm a la taul...

Vieires al vapor amb salsa d'all

Les vieires són una espècie de marisc amb un valo...

Quines són les maneres d'alleujar els mals de cap, les nàusees i els vòmits?

A la nostra vida, sempre patirem algunes malaltie...

Un forat macular es pot curar per si mateix?

Els forats maculars no es poden curar per si mate...

Què causa la degeneració de la columna vertebral?

La columna vertebral és una part important del no...

Quina és la causa de l'otitis mitjana?

Hi ha moltes causes de l'otitis mitjana, a mé...

Quin tipus de roba interior és adequada per al pit pla?

Les noies encara tenen molts problemes a l'ho...

Quins són els perills de l'augment del nas?

Moltes dones de moda i amants de la bellesa es so...

Quines són les conseqüències dels lipomes múltiples?

El lipoma és de vegades únic o múltiple. Els lipo...

És bo menjar pinya quan estàs refredat?

El refredat és una de les malalties més freqüents...

Quins són els tabús del ñame?

El ñame es pot anomenar una fruita o una verdura ...