L'oli de llavors de perilla és un oli comestible que no només té un alt valor nutricional, sinó que també té molts beneficis per al cos humà. Quins són, doncs, els efectes i les funcions de l'oli de llavors de perilla? La majoria de la gent no ho entén gaire. De fet, l'oli de llavors de perilla té cinc funcions i efectes. La primera és que pot reduir els lípids de la sang. 1. Eficàcia i funció de l'oli de llavors de perilla: El consum regular d'oli de llavors de perilla té els següents beneficis. 1. Efecte hipolipidèmic La investigació de Zhara et al ha demostrat que l'oli de perilla pot controlar l'agregació de plaquetes al cos humà, reduir els lípids neutres a la sang, eliminar el colesterol i prevenir la trombosi. Els experiments científics han demostrat que és l'oli vegetal amb més contingut d'àcid a-linolènic entre els olis vegetals coneguts actualment, i gaudeix de la reputació d'"oli de peix de mar profund a terra". 2. Millorar la memòria El DHA sintetitzat a partir de l'àcid a-linolènic està present en grans quantitats a l'escorça cerebral, la retina i les cèl·lules germinals, afavorint el creixement de les sinapsis de les cèl·lules nervioses del cervell i millorant la memòria. 3 Funció anti-envelliment L'expert nord-americà Watababe va trobar en l'experiment que la ingesta d'oli de perilla pot augmentar significativament l'activitat de la superòxid dismutasa (SOD) als glòbuls vermells i té un efecte significatiu en retardar l'envelliment del cos. 4 Efectes anticancerígens L'oli de perilla pot inhibir significativament la incidència del càncer de mama causat pel carcinogen químic DMBA, i també pot reduir l'activitat de la descarboxilació de l'ornitina a l'omentum del còlon, inhibint l'aparició del càncer de còlon. 5. Efecte antial·lèrgic Horri i el professor Okuyama de la Universitat de la ciutat de Nagoya al Japó han demostrat que alimentar els ratolins amb oli de perilla pot reduir significativament la producció de leucotriens i el factor d'activació de l'agregació plaquetària (PAF), que són substàncies al·lergèniques. 2. Com utilitzar l'oli de perilla: Beu directament: prengui 5-10 ml per dia sobre arròs calent, pa o panets al vapor; redueix la quantitat a 1-5 ml; Plats freds barrejats intel·ligents: afegiu-los a plats freds o amanides. Condiment per a sopes: deixeu caure en farinetes, sopa o llet cuites. Forn i pastisseria: utilitzeu oli nutritiu orgànic en lloc d'oli hidrogenat o mantega a la pastisseria i al forn. Preparació casolana: Barrejar amb olis de cuina habituals com oli de soja, oli de cacauet o oli de colza en una proporció d'1:5-1:10 i després consumir. Combinació secreta: Preneu 5-10 ml d'oli nutritiu i iogurt casolà sense sucre o iogurt sense sucre, barregeu bé i mengeu-lo. |
<<: El sagnat entre les dents és causat per aquests dos motius
Amb la popularització de la política nacional d...
Què és la Universitat Furman? La Universitat Furma...
Quina és la pàgina web de l'Escola Geològica N...
Quina és la pàgina web de la Universitat Aix Marse...
Algunes persones tenen símptomes de picor a tot e...
Moltes persones no saben molt sobre Go. No és una...
Els meridians del cos humà estan repartits per to...
El vinagre i la clara d'ou junts tenen certs ...
Hi ha moltes maneres de menjar rave d'aigua. ...
Tots sabem que les màscares de gas són més efecti...
Hi ha molts animals i plantes a la natura Amb el ...
La menstruació és un fenomen fisiològic que preoc...
La malaltia gàstrica s'ha convertit gradualme...
El desenvolupament de la columna vertebral humana...
Si apareix un bony a l'orella, pot ser una li...