Quins són els tabús del ñame?

Quins són els tabús del ñame?

El ñame es pot anomenar una fruita o una verdura perquè es pot menjar cru o cuinat. De fet, no només té un bon sabor, sinó que també té molts valors nutricionals, que es poden reflectir en l'eliminació de la calor i l'eliminació del foc, i també pot tenir un paper en l'embelliment de la pell, que pot eliminar els radicals lliures del cos i retardar l'envelliment.

1. Elimina la calor i alleuja el foc

Jicama és un aliment fresc que està disponible a l'estiu calorós, té un contingut d'aigua molt alt, que pot donar al menjar una sensació fresca, com beure aigua, té l'efecte de promoure la salivació i apagar la set, eliminar la calor i dispersar el foc.

2. Bellesa i cura de la pell

L'envelliment humà està relacionat principalment amb els radicals lliures del cos. El Yangtzu conté una gran quantitat de vitamina C, que és una vitamina súper antioxidant. A més, el yangtzu té un alt contingut d'aigua, que pot dissoldre completament la vitamina C i afavorir l'absorció de la vitamina C per part del cos. Menjar yangtzu pot eliminar els radicals lliures del cos i retardar l'envelliment.

3. Eliminació de greix i reducció de la pressió arterial

El ñame conté proteïna de moc, que pot eliminar el colesterol de la sang, promoure la dilatació capil·lar, reduir la viscositat de la sang, millorar la circulació sanguínia i tenir un efecte de reducció de la pressió arterial.

4. Ajuda amb la ressaca

Mastegar unes rodanxes de ñame quan us sentiu incòmode després de beure sovint pot eliminar símptomes com ara marejos, mal de cap, enrogiment, sequedat de boca i molèsties estomacals. Això és principalment perquè el ñame pot eliminar la toxicitat de l'etanol i afavorir la seva excreció, alhora que protegeix la mucosa gàstrica.

5. Enforteix l'estómac i ajuda a la digestió

Normalment mengem nyam cru. El ñame cru és cruixent i tendre, dolç i sucós Si el talleu a trossos i el barregeu amb vinagre d'arròs, sucre, oli de sèsam, etc., tindrà un sabor agre, dolç, fragant i cruixent, és un aliment perfecte abans de menjar, amb els efectes que afavoreix, estimulant i apetitós. consum.

6. Tabús de ñame

Eviteu menjar llavors i fulles de ñame. Tampoc és apte per al seu consum durant la dismenorrea freda o la menstruació. El ñame és de naturalesa freda i no l'han de menjar persones amb constitució freda, diarrea causada pel refredat, melsa i estómac febles, excrements fluixos i diabetis.

<<:  Quins són els efectes de la pedra de lluna blava?

>>:  Quins són els efectes de la pols de cor de cérvol

Recomanar articles

És bo seguir corrent cada dia?

Correr és un esport comú entre les persones, no n...

Què tal Agoda? Comentaris d'Agoda i informació del lloc web

Què és Agoda? Agoda és un famós lloc web nord-amer...

Com tractar el peu d'atleta tipus ampolla?

Portar calçat esportiu durant tot el dia fa que e...

Què he de fer si la meva pell està calenta?

La pell és una estructura de teixit molt importan...

Quines són les vuit causes de pancreatitis aguda?

A mesura que la qualitat de vida de les persones ...

10 detalls dels peus indiquen malalties femenines

Vols conèixer l'estat de salut d'algú en ...

Quina és la causa dels comedons tancats a les galtes?

Els costats de les galtes i els costats del nas s...

Com enfosquir la pell

A la vida, tothom pensa sempre en maneres de fer ...

Què tal Hayami Mokomichi? Hayamizu Motomichi Revisió i informació del lloc web

Què és el lloc web de Hayamizu Mokomichi? Mocomich...

Quins són els efectes i les funcions de l'oli de llavors de perilla?

L'oli de llavors de perilla és un oli comesti...

Quins són els símptomes de l'esclerosi del crani?

El crani és l'os del nostre cap Si el crani s...

Beure arròs fregit sucat amb aigua pot ajudar realment a perdre pes

L'arròs es pot fer servir per menjar arròs, p...

Què passa amb DISH Network? Comentaris de DISH Network i informació del lloc web

Què és DISH Network? DISH Network és un conegut pr...

Quins són els efectes i els efectes secundaris del bicarbonat de sodi?

El bicarbonat de sodi és un condiment de cuina ha...