Crec que el pa és un aliment imprescindible per esmorzar en moltes famílies Al matí, quan falta el temps, menjar un tros de pa no només estalvia temps sinó que també és molt nutritiu. El pa conté moltes vitamines que necessita el cos humà Menjar pa regularment pot complementar els elements nutricionals del cos. Per tant, és necessari que aprenem a fer pa a casa, així que a continuació aprenem el mètode de fer pa junts! global: 1. Sabor del pa acabat: lleugerament dolç, gairebé insípid, baix en oli, baix en sucre, sense cap additiu 2. El gust del pa acabat: no és diferent del pa disponible comercialment, l'estructura interna del pa és excel·lent 3. Aspecte del pa acabat: forma de torrada perfecta, sense col·lapse, crosta perfecta 4. Temps d'emmagatzematge del pa acabat: poseu-lo en una bossa de conservació tancada, i es pot mantenir més de 48 hores a temperatura ambient a l'estiu sense afectar el gust. No quedarà ni sec ni solt. 1. Equipament: Màquina de pa ACA MB500 2. Ingredients (aplicable a totes les estacions, totes les temperatures, sud i nord): 1. 1 tassa de farina forta de la marca Guchuan (comunament coneguda com a farina alta en gluten) de Beijing Guchuan Flour Company. Per descomptat, també podeu utilitzar altres marques de farina alta en gluten, o fins i tot farina de blat integral sense gluten, o farina de boles de massa. 2. 110 ml de llet pura, o 110 ml d'aigua bullida freda, o 110 ml de llet en pols + aigua bullida freda (segons les vostres preferències, trieu una de les tres) 3. Mitja culleradeta de sal 4. 2 cullerades de sucre 5. 1 cullerada de qualsevol oli vegetal o mantega natural (podeu triar qualsevol dels dos No utilitzeu margarina, encara que és barata, conté àcids grassos trans que no poden ser absorbits pel cos humà i es dipositaran en els vasos sanguinis:). 6. Mitja culleradeta de llevat sec molt actiu Angel 3. Procediment de producció Pas 1: Barregeu farina, aigua o llet, sucre i sal i poseu-ho a la màquina de pa Pas 2: Utilitzeu el programa "Pa normal, fosc, 750 g" i remeneu la massa durant mitja hora (s'escoltarà un so ràpid quan s'acabi el temps), després reinicieu el mateix programa i remeneu la massa durant una segona mitja hora. Quan escolteu el so ràpid, atureu el programa i deixeu reposar la massa durant almenys una hora (també s'estira més llarg amb els fideus de 8 cm). , i el millor és poder treure una pel·lícula fina amb les dues mans De fet, no cal que ho comproveu a l'hora de fer-la, definitivament no hi haurà cap problema. Pas 3: Afegiu-hi l'oli i inicieu el programa "Pa normal, fosc, 750 g" Amasseu la massa durant 10 minuts o fins que l'oli estigui bàsicament barrejat amb la massa, feu un forat a la farina, afegiu-hi el llevat sec d'àngel altament actiu. Pas 4: Inicieu el programa "Pa normal, fosc, 750 g" i continueu cuinant fins que el pa estigui llest. Pas 5: Col·loqueu el pa a la paella perquè es refredi de manera natural. L'escorça del pa acabat de fer és una mica dura i l'oli encara no s'ha absorbit completament de la superfície. En termes generals, el pa que es fa a qualsevol hora després de les 17:00 es troba en les millors condicions per menjar quan et despertes l'endemà al matí. |
<<: Aquests són en realitat símptomes de la misofòbia!
>>: Com alleujar el dolor de pedra del ronyó
La majoria dels pacients que pateixen depressió s...
L'arítmia s'ha convertit en una malaltia ...
A la nostra vida diària, tothom es trobarà amb in...
La malaltia hepàtica immune també és un tipus de ...
Quin és el lloc web de Robert Graham? Robert Graha...
Els cossos estranys als pulmons es refereixen als...
Es pot dir que les persones dormen de costat, i a...
Molta gent no sap què és el rom, per això és nece...
A la vida quotidiana, les dones tenen el costum d...
A la vida, dominar els consells per a la vida fam...
Què és el lloc web "EllE"? "ELLE&qu...
La picor anal és una condició que pateixen moltes...
L'estrany fenomen de la síndrome d'Estoco...
Hi ha moltes maneres de tractar algunes malalties...
L'aparició de l'arteriosclerosi de la ret...